Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 22-23 august 2020. Sub semnul Fecioarei

Horoscop pentru weekend – 22-23 august 2020. Sub semnul Fecioarei

Horoscop zilnic

Horoscop pentru weekend – 22-23 august. În sfârșit, Soarele intră în Fecioară sâmbătă. Schimbăm semnul zodiacal și, timp de patru săptămâni, punem în centrul atenției problemele legate de familie, viață personală, grijă pentru copii și stil de viață. O să fim mai dedicați muncii, dar în egală măsură o să fim preocupați de treburile cotidiene. Va urma o perioadă aglomerată, iar semnele se arată chiar din acest weekend.

Berbec – Organizează-te cu atenție pentru săptămâna viitoare. Fă cumpărături, fă curat, bucură-te de tihna unor zile în care să te ocupi de tine, de cei dragi și de casa ta. Este un mod excelent de a-ți încărca bateriile și de a te relaxa. De luni încolo vei fi extrem de aglomerată, iar un weekend în care să-ți pui lucrurile la punct nu trebuie ratat.

Taur – Nu e nevoie să te ajute nimeni. Faci cele mai grele treburi de una singură și apoi te apuci de cele care cer atenție și finețe. Nu știi ce este oboseala! Nu accepți ca programul pe care l-ai făcut pentru familie să fie modificat, oricine ar interveni. Ai dreptate, deoarece în alte condiții nu ați reuși să finalizați mai nimic din cele propuse pentru acest final de săptămână.

Gemeni – Ești plină de energie și ai chef să te ocupi cu maximă atenție de casă și de cei din casă, întrucât știi că lucrurile vor intra într-un alt ritm de luni încolo și, prevăzătoare cum ești, calculezi totul dinainte cu multă meticulozitate. Fii alături de cei mai mici membri din familie. Au mare nevoie de atenție. 

Citește și: Ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de zodie

Rac – Liniștea este cea mai bună terapie pentru tine, iar acest weekend este o perioadă în care ai nevoie de calm și de multă relaxare. Încearcă să rămâi departe de agitație azi, dar și mâine. Oricum, de luni încolo totul se va schimba. Ai nevoie de clarificări și răspunsuri, pentru că te simți în ceață și nu știi prea bine care este cea mai bună cale pe care trebuie să o urmezi.

Leu – Dacă ai impresia că, în plan sentimental, lucrurile nu merg așa cum te așteptai, în acest weekend ai putea repara unele din probleme. Este posibil să cunoști pe cineva care să te facă să înțelegi că familia este cel mai important lucru. Nu este cea mai bună zi pentru o hotărâre crucială de care va depinde perioada următoare.

Fecioară – Este posibil ca acest weekend să te facă să te gândești mai mult la tine și să iei decizii importante pentru tine și familia ta, respectiv legat de casă și de locul de muncă. Este posibil să vrei să te muți. Ai grijă însă, nu te grăbi să iei o decizie înainte de a studia toate posibilitățile și riscurile!

Balanță – Până la jumătatea săptămânii viitoare este posibil să te confrunți cu o serie de stări de stres, care ți-ar putea afecta și relația cu cei din jur. Profită de acest weekend și pune lucrurile în ordine, ca să-ți fie mai ușor. Nu te izola, ci mergi să discuți cu cineva apropiat despre ce te neliniștește.

Scorpion – Te gândești serios să-ți faci ordine pe plan sentimental, însă este posibil ca deciziile pe care urmează să le iei să rănească o persoană foarte dragă. De aceea ești încă indecisă în legătură cu cele ce ai de făcut în continuare. Un om în vârstă te poate ajuta să găsești o soluţie bună pentru problemele tale.

Citește și: Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun cum stai cu tehnologia

Săgetător – Ai un final de săptămână foarte agitat. Circuli mult și ești foarte stresată, pentru că fiecare lucru pe care îl faci trebuie făcut cu mare atenție. Ești preocupată de activitățile din afara casei. Ziua de duminică este dedicată exclusiv iubitului tău!

Capricorn – Ești pusă în fața unei realități care nu-ți convine și, din cauza asta, o să fii stresată și agitată. Poți depăși acest moment numai dacă accepți lucrurile așa cum sunt și îți reorganizezi zilele libere în așa fel încât să le poți duce pe toate la bun sfârșit. Dacă te vei gândi puțin, vei vedea că nu-i un capăt de țară.

Vărsător – Exact ca un mare jucător de șah îți planifici cu atenție fiecare pas pe care îl ai de făcut și asta este foarte bine, pentru că în felul acesta nimic nu te va lua prin surprindere. Este evident că această vigilență este mare consumatoare de energie, așa că oboseala generală pe care o simți este explicabilă.

Pești – Fii mai atentă la ce se petrece în jurul tău și găsește acel ceva bun care să te ajute să mergi mai departe. Nu fi timorată și încearcă să rămâi pozitivă. Elimină din viața ta ceea ce te stresează și te ține pe loc. Uneori, a renunța la ceva sau la cineva este o dovadă de dragoste față de propria ta persoană.

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: iStock.com

Comments

comments

Lasă un răspuns