Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 5 noiembrie 2020. Letargie și apatie generală

Horoscop zilnic – 5 noiembrie 2020. Letargie și apatie generală

horoscop zilnic

Primim mesaje pozitive de la Mercur, dar Marte, încă retrograd, ne stoarce de energie. Ne simțim obosiți, epuizați și plictisiți. Ar fi util să ne canalizăm spre lucrurile esențiale, spre cele cu adevărat importante și să ignorăm fleacurile și atitudinile superioare ale unora. Fiecare va avea de pierdut sau de câștigat în funcție de felul lui de a fi. Pentru unii va fi foarte bine, pentru alții extrem de complicat.

Berbec – Ai o zi mult mai bună decât pare. Pe seară ai să-mi dai dreptate pentru că toate cele pe care voiai să le faci dimineață vor fi făcute. Fii mai calmă și acordă mai multă atenție copiilor. Nu te risipi în lucruri banale care nu au un beneficiu imediat pentru tine sau cei dragi.

Taur –Ești obosită și o problemă pe care nu o spui nimănui nu-ți dă pace. Cel mai bine ar fi să stai de vorbă cu jumătatea ta și să găsiți o cale de mijloc. Oricum nu-i chiar așa de grav cum pare! Încearcă să nu iei decizii capitale de una singură și ascultă și sfatul ceor din jurul tău.

Gemeni – Ai planuri mari pentru această zi, dar nu le vei duce pe toate la capăt, pentru că sunt peste puterile tale. Nu-ți face reproșuri. Cel puțin nu azi. Este și mâine o zi. Iubitul este foarte înțelegător și te miră asta. Ai nevoie de bani și cauți un job nou. O să-l găsești când nu o să-l mai cauți!

Rac – Fii conștientă că dragostea nu poate să fie planificată. Dragostea este spontană, și asta face parte din farmecul ei. Azi și în zilele următoare dragostea va fi atipică, planificată, calculată, strategică, cu un scop clar definit, pe care te vei strădui să-l pui în practică, chiar dacă asta nu-ți face deloc plăcere.

Citește și: Cum iubesc nativii din fiecare zodie?

Leu – Ai putea descoperi un joc dublu, care te va afecta și-ți va schimba modul în care înțelegi relațiile de prietenie, care în mod normal se bazează pe onestitate și încredere. S-ar putea să încerci, în mod intenționat, să-ți ascunzi sentimentele și să le disimulezi în indiferență și nepăsare.

Fecioară – Ai tendința de a fi nestatornică când vine vorba de dragoste și romantism, azi și în perioada următoare. Motivul este o acută dorință de libertate. Util ar fi să-i spui partenerului tău că ai nevoie de spațiu personal pentru a face lucruri, care nu au legătură cu sentimentele, pe cont propriu.

Balanță – Treci printr-o perioadă în care ești confuză atunci când vine vorba de probleme inimii. Ar fi util dacă ai înțelege că stabilitatea ta emoțională depinde doar de tine, niciodată de cei din jur și că relațiile pe care le ai cu ceilalți sunt exact cele pe care le construiești tu.

Scorpion – Fă-ți planuri, proiecte și strategii pentru viitor. Este momentul ideal, dar nu-ți pune întrebări existențiale azi. Nu este cazul, deși totul te face să te întrebi care este scopul și rostul tău pe lume. Starea aceasta mai durează, dar este esențial să iei partea bună. Nu stai bine cu bani, dar apar oportunități.

Citește și: Află care-i piatra prețioasă ce aduce noroc zodiei tale

Săgetător – Emoțiile tale sunt paroxistice azi. Ești agitată și te enervezi ușor. Relaxează-te și nu-ți mai face griji pentru orice fleac. Până seara, vei fi reîmprospătată, reîncărcată cu energie și gata de a lua lumea în piept din nou. Ar fi mai bine să transferi această energie în interiorul tău și să-ți faci puțină ordine în suflet.

Capricorn – Beneficiezi de o popularitate neașteptată, azi. Este meritul lui Venus! Pe de altă parte ești prinsă într-o dilemă romantică. Soluția este să faci ceea ce te îndeamnă inima să faci și să-ți exprimi sentimentele arătând cât de mult îți pasă de cei la care ții cu adevărat. Contexul o să-ți aducă rezultatul pe care îl urmărești.

Vărsător – Ai foarte multe obligații de îndeplinit azi și nici nu simți cum trece timpul. Ești productivă și orientată către succes. Te simți foarte bine în mediul în care te afli. Pot apare conflicte, dar înainte de a tranșa situaţia, lasă puțin timp pentru a le da problemelor ocazia să se rezolve de la sine. Nu te grăbi!

Pești –  Adaptarea din mers este secretul major al acestei zile, deși nu este complet exclus ca o schimbare să nu fie în sensul dorit de tine. Joacă cinstit, nu încerca să faci ceva ce nu se face. Eşti bine pregătită, dar emoţiile negative nu te lasă să arăţi de ce eşti în stare. Nu ai motive să te îndoieşti de valoarea ta!

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: 123rf

Comments

comments

Lasă un răspuns