Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 3-4 octombrie 2020. Pluto ne face înțelepți

Horoscop pentru weekend – 3-4 octombrie 2020. Pluto ne face înțelepți

Horoscop zilnic

Horoscop pentru weekend – 3-4 octombrie. Este un final de săptămână activ, cu beneficii pentru fiecare nativ. Combinația astrală foarte complicată ne tensionează pe toți, dar ne aduce și ceea ce ne trebuie pentru a ne poziționa strategic în vederea celor ce vor urma. Avem, toți, un plus de înțelepciune și logică pentru fiecare pas pe care îl facem. Se spune că oțelul cel mai dur este cel care trece prin focul cel mai mare. Exact așa și noi, pământenii.

 

Berbec – Te simți blocată și ai sentimentul că nimic nu evoluează. Este doar o senzație. Ține minte că o întrebare nu are niciodată un singur răspuns. Încearcă soluții alternative. Oamenii din jurul tău te enervează, dar poți avea un beneficiu major dacă vei privi lucrurile în ansamblu.

Taur – Un final de săptămână liniștit. Nu îți complica existența cu strategii alambicate. Alege calea simplă și directă. Nu-ți băga nasul în afacerea altuia, chiar dacă intențiile tale sunt bune și ai convingerea că procedezi corect. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să ai grijă de tine.

Gemeni – E posibil să resimți o tristețe mare cu privire la unele incidente care te-au implicat doar pe tine și să ai sentimente amestecate. Renunță la analiză. A fost, s-a dus, gata! Mergi mai departe! Finalul de săptămână aduce alte evenimente. Ia-le așa cum sunt și nu le mai exagera importanța.

Citește și: 5 lucruri puțin știute despre Balanță

Rac – Îți revine zâmbetul sâmbătă, iar duminică o să te simți din nou în largul tău. Este important să nu analizezi motivele din spatele comportamentului altor persoane. Renunță să mai condamni atitudinea unor oameni. Ar fi mai util dacă te-ai strădui să-i înțelegi și atât. Nu lăsa nimic să-ți strice armonia interioară.

Leu – Urmărește cu atenție cum merg lucrurile în acest final de săptămână, pentru că vei descoperi schimbări profunde. Rămâi concentrată și încearcă să nu te lași surprinsă atunci când problemele emoționale apar de nicăieri și-ți tulbură liniștea. Sunt parte din schimbarea prin care treci.

Fecioară – Ai sentimentul că ai mâinile legate. Aparent, situația este complicată, dar, dacă vei lua lucrurile pas cu pas, ele se vor dovedi mai mult decât simple. Nici o situație nu este prea dificilă pentru tine. Gândește-te la tine ca la un magician grozav, care poate rupe cele mai puternice lanțuri. Ai toate trucurile la tine, trebuie doar să alegi ceea ce se potrivește.

Balanță – Acesta este un moment bun pentru a lua o decizie cu privire la o problemă pe care o tot analizezi. Oamenii își vor pierde încrederea în tine dacă nu poți să te hotărăști. Ar fi util dacă te-ai detașa de lucrurile mari, complicate și dacă te-ai orienta către fleacurile de zi cu zi. Așa vei găsi răspunsuri utile inclusiv la chestiunile majore.

Scorpion – În acest weekend vei profita de compania unor prieteni vechi, alături de care o să afli vești importante. Se schimbă lucrurile pentru tine, se vor ivi oportunități pe care nu ai voie să le ratezi. Cu toate acestea, fii atentă ce și  cui spui, pentru că nu toată lumea acționează în interesul tău.

Citește și: Câtă energie ai în funcție de zodie și cum să-ți dozezi activitatea

Săgetător – Azi ești tăcută și foarte calmă. Aproape necomunicativă. Dincolo de asta, este o zi interesantă, pentru că tu ești printre cei care se simt bine când sunt singuri. Ar trebui să-ți dai seama că uneori folosești această atitudine ca pe o scuză pentru a ascunde o doză mare de egoism.

Capricorn – S-ar putea să existe o mare tensiune între tine și cineva mai în vârstă. Poate că există cineva care adoptă atitudinea enervantă de „părintele știe cel mai bine”. Ia o pauză. Dă-ți seama că această persoană oferă sfaturi, nu te critică. Este posibil ca unele idei „enervante” să fie utile. Nu le știe nimeni pe toate. Nici chiar tu!

Vărsător – Ai un sentiment foarte confotabil în acest final de săptămână, de satisfacție pentru ceea ce faci, simți și înțelegi. Ești conșientă că ești inteligentă și că ai capacități la care alții nici nu visează, iar asta îți dă un sentiment foarte dulce de orgoliu satisfăcut. Fii generoasă și în atitudine și va fi totul pertect!

Pești – Te-ai putea simți astăzi ca într-un labirint. Ai un drum unic, dar nu ai nici cea mai mică idee că mergi în direcția corectă. În loc să rătăcești fără țintă, oprește-te și cere ajutor. S-ar putea să primești exact ceea ce ai nevoie, dar trebuie să ai curajul să ceri și abilitatea să înțelegi ce primești.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns