Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 17- 18 octombrie 2020. Căutăm echilibrul

Horoscop pentru weekend – 17- 18 octombrie 2020. Căutăm echilibrul

Horoscop zilnic

Horoscop pentru weekend – 17 -18 octombrie. Sâmbătă și duminica aceasta vor fi zile atitipice. Pe de o parte suntem în căutarea unui echilibru, în tot ceea ce facem, de la relațiile simple de amiciție, până la cele în care suntem legați, pe viață, din familie. Căutările vor scoate la lumină și detalii pe care le vrem ascunse, uitate, ignorate sau abandonate pentru totdeauna. De aici până la dispute în contradictoriu sau scene de gelozie o să fie doar un pas. Calmul și rațiunea trebuie să învingă, în aceste două zile și dacă reușim să gestionăm momentele tensionate, în rest este chiar foarte bine!

Berbec – Cineva din anturajul tău încearcă să te implice într-un conflict. S-ar putea să fii acuzată de ceva ce nu ai făcut și asta să-ți strice complet zilele libere. Încearcă să lași problemele deoparte, pentru că se vor limpezi singure. Ai  mai multă grijă de partenerul de viață. Bucură-te de fiecare clipă petrecută alături de el.

Taur – Chiar dacă primești o invitație în oraș, nu te vei duce pentru că nu ai starea de spirit necesară ca să te distrezi. Amână pentru altă dată. Tu și partenerul tău v-ați îndepărtat în ultima vreme. Este momentul ca în aceste zile să încălzești relația. S-ar putea să te superi pe cineva drag, dar nu vei ține mult supărarea. Îți va trece în câteva ore.

Gemeni – Este o zi foarte bună în care poți să strălucești. Dacă vei face asta vei atrage de partea ta tot ceea ce este benefic și pozitiv în Univers. În plus, este o zi în care ai parte de multă energie, așa că te poți încărca la rândul tău cu energie și poți face ceea ce credeai că este imposibil pentru tine.

Citește și: Cum îți determini numărul destinului și ce spune acesta despre tine

Rac – După o săptămână haotică, în fine ai parte de relaxare și de tihnă. E un weekend în care o să te calmezi, o să-ți încarci bateriile și o să te simți, înainte de orice, mai bine cu tine însăți. Nu acorda atenție lucrurilor care nu contează și bucură-te de ceea ce ai. Primești vești bune și îți poți face planuri pentru viitorul imediat.

Leu – Încearcă să-ți duci la capăt obligațiile pe care le ai. Grăbește-te, ca să-ți rămână timp și pentru tine. Ești foarte preocupată de activități care se desfășoară dincolo de casă, la care vrei să participi ca să te simți bine și să te bucuri de compania celor dragi. Poate pleci undeva, poate vin niște amici pe la tine. Ziua de duminică este dedicată exclusiv iubitului tău!

Fecioară – Nu vei face nimic special în acest final de săptămână, dar te vei odihni și vei avea parte de conversații și companie spumoasă, care îți va gâdila orgoliul și te va ajuta să te detașezi de problemele curente. Odihnește-te duminică după-amiază, pentru că altfel nu vei avea randament săptămâna viitoare.

Balanță – Ai putea face orice îți dorești în aceste două zile libere, însă vei face exact ceea ce nu ai chef să faci pe principiul că ”trebuie făcute”. Pe de o parte este foarte bine, pentru că vei avea o săptămână organizată în care vei putea face cu adevărat ce vrei. Poate că ar fi bine să nu le mai faci toate poftele celor din jurul tău.

Scorpion – Ești printre cei care suferă teribil atunci când pierd vremea. Soluția cea mai bună este să faci mereu câte ceva care să fie util și folositor fie pentru tine, fie pentru casa ta, fie pentru cei din jurul tău. În felul acesta, te vei simți împăcată și productivă. Pe de altă parte, nu uita că este weekend și este momentul perfect în care trebuie să-ți tragi sufletului și să faci ce vrei.

Citește și: Cum vin succesul și fericirea în functie de zodia ta?

Săgetător – Nu face nimic ce știi că nu este util, sănătos sau permis din punct de vedere legal, pentru că vei risca să suporți consecințe mult mai grave decât gestul tău de neascultare. Ești printre semnele încăpățânate care fac doar ceea ce vor și nu suportă să fie contrazise sau să li se impună ce să facă.

Capricorn – Ești foarte preocupată de o poveste veche, care revine spectaculos în viața ta. Unele lucruri nu sunt pe placul tău, dar asta este într-o oarecare măsură valabil pentru toți. Fii calmă, fii calculată, nu da curs zvonurilor și nu te lăsa impresionată de lamentări absurde. Bucură-te de ceea ce ai și o să poți merge mai departe. 

Vărsător – Ai două zile mai grele. O să reușești cumva să te mobilizezi și vei putea să-i susții pe cei care au nevoie, iar asta te va ajuta să ieși din starea de nesiguranță pe care o simți. Uneori, a trece peste o încercare este o mare dovadă de curaj și tu ești capabilă să faci asta, deși îți este greu. O să vină și zile mai bune, cu siguranță, dar ai nevoie de răbdare și ambiție.

Pești – Ești optimistă și ai planuri de viitor. Nu exagera însă! Te poți îndrăgosti, poți lua decizii neașteptate și imprevizibile, dar efectele se vor întoarce la tine multiplicate și va trebui să le faci față atunci când starea de energie debordantă de acum va fi trecut. Mai multă cumpătare ți-ar fi necesară.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns