Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 10-11 octombrie 2020. Aglomerație, romantism și bani

Horoscop pentru weekend – 10-11 octombrie 2020. Aglomerație, romantism și bani

Horoscop zilnic

Horoscop pentru weekend – 10-11 octombrie. Avem un weekend aglomerat, mai ales din cauza combinațiilor astrale. În conjuncție cu Uranus sâmbătă, Venus accentuează romantismul, dar și toate chestiunile legate de bani (dăm și luăm peste așteptări). Duminică, opoziția Soarelui cu Jupiter ne face să ne mișcăm încet și cu multă atenție. Ceea ce este în egală măsură bine și rău, în funcție de context. Sfatul bun este să vă odihniți, pentru că de luni încolo săptămâna va fi grea!

 

Berbec – Fă cumpărături, fă curat, bucură-te de tihna unor zile în care să te ocupi de tine, de cei dragi și de casa ta. Organizează-ți lucrurile cu atenție pentru săptămâna viitoare. Este un mod excelent de a-ți încărca bateriile și de a te relaxa. De luni încolo vei fi extrem de aglomerată, iar un weekend în care să pui lucrurile la punct nu trebuie ratat.

Taur – Nu știi ce este aceea oboseală! Nu e nevoie să te ajute nimeni. Faci cele mai grele treburi de una singură și apoi te apuci de cele care cer atenție și finețe. Nu accepți ca programul pe care l-ai făcut pentru familie să fie modificat, oricine sau orice ar interveni. Ai dreptate, deoarece în alte condiții nu ai reuși să finalizați mai nimic din cele propuse pentru acest final de săptămână.

Gemeni – Ești plină de energie și ai chef să te ocupi cu maximă atenție de casă și de cei din casă, pentru că știi că lucrurile vor intra într-un alt ritm de luni încolo și, prevăzătoare cum ești, calculezi totul dinainte cu multă meticulozitate.

Citește și: Cum e copilul fiecărei zodii

Rac – Liniștea este cea mai bună terapie pentru tine și acest weekend este o perioadă în care ai nevoie de calm și de multă relaxare. Încearcă să rămâi departe de agitație azi, dar și mâine. Oricum, de luni încolo totul se va schimba. Ai nevoie de clarificări și de răspunsuri, pentru că te simți în ceață și nu știi care este cea mai bună cale de urmat.

Leu – Dacă ai impresia că în plan sentimental lucrurile nu merg așa cum te așteptai, în acest weekend ai putea repara unele din probleme. Este posibil să cunoști pe cineva care să te facă să înțelegi că familia este cel mai important lucru. Nu este cea mai bună zi pentru o hotărâre crucială de care să depindă perioada următoare.

Fecioară – Este posibil ca acest weekend să te facă să te gândești mai mult la tine și să iei decizii importante pentru tine și familia ta legat de casă și locul de muncă. Poate că vei vrea să te muți. Ai grijă însă, nu te grăbi să iei o decizie înainte de a studia toate posibilitățile și riscurile!

Balanță – Până la jumătatea săptămânii viitoare este posibil să te confrunți cu o serie de stări de stres, care ți-ar putea afecta și relația cu cei din jur. Profită de acest final de săptămână și pune lucrurile în ordine, ca să-ți fie cât mai ușor. Nu te izola, ci mergi să discuți cu cineva apropiat despre ce te deranjează și neliniștește.

Scorpion – Stresul și frustrarea ar putea fi copleșitoare pentru tine în aceste două zile. Te preocupă viitorul și ești teribil de deranjată, pentru că lucrurile nu sunt clare, certe și limpezi. Nu suporți incertitudinea, dar tocmai la o viață de incertitudine trebuie să te adaptezi. Ai nevoie de o vacanță.

Citește și: Cum își încarcă fiecare zodie bateriile

Săgetător – Un prieten apropiat amână o întâlnire pe care o așteptai cu plăcere și asta îți strică pofta de viață. Poate că ar fi bine să fii puțin mai realistă. Chiar nu este o perioadă propice pentru adunări și excese. Vei afla câteva informații interesante. Mobilizează-te pentru săptămâna care vine, pentru că va fi una cu totul și cu totul specială și inedită pentru tine.

Capricorn – Un membru din familia ta ar putea avea probleme. Îl vei susține și-l vei ajuta să treacă peste nemulțumiri și greutăți, peste spaime și incertitudini. O să te simți bine pentru că ai făcut bine. În rest, ai un final de săptămână banal, calm și bun. Îți poți face planuri de viitor.

Vărsător – Spune care este părerea ta despre ce este în jurul tău, dar nu provoca un uragan. Unele din deciziile tale sunt extrem de inconfortabile pentru cei din jurul tău. Ai subiecte grele de discuție cu cineva apropiat și, deși dezbaterea va fi lungă, nu se ajunge la nicio concluzie concretă, iar ăsta este un motiv de agitație în plus pentru tine. Fă lucruri simple, utile.

Pești – Opțiunile tale și perspectivele cu risc de conflict se ciocnesc duminică. Ai nevoie de o atitudine detașată, politicoasă și oarecum rezervată. În caz contrar, lucrurile pot scăpa de sub control și-ți vei strica tot finalul de săptămână. Fii atentă la obligațiile pe care le ai și respectă-ți angajamentele asumate.

Text: Otilia Ignat

Foto: iStock.com

Comments

comments

Lasă un răspuns