Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 12-13 septembrie 2020. Șase planete în mers retrograd

Horoscop pentru weekend – 12-13 septembrie 2020. Șase planete în mers retrograd

Horoscop zilnic

Horoscop pentru weekend – 12-13 septembrie. Combinația astrală a acestui final de săptămână oprește orice activitate. Nu facem nimic, așteptam și sperăm. În intervalul 10 -13 septembrie, șase planete sunt retrograde (Marte, Jupiter, Saturn, Pluto, Venus și Neptun). Fiecare în parte ne îndeamnă să privim înapoi, să analizăm și să ne reorganizăm. Suntem în reparații, în renovare. Este un moment ideal pentru introspecție, pentru strategii de viitor și pentru iertare.

Berbec – Deși nu se întâmplă aproape nimic, ești stresată. Nu vei vrea să vorbești cu nimeni, nici măcar cu cel mai drag prieten al tău. Este un final de săptămână perfect pentru activități monotone, pentru grădinărit sau pregătiri de iarnă – conserve, curățenie. O să fie mai bine duminică seară, când îți vei recăpăta energia și tonusul psihic.

Taur – Există indicii că te vei redresa la capitolul finanțe. Este nevoie să iei o decizie importantă pentru tine și ar fi bine să nu te lași influențată de alții. Este o stare destul de ciudată în casă, dar nu face greșeala de a intra în panică. Este o perioadă utilă să te analizezi și să dialoghezi cu cei care contează cu adevărat pentru tine.

Gemeni – Ai o dispoziție solitară în acest weekend. Petrece-ți zilele libere citind sau lucrând relaxată la un proiect propriu. Familia ar putea avea nevoie de intervenția ta, de sfaturile și acțiunea ta, ceea ce nu este pe placul tău, pentru că vrei să faci doar ce îți place. Respiră adânc și amintește-ți de bunele maniere. Luni va fi mai bine.

Citește și: Fiecare zi de naștere are un destin. Află care e al tău!

Rac – Sâmbătă te macină un sentiment ciudat că ceva nu este în regulă. Acest lucru îți poate strica ziua. Este doar o senzație, așa că ar putea fi o idee bună să accepți un dialog cu cineva apropiat ca să-ți clarifici angoasele. Duminică este bine și ai parte de tihna după care tânjești.

Leu – Este posibil ca problemele financiare să te aducă într-o stare de stres extrem. Analiza interioară este calea care te va ajuta să găsești soluții simple și bune. Va fi ca o revelație care va avea efect profund asupra obiectivelor tale. Este indicată și o discuție sinceră cu cineva drag.

Fecioară – Unele schimbări neașteptate vor exploda azi și este posibil să te pună într-o situație neplăcută. Afli lucruri noi care vor implica reorganizare, iar asta te afectează profund. Te gândești la o strategie eficientă care să te ajute să-ți schimbi locul de muncă, dar vei ajunge la concluzia că nu este momentul potrivit pentru o decizie radicală.

Balanță – Afli detalii impresionante despre cineva din anturajul tău și asta te mobilizează. Este ca un impuls pe care-l primești și care va avea efecte pozitive pe termen lung pentru tine și cei din jurul tău. O să găsești soluții pentru unele din cele mai importante probleme din viața ta. Găsește timp de introspecție și vei descoperi abordări impresionante.

Scorpion – Cineva drag ție va afla despre o mare greșeală pe care ai comis-o în trecut și este posibil să fie nevoie să oferi explicații, scuze și lămuriri. Nu este cert dacă vei fi sau nu înțeleasă. Frustrarea și sentimentul de trădare ar putea să fie chinuitor. Lasă lucrurile așa cum sunt și încearcă să găsești o cale să mergi mai departe. Dacă nu este posibil, acceptă soluțiile radicale. Nu este nicio nenorocire dacă o vei lua de la capăt.

Citește și: Ce-ți rămâne când nu mai ai nimic? Cum o ia de la capăt fiecare zodie

Săgetător – Solicitările celor din jur sunt aproape agasante. Caută o scuză plauzibilă și retrage-te într-un loc curat, luminos și liniștit, în care să faci ceea ce îți dă o stare bună. Nici sâmbătă, nici duminică nu sunt zile potrivite pentru decizii radicale, dar poți face planuri.

Capricorn – Stresul și frustrarea ar putea fi copleșitoare pentru tine în acest weekend. Te preocupă viitorul și ești teribil de deranjată pentru că lucrurile nu sunt clare, certe și limpezi. Nu suporți incertitudinea, dar tocmai la o viață de incertitudine trebuie să te adaptezi. Ai nevoie de o vacanță. Ai muncit fără pauză toată vara și ești epuiziată.

Vărsător – Un prieten apropiat amână o întâlnire pe care o așteptai cu plăcere și asta îți strică complet cheful de viață. Poate că ar fi bine să fii puțin mai realistă. Chiar nu este o perioadă propice pentru adunări și excese. Vei afla câteva informații interesante. Mobilizează-te pentru săptămâna care vine, pentru că va fi cu totul și cu totul specială și inedită pentru tine.

Pești – Un membru din familia ta ar putea avea probleme. Îl vei susține și-l vei ajuta să treacă peste nemulțumiri și greutăți, peste spaime și incertitudini. O să te simți bine pentru că ai făcut bine. În rest, ai un weekend banal, calm și bun. Îți poți face planuri de viitor. Stai mai mult împreună cu partenerul tău. Are nevoie de tine.

Text: Otilia Ignat

Foto: Pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns