Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 27-28 iunie 2020. Un weekend plin

Horoscop pentru weekend – 27-28 iunie 2020. Un weekend plin

Horoscop pentru weekend – 27-28 iunie. Poate că ar fi momentul să ne umplem zilele libere cu activități care să ne facă plăcere și care să ne aducă energia de care avem nevoie pentru o nouă săptămână. Zilele libere sunt libere chiar și pentru astre. Azi putem face aproape ce vrem și să ne bucurăm de zile pline și bune.

 

Berbec – Te simți vulnerabilă și asta ți-ar putea complica relațiile cu cei apropiați, pentru că vei avea tendința de a-i ține pe toți la distanță. Încearcă să îți canalizezi energia înspre alte planuri. Astfel vei reuși să restabileșți echilibrul emoțional prin care treci în această perioadă. Zilele libere le vei petrece monoton, dar relaxant.

Taur – Îți este mai ușor să-ți maschezi adevăratele sentimente, așa că eviți să îți pui sufletul pe tavă. Astăzi vei prefera să-ți asculți prietenii, să le dai sfaturi, dar să ții doar pentru ține ce se petrece în mintea și în sufletul tău. În weekend te vei răsfăța și te vei orienta doar către lucrurile de care ai cu adevărat nevoie.

Gemeni – Ține minte acest sfat: un zâmbet îți poate deschide astăzi orice ușă. Mizează pe simțul umorului și vei ieși din orice încurcătură, căci nimeni nu va rezista unei glume bune. Vei avea ocazia unor întâlniri neașteptate în acest weekend și asta îți aduce o stare de bine și te mobilizează.

Citește și: Cum vin succesul și fericirea în funcție de zodia ta

Rac – Sâmbătă nu îți dorești nimic. Vrei să faci doar ce ai chef și când ai chef. Duminică te faci remarcată, așa că  demonstrează-ți unicitatea, ieși în evidență: toate astea te vor face foarte mândră de tine și de ceea ce ești. Din păcate, această atitudine îți va aduce dușmani și antipatii, dar nu este cazul să iei în seamă asta. Sunt doar detalii fără fundament.

Leu –Firea ta visătoare îți va diminua productivitatea, însă este imperios necesar să rămâi cu picioarele pe pământ și să îți duci la bun sfârșit toate task-urile, chiar dacă este weekend. Sfatul zilei: visează mai târziu, când toate obligațiile vor fi îndeplinite.

Fecioară – Ai nevoie acută de relaxare, de liniște, de deconectare, iar weekendul este ideal. Fii mai tolerantă și mai îngăduitoare și totul se va întoarce înzecit în favoarea ta. Odihnește-te, pentru că săptămâna viitoare o să fie foarte aglomerată.

Balanță – Ai tendința de a lua problemele de la job și acasă, iar cei apropiați vor fi vizibil deranjați de acest lucru și nu vor fi dispuși să-ți suporte toanele. Încearcă să vezi căminul ca pe o oază de relaxare și nu îl „contamina” cu energie negativă. Va fi în avantajul tău dacă vei reuși să ții cont de acest sfat, mai ales în acest final de săptămână.

Scorpion – Eșți presată de timp și nu reușeșți să termini tot ce ți-ai propus pentru a-ți atinge obiectivele. Orele par să fi intrat în sac și asta te indispune, dar nu vei face progrese până nu vei încerca o abordare diferită a lucrurilor. Metodele clasice nu vor da roade, așa că poți aborda lucrurile diferit, ca să ajungi la un rezultat pozitiv.

Citește și: Cum îți determini numărul destinului și ce spune acesta despre tine

Săgetător – Ai tendința de a trăi în trecut și de a te lăsa influențată de problemele cu care te-ai confruntat cu ceva timp în urmă, ceea ce nu îți face bine. Încearcă să depășeșți aceste situații, să nu te mai uiți în urmă și să te bucuri de prezent, pentru că este vară, este weekend și este timp pentru toate!

Capricorn – Este o zi în care îți poți fructifica talentele. Dacă le-ai descoperit deja, astăzi ai putea găsi o modalitate prin care să le perfecționezi, iar asta te va ajuta pe viitor să evoluezi mai ales în realațiile sociale, care trebuie în mod evident consolidate și îmbunătățite.

Vărsător – Ești mai sensibilă decât de obicei și este posibil ca astăzi să te rănească mult mai ușor remarcile celor apropiați. Încearcă să nu te lași afectată atât de mult încât să-ți strici ziua, mai ales că ești pe culmile gloriei, profesional vorbind, și ai nevoie de relaxare. Conștientizează faptul că unii oameni pot arunca anumite vorbe fără să le gândească, dar asta nu înseamnă că îți vor răul.

Pești – Astăzi ai tendința de a exagera și de a denatura adevărul, ceea ce nu va fi în avantajul tău. Încearcă să spui adevărul până nu se prind cei apropiați și nu își fac o părere greșită despre ține. Prieteniile bazate pe sinceritate sunt durabile. În acest weekend, stai departe de provocările legate de serviciu și concentrează-te pe aspectele sentimentale.

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: 123RF.com

Comments

comments

Lasă un răspuns