Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 25 si 26 ianuarie 2020

Horoscop pentru weekend – 25 si 26 ianuarie 2020

Horoscop pentru weekend – 25 si 26 ianuarie – Un final de săptămână magistral! Astral vorbind suntem copleșiți de evenimentele care au loc. Luna nouă, început de an lunar și o nouă zodie are soarele în casa sa: Vărsătorul. Este moment de bilanț, plin de energie pozitivă. O perioadă foarte energizantă, dar plină de provocări. O să simțim din plin schimbările, aduse de acest context planetar și nu-i exclus să începem săptămâna pur și simplu amețiți și oarecum epuizați sufletește, fizic și psihic.

BERBEC – Vei avea weekend armonios și frumoas. Norocul e de partea ta. E posibil să se întâmple cava care să ducă la căsătorie. S-ar putea să găsești noi colaboratori cu care să pornești o afacere. Nu ai energie și nici chef să faci ceva din lucurile care se fac în weekend, dar ai pofă de distracție și de plimbare. O să urmeze o săptămână haotică din cauza asta, dar ești obișnuită.

TAUR – Oboseala își spune cuvântul și organismul tău este slăbit. Ia niște vitamine! Tu și partenerul tău sunteți preocupați de confortul casei și faceți planuri pentru investiții serioase în locuință. Îți este greu să te concentrezi la ce ai de făcut. Ai nevoie de susținerea celor din jurul tău, dar nu o poți avea cu adevărat dacă nu o ceri!

GEMENISocializezi mult și cunoști persoane cu care poți lega o frumoasă prietenie. Te distrezi după placul inimii cu iubitul tău. Ești fericită în dragoste. E o perioadă favorabilă pentru tine. Nu uita să te gândești la cei pe care i-ai rănit.

RAC – Te stresezi din orice fleac și îți strici zilele fără motiv. Lasă-te în voia sorții! Ai așteptări prea mari de la partenerul tău și s-ar putea să fii dezamăgită. Acceptă-l așa cum e! Ești privită cu ochi buni de cei din jurul tău. Privește înainte și lasă orice urmă de regret. Viața e frumoasă indiferent cât este de grea!

LEU – Cineva îți poartă sâmbete și vrea să-ți facă rău. Ai grijă cu cine te însoțești! E posibil să întâlnești oportunități zilele astea pe care le vei folosi mai târziu. Ieși la plimbare. Vin bani de pe urma unor activități desfășurate în afara țării sau care au legătură cu străinătatea. Fii mai orientată către lucrurile care contează cu adevărat, cele reale, palpabile din jurul tau. Te vor ajuta să depășești momentele dificile.

FECIOARA – Ai suficient timp la dispoziție să-ți faci toate treburile și să ai grijă și de tine. Persoana iubită este centrul universului tău. Vrei să faceți cât mai multe lucruri împreună. Ești norocoasă, profită de această șansă. S-ar putea sa faci o impresie buna unui barbat pe care abia l-ai cunoscut. Ai un admirator secret.

BALANTA – Te preocupă felul în care arăți și nu este exclus să-ți faci niște tratamente corporale. Îți dai seama de faptul că ai multe în comun cu persoana iubită. Ești norocoasă. Stai foarte bine la capitolul bani și îi câștigi ușor. Abilitățile tale intelectuale te vor scoate din orice încurcătură.

SCORPION – Dă dovadă de prudență dacă pleci la drum. Nu te grăbi să ajungi la destinație! S-ar putea să te implici într-o relație doar ca să nu stai singură. Ai nevoie de cineva lângă tine. Câteva momente de răgaz sunt esențiale pentru tine și sănătatea ta. Odihnă, deci!

SAGETATOR – Te poți descurca cu banii numai dacă primești ajutor din partea familiei. Ai foarte multe cheltuieli. Ești prea serioasă. Dă frâu liber imaginației și distrează-te! Poți avea rezultate, dar numai dacă muncești cu plăcere. Nu te mai gândi la vacanțe! Ambiția este cel mai mare aliat alt ău, dar uneori este nevoie să te temperezi.

CAPRICORN – Ai grijă să nu răcești și să nu exagerezi cu mâncarea! Sănătatea este foarte importantă! Ferește-te de reacții impulsive, căci s-ar putea să strici ceva frumos! Nu stai rău cu banii. Doar ai muncit mult pentru ei. Puțina agitație la finalul acesta de săptămână. Când nu mai poți gândește-te că primăvara este foarte aproape.

VARSATOR –  Mare atenție la siluetă și nu exagera cu mâncarea și alcoolul! Îți poți îmbunătăți relația cu partenerul de viață dacă vă găsiți preocupări comune. Ai un program foarte încărcat în weekend, ai momente de tristețe, pe care le vei putea depăși implicându-te în activități alaturi de cei dragi.

PESTI – Ai tendința să cheltuiești mai mult decât te ține buzunarul și atunci când vei avea mai mare nevoie, nu vei mai avea bani. Atracția fizică îți poate aduce necazuri, dacă nu te lași călăuzită de rațiune. Ai șanse mari să reușești în carieră și să câștigi mai mulți bani. Ai tendința să te resemnezi. Mergi alături de oameni care au mai multă energie decât tine ca sa te încarci pozitiv și tu!

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns