Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 3 noiembrie 2020. Mercur revine în mers direct

Horoscop zilnic – 3 noiembrie 2020. Mercur revine în mers direct

horoscop 24 noiembrie

Mercur revine la mersul normal, dar momentul va fi destul de tensionat, și-l vom simți fiecare dintre noi, mai ales în planul comunicării (dar totul intră în normal fix de mâine). Simțim din plin energia primită de la Luna plină, în Gemeni, care ne va impulsiona până la finalul săptămânii. Venus și Mercur în Balanță ne așază pe toți, spre finalul zilei, pe o cale logică și normală, ne ajută să acceptăm realitatea (foarte complicată) și ne dau bruma de speranță de care avem nevoie.

Berbec – Este o zi care pare simplă, dar nu e! Este bine dacă vei rămâne atentă și precaută. Uneori dorințele nu se împlinesc, dar se demonstrează că, în final, este mai bine așa. A renunța la ceva nu este mereu o dovadă de slăbiciune, ba chiar din contră, ar putea dovedi tărie de caracter.

Taur – Ai tendința de a încălca toate regulile, azi. Inclusiv pe cele pe ți le-ai impus singură. Nu face greșeala de a-i încuraja și pe cei din jur să le încalce. Calitatea vieții depinde nu numai de lucrurile materiale, ci și de sentimente și de relațiile cu cei din jur. Încearcă să le îmbunătățești pe ale tale.

Gemeni – Se pare că ai o părere clară despre tot și toate și le expui cu insistență. Te enervează că ești contrazisă, nu poți recunoaște faptul că uneori greșești. Păstrează-ți opiile pentru tine, renunță la atitudinea aceasta radicală și caută o cale de mijloc. Concentrază-te pe lucrurile simple, care sunt, uneori, cele mai importante.

Citește și: Sex: Cum îi place în funcție de zodie

Rac – După efortul depus în ultima perioadă, vine și momentul pentru recompense. Din păcate nu sunt pe măsura așteptărilor, dar nici nu sunt de neglijat. Ești foarte agitată pe plan sentimental. Nu știi exact care este cea mai bună cale de urmat și nici ce vor cei din jur de la tine. Ia lucrurile încet și analizează-le cu atenție.

Leu – Renunță la atitudinile rigide. Nu-ți aduc nici un folos. Stabilește-ți clar prioritățile și vorbește despre ele deschis. Nu toată lumea trebuie să înțeleagă ce gândești și dacă nu primești răspunsuri, nu este un capăt de țară. Ai încheiat un capitol și este momentul să începi altul. Totuși, lasă să treacă puțin timp între cele două momente.

Fecioară – Ai ocazia să accepți lucruri care-ți păreau inacceptabile în trecut. Este o dovadă de maturitate și înțelepciune care te pune într-o poziție privilegiată. Cu toate acestea, ar trebui să-ți asculți intuiția. Fii cât mai concentrată posibil, pe ceea ce înseamnă lumea ta profesională și finanțele.

Balanță – Ești foarte concentrată pe ceea ce înseamnă profesie și carieră. Lucrurile evoluează mereu bine, atunci când prioritățile sunt stabilite corect și pragmatic. Contează mai puțin ce vrei și mai mult ce trebuie. Nimic nu te împiedică să-ți stabilești legături pline de energie pozitivă și bucurie.

Scorpion – Fă lucrurile pas cu pas. Nu te grăbi aiurea, nu face planuri care nu depind în totalitate de tine. Ai multe idei și nu este deloc ușor să le pui în ordine. Poate că ar trebui să ceri sfaturi de la cei care sunt în jurul tău, mai ales că ei abia așteaptă să-ți arate calea corectă.

Citește și: Ce personalitate ai după luna nașterii

Săgetător – Ai nevoie de mai mult timp pentru a procesa ceea ce ai învățat. O să vină și vremurile în care tu îi vei învăța tu pe alții. Îmbrăacă-te cu atenție, alege lucruri colorate și gândește-te la modalități prin care poți impresiona.

Capricorn – Ești foarte dificilă azi, dar ai o energie debordantă care îi va molipsi și pe cei din jurul tău. Ai putea avea ceva dicuții în contradictoriu, dar rezultatele vor fi pozitive și pentru tine și pentru interlocutori. Ai putea începe ceva nou, fie un proiect, fie un job, fie ceva în casă sau în curte. Ideea este că orice ai face îți va aduce satisfacții și o stare bună.

Vărsător – Ai foarte multe de finalizat azi, dar le vei duce pe toate la bun final, pentru că ai determinarea necesară. Ești pozitivă și, mai mult ca niciodată, ai în fine, încredere în viitor. Te-ai convins că uneori a avea răbdare este cel mai bun lucuri pe care îl poți face, pentru că de cele mai multe ori lucrurile foarte compicate, dar anormale, se rezolvă cu bine, de la sine.

Pești – Găsește mai mult timp pe care să-l dedici celor dragi. Au nevoie de prezența ta, într-o măsură mai mare decât pare. În plus cei mici, mai ales, sunt o sursă excelentă de energie și tonus, și asta este exact ceea ce ai nevoie în acest moment. La job lucrurile nu sunt foarte clare, dar curând se vor limpezi și totul va fi bine.

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Lasă un răspuns