Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 24-25 octombrie 2020. Multe dintr-o dată

Horoscop pentru weekend – 24-25 octombrie 2020. Multe dintr-o dată

Horoscop zilnic

Horoscop pentru weekend – 24-25 octombrie. Luna crește în Capricorn și asta ne dă nivel emoțional ridicat și multă energie. Se întâmplă atât de multe în același timp, încât ne va fi greu să alegem ce să facem mai înainte de orice și care este logica corectă a lucrurilor. Nu există reguli, fiecare trebuie să facă ceea ce simte că este mai bun și mai important pentru sine.

 

Berbec – Chiar dacă este weekend, este o idee bună să rezolvi lucrurile plictisitoare – ordine, facturi, vase, curățenie. Fă din acest final de săptămână unul dedicat casei și acest lucru îți va face săptămâna care vine foarte frumoasă și rodnică. Fă și ceva dulce! Eventual cu dovleac!

Taur – Zodia Scorpionului, unde se află Soarele acum, te influențează mult, dar o face în sensul bun. Soarele este în sectorul parteneriatului pentru tine pentru următoarele patru săptămâni, iar asta îți deschide calea către oportunități fabuloase. Fă planuri în acest weekend și de luni apucă-te de treabă.

Gemeni – Soarele în Scorpion îți aduce chef de distrații și de aventuri în dormitor. Soarele este pentru umătoarea perioadă în sectorul pasiunilor tale și te va orienta doar către plăceri: unele ușoare și discutabile, altele foarte utile. Nu lăsa aceste noi obiceiuri să devină obsesii.

Citește și: Cum îți determini numărul destinului și ce spune acesta despre tine

Rac – Farmecul tău este în continuă creștere. Ești creativă și extrem de inspirată, iar în bună măsură asta se datorează Soarelui, care strălucește puternic în casa comunicării. Ai foarte mari oportunități de a te exprima creativ. Vei descoperi avantajele unei comunicari practice și concrete.

Leu – Succesul este numele care definește aceste două zile de final de săptămână. Nu ai timp de distracții sau de odihnă, pentru că vei munci cu spor și cu mare eficiență în aceste două zile. Te vei relaxa, probabil, luni. Se pot întâmpla lucruri bune, dar este util să le păstrezi pentru tine.

Fecioară – Este un weekend plin și aventuros. Sunt situații bune ,care apar pe neanunțate și de care este cazul să profiți. Este agitație și multă veselie în jurul tău și asta este exact ceea ce îți trebuia în aceste zile destul de mohorâte.

Balanță – Concentrează-te pe imaginea de ansamblu. În felul acesta, vei putea analiza și acționa corect și foarte eficient, în funcție de fiecare situație care apare. Fii atentă la detalii, pentru că uneori ele sunt cele care fac ca lucrurile să fie cu adevărat importante. Fă un pas înapoi și încearcă să privești situația dintr-un alt punct de vedere, pentru a găsi soluții alternative.

Scorpion – Folosiește acest weekend pentru a planifica lucrurile în viitor. Fă o listă a obiectivelor pe care trebuie neapărat să le atingi și stabilește pas cu pas cum faci asta. Ia în calcul și variante ocolitoare. Este posibil să nu mai ai ocazia să faci asta mai târziu.

Citește și: Cum vin succesul și fericirea în functie de zodia ta?

Săgetător – Sâmbătă este timpul să faci planuri solide pentru viitor. Nu te aventura în variante fantastice și imposibile acum, când lucrurile sunt ciudate și complet haotice pentru toți. Planurile tale trebuie să fie despre siguranță, despre confortul casei și despre binele general al celor dragi. Pentru călătorii în jurul lumii, planurile sunt suspendate, cel puțin până în iulie 2021.

Capricorn – Folosește sâmbăta aceasta pentru muncă și organizare, iar duminică ocupă-te doar de lucrurile care îți fac plăcere. Ai putea să începi să visezi la 2021, care este din ce în ce mai aproape, pentru a șterge urâțenia lui 2020. Nu-i momentul să faci planuri pentru petreceri, dar ai putea să începi să respiri mai relaxată.

Vărsător – Dacă ai în plan o afacere, stabilește detaliile în acest weekend. Sâmbăta este o zi excelentă pentru a obține un angajament sau o promisiune certă din partea cuiva care are mare influență asupra ta. Este însă de dorit să fii precaută și să nu pui în joc, din prima, toate detaliile.

Pești –  Sâmbăta este una dintre cele mai bune zile ale tale. Totuși această zi de sâmbătă va fi oarecum tensionată și cu multe evenimente neprevăzute. Ziua de duminică va fi perfectă și îți va aduce clarificările de care aveai nevoie pentru a porni luni puternică și încrezătoare.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns