Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 18 si 19 ianuarie

Horoscop pentru weekend – 18 si 19 ianuarie

Horoscop pentru weekend – 18 si 19 ianuarie – Este un final de săptămână mai mult decât interesant care aduce realizări ce pot să te impulsioneze pentru mult timp de acum înainte. Intram într-o perioadă care se anunță optimistă și pozitivă, dar (mereu există un dar), efectele pe plan personal depind de modul în care știi să acționezi și să reacționezi.  Profită de zilele libere și trăiește cu bucurie, cu dragoste și cu încredere. Este unica soluție pentru a face față nebuniei generale în care traim fără voia noastră.

BERBEC – O prietenă foarte apropiată te avertizează în legătură cu un pericol care te pândește, dar nu-ți vine s-o crezi. Nu strică totuși să fii prevăzătoare. Normal că iubitul e gelos, pentru că îi dai motive. Stai mai mult pe lângă el și nu o să mai fie. Suporți cu greu criticile șefilor. Nu-ți place să ți se facă observație. Fă-ți planuri pentru acest weekend alături de familie și prietenii tăi cei mai buni.

TAUR – Părinții tăi vin în vizită și te ajută la treabă. Te simți bine cu ei. Ești dezamăgită în dragoste și nu vrei să mai ai de-a face cu bărbați. Îți trebuie o perioadă de timp ca să-ți revii. Ai fi vrut să-ți iei mai multe zile libere, dar șefii nu-ți dau voie. Au nevoie de tine la serviciu. Fii planificată și origanizează-ți zilele libere în așa fel încât să poți face tot ce-ți planifici ca să nu te macine sentimetul că pierzi vremea degeaba.

GEMENI – Te pregătești intens pentru un eveniment important. Mergi la coafor sau la cosmetică. Ești foarte fericită, chiar dacă uneori partenerul tău te enervează. Îți trece imediat supărarea pe el. Trebuie să-ți termini treaba la timp și s-ar putea să lucrezi până târziu. Ai parte de momente excepționale în acest weekend care îți vor marca toată viața de aici înainte.

RAC – O prietenă te invită la ea ca să petreceți timpul împreună. Ar fi bine să te duci. Plănuiești să petreci un weekend împreună cu partenerul tău și dai mai multe telefoane ca să faci niște rezervări. S-ar putea să nu mai ai zile de concediu, așa că te gândești cum să faci să poți pleca iarăși în vacanță. Fii mai activă și mai dedicată planurilor pe care cei dragi le-au făut. Ai fost foarte apatică săptămâna aceasta și e momentul să-ți schimbi atitudinea.

LEU – Ești cam leneșă astăzi, nu ai chef de treabă. Ocupă-te numai problemele importante. Te porți frumos cu iubitul tău, dar el nu te bagă în seamă. Spune-i ce te deranjează.O colegă te acoperă câteva ore la serviciu, ca să-ți poți rezolva niște treburi personale. Nu uita să te revanșezi față de ea, când va avea nevoie. Ai nevoie de odihnă așa că profită de zilele libere și odihnește-te.

FECIOARA – Familia este foarte importantă pentru tine și ai permanent grijă de ea. Partenerul nu te ajută la treabă și nu mai poți face față treburilor casnice. Spune-i ce să facă și te va ajuta. Cu greu te trezești să pleci la muncă. Ești foarte obosită. Ești plină de idei și planuri pentru viitorul familiei tale și faci un consiliu de familie ca să afli părerea celor dragi.

BALANTA – Cineva din familie se supără pe tine. Încercați să vă împăcați. Câțiva bărbați te curtează și tu te simți bine pentru că ești admirată. Privești cu mai multă seriozitate cariera și te apuci serios de treabă. Ai multe restanțe la serviciu așa că vei încerca să recuperezi o parte din treburi în acest weekend.

SCORPION – Te bucuri din plin de vremea frumoasă de afară. Te simți bine alături de cei dragi. Ești lângă iubitul tău, te simți bine, ești fericită. Ai lăsat treaba în grija colegilor și ai plecat în vacanță. Nu ești disponibilă decât la telefon. Fii calma si ai rabdare. Zilele bune inca nu au venit cu adevarat.

SAGETATOR – Stai mai mult de vorbă la telefon cu o prietenă apropiată și îi povestești toate necazurile tale. S-ar putea ca partenerul tău să fie supărat pe tine din cauză că ești egoistă și nu te gândești decât la tine. Ai nevoie de concediu. Ești obosită și nu te mai poți concentra la treabă. Ai nevoie de o mai bună organizare a lucrurilor în viața ta așa că începi prin a te organiza mai bine în casă.

CAPRICORN – S-ar putea să ieși la plimbare cu prietenele tale. Vreți să mergeți prin magazine. Cumpără-ți ceva frumos ca să-l impresionezi pe iubitul tău. Va fi foarte încântat. Nu se întâmplă nimic deosebit la serviciu, nu au loc evenimente importante. Fă excat ceea  ce ți-ai propus să faci pentrtu că se pare că ai luat cele mai bune decizii.

VARSATOR – Te străduiești să rezolvi o problemă importantă și alergi după niște acte. Te mai ciondănești din când în când cu partenerul tău, nu vă înțelegeți în anumite privințe. Nu vă mai certați! Întâmpini dificultăți în găsirea unui loc de muncă. Nu e o perioadă potrivită pentru angajare. Ai o perioadă mai liberă și ai o grămadă de planuri. Nu vrei deloc să pierzi timp, pentru că știi că este cel mai prețios lucru pe care îl ai.

PESTI – Ești foarte calmă și nimic nu te poate scoate din starea ta. Ești nepăsătoare. Ești tristă că nimeni nu te bagă în seamă. Ești prea moale, fii mai înfiptă. Apucă-te de studiat mai mult, ca să reușești în carieră. Va fi un weekend foart plăcut în care tot ceea ce vei face va fi pe placul tău.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns