Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 16-17 mai 2020. Să profităm de partea bună a lucrurilor

Horoscop pentru weekend – 16-17 mai 2020. Să profităm de partea bună a lucrurilor

Horoscop pentru weekend – 16-17 mai – Un filozof german spunea: „Pentru om, totul este important, cu excepția vieții sale. El trăiește pentru orice, mai puțin pentru sine.” Poate că este momentul să ne reorientăm și să trăim și pentru noi, pentru ceea ce suntem, ce vrem, ce putem, ce visăm. Astrele sunt orientate către a te susține cu tot ce îți dorești pentru propria persoană. Și nu, asta nu înseamnă egoism!

 

Berbec – Dacă ai impresia că în plan sentimental lucrurile nu merg așa cum te așteptai, acest weekend ai putea repara unele din probleme. Este posibil să cunoști pe cineva care să te facă să înțelegi că familia este cel mai important lucru. Nu este cea mai bună zi pentru o hotărâre crucială, de care va depinde perioada următoare.

Taur – Se pare că acest final de săptămână te găsește într-o dispoziție de milioane, mai ales în plan sentimental. Așadar, chiar dacă ai avut ceva probleme în relația de cuplu în ultima vreme, acum totul va reveni la normal și vei avea șansa să discuți cu partenerul tău ce te deranjează.

Gemeni – Cineva din familie îți cere ajutorul în legătură cu o problemă de ordin financiar sâmbătă. Chiar dacă nu stai excelent cu banii, încearcă să-ți ierarhizezi prioritățile și să dai o mână de ajutor. Va veni vremea când vei apela și tu la ei.

Citește și: Tarotul, cărțile care-ți spun viitorul. Hai să-ți ghicesc!

Rac – Este posibil ca acest weekend să te facă să te gândești mai mult la tine și să iei decizii importante pentru tine și familia ta legat de casă și locul de muncă. Este posibil să vrei să te muți într-un alt oraș. Ai grijă însă, nu te grăbi să iei o decizie înainte de a studia toate posibilitățile și riscurile!

Leu – Partenerul de viață și-ar dori să-i acorzi ceva mai multă atenție, însă problemele legate de cineva din familie nu prea suportă amânare. Fă lucrurile aşa cum consideri că este corect şi nu vei regreta. O să-ți rămână timp și pentru viața de cuplu.

Fecioară – Până la jumătatea săptămânii viitoare este posibil să te confrunți cu o serie de stări de stres care ți-ar putea afecta și relația cu cei din jur. Profită de acest weekend și pune lucrurile în ordine, ca să-ți fie cât mai ușor. Nu te izola, ci mergi să discuți cu cineva apropiat despre ce te deranjează și neliniștește.

Balanță – Nativii au nevoie de atenție sporită pe aspectele legate de sănătate. Ar fi bine să nu neglijezi acest aspect și să îți faci măcar câteva controale de rutină. Este o cale foarte simplă prin care rezolvi rapid aceste suferințe și e pui la adăpost pe termen lung.

Scorpion – Este posibil să faci câteva schimbări importante care îți vor aduce multe complicații. Starea de automulţumire excesivă ar putea complica relaţiile cu persoanele din jur. Ai răbdare şi încearcă să acţionezi în conformitate cu obiectivele comune ale tuturor celor din familia ta.

Citește și: De ce se teme cel mai mult zodia ta

Săgetător – Nu ești într-o formă prea bună sâmbătă nici din punct de vedere fizic, nici psihic. Te  simţi obosită și tracasată, pentru că sarcinile din săptămâna aceasta te-au epuizat. Profită de weekend şi încarcă-ți bateriile. Mergi la o plimbare spre seară cu persoana iubită.

Capricorn – Situația ta financiară se va îmbunătăți considerabil săptămâna viitoare, așa că nu-ți mai face atâtea griji în acest weekend. Este posibil să primești un bonus sau o mărire de salariu, iar acest lucru îți va influența starea de spirit într-un mod pozitiv de azi.

Vărsător – Te gândești serios să-ți faci ordine pe plan sentimental, însă este posibil ca deciziile pe care urmează să le iei să rănească o persoană foarte dragă. De aceea ești încă indecisă şi nu ştii ce să faci în continuare. Un om în vârstă te poate ajuta să găsești o soluţie bună la problemele tale.

Pești – Ai toate motivele să fii mândră de tine, pentru că ai luptat pentru a scoate la iveală tot ce este mai bun în tine. Joci rol de judecător în favoarea ta sau a altuia și, pentru că totul revine la normal, ești încântată de puterea ta de convingere.

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: 123RF.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns