Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 23-24 mai 2020. Luna Nouă ne îndeamnă să avansăm

Horoscop pentru weekend – 23-24 mai 2020. Luna Nouă ne îndeamnă să avansăm

Horoscop pentru weekend – 23-24 mai – Nu este totul așa cum pare. Ar fi bine să ne ținem strâns de realitate așa cum e ea și să facem eforturi (Luna Nouă ne ajută) să mergem cât de bine putem înainte. Suntem prea ancorați într-un trecut pe care ar trebui să-l depășim. Un sfat: luați în seamă visele și intuiția. Este ceva acolo, între astre, care ne trimite mesaje despre viitor și e bine să le luăm în seamă.

 

Berbec – Eforturile prelungite în aceste două zile nu sunt contraindicate, deoarece te vor detensiona și te vor face să te scapi de stres. Ești ajutată și sfătuită de bine în diverse feluri. Depinde doar de tine ce vei face cu aceste sfaturi bune.

Taur – Îi înveselești pe cei din jur. Au nevoie de deconectare, iar umorul tău este deosebit și savurat de membrii familiei, care se bucură înainte de toate că ești din nou optimistă. Ai două zile bune, care vor trece cu momente foarte plăcute și odihnă multă și bună. Și ceva dragoste…

Gemeni – Acasă este posibil să se facă unele transformări ambientale. Orarul și planurile pentru acest weekend sunt date complet peste cap. Optimismul și buna dispoziție îi influențează pozitiv pe cei din preajmă. La rândul tău, ești influențată de atmosfera armonioasă care s-a reinstaurat în familie.

Citește și: Ce cariera ti se potriveste in functie de zodie

Rac – Nu e nevoie să te ajute nimeni. Finalizezi cele mai grele treburi de una singură și apoi te apuci de cele care cer atenție și finețe. Nu știi ce este aceea oboseală! Nu accepți ca programul pe care l-ai făcut pentru familie să fie modificat, oricine ar interveni. Ai dreptate, deoarece în alte condiții nu ai reuși să finalizați mai nimic din cele propuse pentru acest final de săptămână.

Leu – Din pricina unui sentimentalism exagerat, iei decizii pe care le condamnă toți cunoscuții tăi care îți doresc binele. Iubirea devine pentru tine o corvoadă, dar recunoaști că este una plăcută. Pentru tine orice drum, lung sau scurt înseamnă și o aventură.

Fecioară – Neînțelegerile se prelungesc și în weekend. Se vorbește cu voce tare despre problemele care au rămas încă nelămurite și tensiunea crește. Te consideri nedreptățită. Nu te teme, curând se va produce un schimb de ștafetă, care te va avantaja în mod cert pe termen lung.

Balanță Ai ocazia să-ți schimbi efectiv destinul din toate punctele de vedere: financiar, profesional și relațional.  Se poate spune că cine nu are o Balanță ar trebui să-și cumpere. Te descurci perfect în orice condiții și faci să pară succese chiar și decepțiile cele mai mari.

 Scorpion – Vrei să faci tot, să participi la tot, să coordonezi totul, să fii șeful suprem. Prin tot ceea ce faci te impui în fața celor din jur și dar poate că ar fi util să asculți și punctul lor de vedere, din când în când, mai ales că ești dependentă financiar de de ei.

Citește și: Cele 3 zodii feminine care îi zăpăcesc complet pe bărbați

Săgetător – Agresivitatea prin intermediul cuvintelor va favoriza apariția unui conflict major în familie. Mai mult calm și prudență ar fi utilă. Dorința de a acapara puterea în cercul din care faci parte este contracarată de energiile profunde și de intuiție. Și toate se vor întoarce împotriva ta, dacă nu te temperezi.

 Capricorn – Muncești prea mult, dar cu patimă și cu folos! Din păcate, ai un program crunt, în timp ce alții stau degeaba, ceea ce te irită foarte tare. Tendințele spre exagerare vor avea de această dată un rol mai mult decât pozitiv pentru toți nativii, dar mai cu seamă pentru cei născuți în al doilea decan.

Vărsător – „Cu răbdarea poți să treci și marea.” Tot cu ea poți să eviți discuțiile din familie. Primești daruri, atenții, sau un răspuns favorabil la o cerere. Toate planetele se unesc și vor să te ajute. Tot ce trebuie să faci este fii calculată și calmă. Asta e cheia succesului.

Pești – Cuadratura Pluton-Lună vă transmite că trebuie să aveți grijă de voi, de sănătate, de echilibrul psihic și emoțional. Odihniți-vă pe săturate! Cine e isteț acum stă călare pe sacul cu bani și nu aruncă cu banii în dreapta și în stânga. Evită anturajele în care pierzi timp prețios.

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: Pixabay

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns