Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 15 și 16 februarie 2020. Vrem ce nu avem!

Horoscop pentru weekend – 15 și 16 februarie 2020. Vrem ce nu avem!

Horoscop pentru weekend – 15 și 16 februarie – Este o perioadă calmă și liniștită, dar numai în aparență. În fapt exsistă o tensiune crescândă, o așteptare a ceva care stă să se întâmple. Așteptarea este cea care produce neliniște și alimentează o stare de stres continuu, care nu poate fi explicat. Zilele de weekend sunt plăcute atâta vreme cât vei ține sub control dorința de a avea ceea ce încă nu ai. O soluție este să stabilești exact ce nu-ți convine, ce vrei și ce aștepți. Abia atunci va veni și liniștea.

>>>>> Horoscopul iubirii în lunile februarie și martie

BERBEC – Sâmbăta este calmă și te vei dedica unui complex program administrativ. Asta te detensioneaza și te liniștește. În plus vei fi fericită că toate sunt la locul lor. Duminică te odihnești și te ocupi de tine.

TAUR –  Ai planuri mari și vrei să le faci pe toate. Și nu vei resuși, iar asta te stresează și te enervează la maximum. Uneori este bine să pierzi timpul și să nu regreți asta. Mai bine ai sta degeaba, pentru că ai fi mult mai câștigată.

GEMENI – Ești confuză și nu-ți gășești locul. Cel mai bine ar fi să îți faci un plan pentru săptămâna viitoare care o să fie agitată și aglomerată. Mai bine ocupă-te de lucrurile mărunte din casă și bucură-te de tihnă de a sta tu cu tine.

RAC –  Ești nepăsătoare la problemele celor din jurul tău, ceea ce nu-ți stă în caracter. Ești foarte preocupată de problemele tale personale pe care nu vrei să le împarți cu nimeni, deși știi foarte bine că ți-ar fi de folos sa spui cuiva ce simți. Caută o prietenă și ieșiți în oraș.

LEU – Ești încăpățânată și furioasă pe toată lumea, deși nu prea există motive temeinice. Te enervezi tu pe tine și îți striți aiurea zilele libere. Cel mai bine ar fi să stai calmă și să faci doar ceea ce ai cu adevărat chef să faci. Ceva bun de mâncare, de exemplu!

FECIOARA – Ai planuri mari, dar evenimente neprevăzute îți vor da peste cap toate proiectele. Ai capacitatea de a te replia rapid și a face rai din ce ai. Este una din calitățile tale pe care toată lumea le recunoaște.

BALANTA – Ai parte de un weekend aproape perfect în care reușești să faci tot ceea ce îți face bine și plăcere. Ești răsfățată și te simți foarte bine în compania celor dargi ție. Da! Ai toate motivele să fii invidiată.

SCORPION –  Nu știi foarte bine ce trebuie să faci. Ești destul de împrăștiată și face o grămadă de lucruri în grabă. Din cauza asta ies prost și nu ești deloc mulțumită.

SAGETATOR – Vrei să pleci de acasă, dar toate planurile cad în ultima clipă. Culmea este că până la urmă asta o să se dovedească a fi cel mai bun lucru care se putea întâmpla. Te vei bucura din plin de momentele de tihna de acasă.

CAPRICORN – Nu știi exact ce este prioritar și asta te scoate din minți. Ești agitată și nimic nu pare a fi la locul lui. Află că este doar o impresie și este doar din cauza oboselii. În fapt toate sunt doar sub controlul tău.

VARSATOR –  Ești bine și o să fii din ce în ce mai bine. Mergi înainte pentru că ești exact pe drumul pe care trebuie să fii. perioada care urmează este extrem de importantă pentru tine și ai toate resursele necesare să faci față. În weekend, odihnește-te!

PESTI – Ești abilă și calmă și faci din acest final de săptămână o perioadă execlenta pemtru tine și pentru cei dragi ție. Ești specialistă din a face paradis în jurul tău!

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns