Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 1 iulie 2020. Două zodii sunt în prim-plan

Horoscop zilnic – 1 iulie 2020. Două zodii sunt în prim-plan

Datele generale ale zilei de 1 iulie 2020 – Este o zi aglomerată, dar două zodii au parte de seisme. Prima este Capricornul. Saturn revine în casa acestora și îi va motiva, îi va reechilibra și îi va transforma în veritabile forțe ale naturii. Va dura până în decembrie. A doua zodie marcată puternic este Racul. Nativii sunt într-o veritabilă barcă pe valuri și o să rămână în furtună până la finele săptămânii. În rest este aproape bine.

 

Berbec – Ai parte de multe emoții, dar unele vin din gesturi trecute care rezonează acum cu eul tău interior. Fii atentă la ce spui, mai ales despre cei care nu sunt prezenți. Ține minte că un comentariu negativ va rezona și se va întoarce la tine cu un plus de dezavantaje. Nu merită!

Taur – S-ar putea să ai nevoie de mai mult timp petrecut cu cei dragi. Pe de altă parte, ai nevoie de independență și de puterea de a decide ce vrei să faci. Uneori ar fi util să accepți schimbările pe care le aduce viața. Nu este deloc bine să rămâi înțepenită în regulile vechi. Fii recunoscătoare pentru lucrurile pe care le ai.

Gemeni – Nu există cu adevărat standarde pentru frumusețe și bine. Uneori, propria opinie este cea mai bună unitate de măsură. Nu face greșeala de a rămâne închistată într-o matriță construită social, care nu rezonează cu cine ești cu adevărat. Nu ai nevoie de asigurări, nu ai nevoie de confirmări.

Citește și: Cum vin succesul și fericirea în funcție de zodia ta

Rac  Problemele pot fi puțin mai grele decât par. Rămâi concentrată pe lucrurile esențiale, ignoră restul și retrage-te într-un loc sigur, alături de oameni care te iubesc și te susțin. Puterea ta de a te adapta va fi pusă la încercare, deoarece alte persoane par să facă legea și nu te vor lua în calcul.

Leu – Nu forța nimic azi. Stai cuminte și lasă lucrurile să curgă. În felul acesta vei primi doar ceea ce îți este menit și nu vei avea niciun fel de alte complicații care să te scoată din starea ta de confort. Viața nu trebuie să fie o luptă continuă.

Fecioară –Natura ta independentă și oarecum rebelă este un ingredient-cheie pentru a menține lumea în echilibru. Poate că nu chiar toată lumea, dar măcar cei care cumva depind de tine. Nu renunța la luptă când întâlnești obstacole. Unele sunt puse doar pentru ca tu să ai ocazia să-ți dovedești valoarea.

Balanță – S-ar putea să fie nevoie să alegi între două moduri de gestionare a unei situații. Vechiul este în conflict cu noul. Pe ce cale vei continua? Alege o combinație. Strategii vechi pentru situații noi. O să meargă, pentru că încă este cea mai bună soluție. În ultimă instanță folosește-ți intuiția.

Scorpion – E posibil să ai parte de evenimente neașteptate. Unele te pot lua prin surprindere, pe altele le aștepți. Nu te bucura, nu te întrista. Sunt lucruri care vin pentru că trebuie să vină și pentru că trebuie să ieși din amețeala continuă în care trăiești de la începutul anului. Nu te supăra, dar este momentul să faci ceea ce gândești!

Citește și: Cum îți determini numărul destinului și ce spune acesta despre tine

Săgetător – S-ar putea să ai ceva probleme. O cale bună este să nu-ți pese de cum te văd alții, pentru că nu ești așa. Nu te schimba ca să fii pe placul cuiva, pentru că, în cele din urmă, singura ta responsabilitate este doar față de tine. Nu sunt excluse evenimente bizare care să te determine să-ți schimbi modul de acțiune.

Capricorn – Pe măsură ce accelerezi, vei putea constata că lași în urmă câteva principii și valori fundamentale. Nu-ți stă asta în fire. Lucrurile s-ar putea agita astăzi și este posibil să apară provocări care să te scoată din minți. Ține-ți cumpătul și fii conștientă că poți anula orice porniri, atâta vreme cât faci ce trebuie, nu ce simți.

Vărsător – Pune-ți în valoare natura senzuală și frumoasă. Fă-ți timp în fiecare zi pentru a te ocupa de tine și de sufletul tău și asigură-te că va primi ceea ce are nevoie pentru a radia. Oameni interesanți pot să apară de nicăieri, așa că nu te mira dacă un fost iubit te sună. Lucrurile din trecut pot reveni în prezent pentru a vă învăța o lecție valoroasă de viață.

Pești – Este posibil să simți o neliniște nervoasă care te îndeamnă să acționezi. Aranjează o călătorie într-un loc care te bucură sau încearcă o aventură spre un loc complet diferit. S-ar putea să găsești o oală cu aur. Energia zilei te poate epuiza, însă îți vei reveni rapid.

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: iStock.com

Comments

comments

Lasă un răspuns