Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 20-21 iunie 2020. Un weekend oarecum agitat

Horoscop pentru weekend – 20-21 iunie 2020. Un weekend oarecum agitat

horoscop

Avem în față două zile în egală măsură monotone și agitate. Nu este nici rău, dar este departe de a fi bine. Fiecare dintre noi o să gestioneze în felul caracteristic amalgamul acesta și va amesteca momentele de relaxare, cu cele mai mult sau mai puțin plăcute și uneori tensionate. Este o zi bună pentru stat acasă și răsfăț. Deplasările, oricât de scurte, nu sunt favorizate.

Berbec – Treci printr-un veritabil carusel de stări și emoții. Poți gestiona relativ bine trecerile de la o stare la alta. Nu prea îți găsești locul, ai dorințe ciudate, pe care nici tu nu le înțelegi și asta îți produce o stare de nemulțumire pe care nu o poți identifica ușor. Activitățile casnice sunt utile și te ajută să te relaxezi.

Taur – Pot apare conflicte majore din nimic. Ai putea să faci în așa fel încât cele mai multe dintre ele să fie evitate, dar pentru asta trebuie să rămâi mereu calmă și prudentă, ceea ce este destul de dificil pentru tine. Încearcă să-ți umpli timpul cu activități practice.

Gemeni – Ai putea încerca ceva deosebit în acest weekend. Ar fi o binevenită rupere de ritm care te-ar ajuta să îți încarci bateriile și să te și relaxezi într-un mod plăcut. Dialogurile la distanță cu cei dragi îți fac bine, așa că poți abuza de aceast stil de comunicare.

Rac – Problemele sentimentale sunt cele care îți concentrează toată atenția. Încerci să te împarți între cei care au nevoie de tine și cei de care ai tu nevoie și uneori apar complicații pe care nu ești în stare să le gestionezi pentru că nu ai instrumentele necesare. Ai putea apela în acest final de săptămână la cineva cu multă experiență pentru un sfat sincer.

Leu – Din cauza unor decizii de ultim moment, acest final de săptămână va fi unul în care va trebui să muncești, mult și cu maximă responsabilitate. Ți-ai asumat niște obligații și este absolut nevoie să le duci la capăt, indiferent dacă asta îți convine sau nu. O să-ți mai rămână puțin timp și pentru tine, dar nu atât cât ai avea nevoie.

Citește și: Află care sunt armele de seducție ale fiecărei zodii

Fecioară – Săptămâna aceasta, care se termină, a fost una foarte aglomerată pentru tine. În plus au fost și unele complicații sentimentale care te-au măcinat și pe care nu le-ai putut exprima. Un weekend calm și liniștit, fară complicații este tot ceea ce ai nevoie și tot ceea ce îți trebuie ca să începi o nouă săptămână în forță.

Balanță – Încearcă să nu faci nimic exagerat în acest weekend. Nu este nici locul, nici momentul pentru excese. Cel mai bine este să te dedici celor dragi și să le faci mici pofte. Asta va aduce o stare generală bună și calmă în casă și te va ajuta și pe tine să te relaxezi.

Scorpion – Nu este un weekend obișnuit. Faci planuri pe care nu le vei duce tu la capăt, ci le vei pune pe umerii celor din jur, după clasicul tău model de a acționa. Ești foarte statică, ai activități simple și monotone, dar este o întreagă nebunie în mintea și sufletul tău. Ar fi util să te organizezi mai bine și să faci lucruri care nu-ți plac, pentru că trebuie făcute.

Citește și: Cum să te machiezi în funcție de zodie

Săgetător – Evită orice discuții în contradictoriu și concentrează-te doar pe lucrurile mărunte care îți fac plăcere. Sunt exact cele de care ai nevoie pentru a te putea bucura cu adevărat de acest final de săptămână. Cineva din trecut revine oarecum neașteptat în viața ta și poate face ceva agitație. Vei gestiona bine situația.

Capricorn – Ești pur și simplu epuizată după evenimentele din această săptămână. Tot ce ai nevoie este o pauză, dar din păcate nu-ți poți permite asta pentru că ai atât de multe obligații încât nu ai timp. Găsește totuși timp pentru tine și pentru sufletul tău, muncești prea mult.

Vărsător – Se pare că aceast final de săptămâna te găsește într-o dispoziție de milioane, mai ales în plan sentimental. Așadar, chiar dacă ai avut ceva probleme în relația de cuplu în ultima vreme, acum totul va reveni la normal și vei avea șansă să discuți cu partenerul tău ce te deranjează.

Pești – Dacă ai impresia că, în plan sentimental, lucrurile nu merg așa cum te așteptai, acest weekend ai putea repara unele din probleme. Este posibil să cunoști pe cineva care să te facă să înțelegi că familia este cel mai important lucru. Nu este cea mai bună zi pentru o hotărâre crucială de care va depinde perioada următoare.

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: 123rf

Comments

comments

Lasă un răspuns