Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 22 iunie 2020. Un început aproape bun

Horoscop zilnic – 22 iunie 2020. Un început aproape bun

horoscop

O nouă zi, o nouă săptămână care aduce clarificări și ceva stabilitate emoțională. Mercur face mai departe legea și de scoate în față restanțe, chestiuni nerezolvate și ne oferă cu generoziteate oportunități pentru rezolvarea lor. Dar nu oricine poate beneficia de a doua șansă, după cum nu toate problemele se pot rezolva cu bine.

Berbec – Este o zi în care va fi testată integritatea ta morală. Va fi nevoie să accepți realitatea așa cum este ea și va fi nevoie să te adaptezi la situații cu totul și cu totul noi. Nu este ușor, dar nici chiar atât d ecomplicat pe cât pare la prima impresie.

Taur – Poate că relațiile tale sociale nu sunt tocmai grozave, dar încă nu este timpul pierdut pentru a face ceva. Spre seară, sună prietenii apropiați și pune ceva la cale împreună cu ei. Ești destul de energică și ar trebui să profiți de această dispoziție ca să pregătești o surpriză romantică partenerului.

Gemeni – Astăzi trebuie să faci lucrurile corect. Lasă pentru altă zi orice discuție în contradictoriu, de altfel inutilă. În curând, este posibil ca lucrurile să iasă așa cum ți-ai plănuit inițial. Probabil că ai primit anumite mesaje, dar acestea îți sunt încă neclare, în special când vine vorba despre sentimente.

Rac – Ai interese ascunse, care vor ieși la iveală exact atunci când nu trebuie și îți pot complica planurile. Fii prudentă și anticipează fiecare gest pe care îl faci, dar și efectele deciziilor tale, astfel încât să fii de partea profitului și a beneficiilor. Fii mai tolerantă cu cei din jur și relaxează-te mai mult.

Citește și: Cum e copilul fiecărei zodii

Leu – Totul curge azi cu o rapiditate care te năcucește și te amețește. Nu poți încetini lucrurile, ai intrat în vârtejul unui carusel din care nu poți să ieși. Dar, nici nu trebuie să te străduiești pentru că este oferta de bine și progres pe care ți-o fac astrele. În fond este exact ce ți-ai dorit și exact ceea ce spunea-i că ai nevoie pentru sufletul tău. Ai vrut acțiune, ai acțiune!

Fecioară – Vei trece săptămâna asta prin transformări profunde, dar totul va începe azi când în fine, vei înțelege de ce se întâmplă unele lucruri și vei avea abilitatea de a culege ceea ce este bun pentru tine. Ai putea renunța la unele activități plăcute dar inutile în favoarea altora care te vor conecta cu adevărat cu lumea și cu lucrurile care contează cu adevărat.

Balanță – Începi o perioadă nouă. Este plină de provocări și de obstacole dar vei reuși să le depășești pe toate cu bine și cu succesul pe care îl meriți. Este momentul să încerci să-i înțelegi pe care din jurul tău, mai ales că tu ești în centrul preocupărilor lor, chiar dacă pe tine, asta, te enervează.

Scorpion – Lunea este una din zilele tale preferate, iar modul în care vei aborda problemele azi, va da semnal pentru cum îți va merge toată săptămâna. Rămâi calmă și pragmatică.

Ai putea să iei o pauză în care să stabilești care sunt prioritățile și să faci ceea ce este cu adevărat important pentru tine, mai ales că probleme sunt peste tot.

Săgetător – Este momentul perfect pentru a tranșa o complicație sentimentală mai veche, care era mereu o sursă de stres și enervare pentru tine. În acest fel o să poți să mergi cu fruntea sus mai departe și să te dedici celor care sunt cu adevărat importanți pentru tine. Să renunți este uneori o mare dovadă de dragoste. Nu uita asta!

Citește și: Ce element este zodia ta și ce spune asta despre personalitatea ta

Capricorn – Te simți bine, ești calmă și optimistă. Îți merge bine astăzi.  Ai o discuție serioasă cu partenerul de viață ca să lămuriți niște situații neplăcute din trecut. E posibil ca cineva să-ți promită ceva care să-ți aducă în legătură cu jobul tău și să nu se țină de cuvânt. Nu te supăra, înseamnă că n-a fost să fie!

Vărsător – O cunoștință îți va strica ziua. S-ar putea să afli că te vorbește de rău. Poți avea încredere în partenerul tău, așa că nu ezita să-i spui tot ce te frământă. Când pui suflet în ceea ce faci, întotdeauna lucrurile vor ieși foarte bine. Emoțiile stau la baza vieții. Nu te îngrijora, te vei descurca perfect.

Pești – Nu-ți consuma energia cu sentimente negative! Dacă partenerul nu-ți acordă dragostea de care ai nevoie, poți alege să privești mai atent în jurul tău. Ai de unde alege. Ai grijă la vorbele și tonul pe care îl folosești cu cei din jurul tău, ca să nu se simtă lezați. Ești perfecționistă și asta nu este mereu bine.

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: 123rf

Comments

comments

Lasă un răspuns