Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 10 noiembrie 2020. O nouă perspectivă

Horoscop zilnic – 10 noiembrie 2020. O nouă perspectivă

horoscop 10 noiembrie

Datele generale ale zilei de 9 noiembrie 2020 – Luna, în Fecioară, ne face să fim emotivi, empatici și sensibili. Poate chiar prea sensibili. Mercur intră în această seară în Scorpion, așa că o să simțim din plin aciditatea dură a comunicării. Una peste alta o să avem surprize de la cei din jur și o să constatăm că, uneori, nu-i cunoaștem cu adevărat pe cei de alături, chiar dacă suntem împreună cu ei de ani în șir. Reacțiile emoționale ne pot întuneca logica și judecată corectă. O cale bună este aceea de a accepta că trebuie să facem lucrurile abordând o nouă perspectivă asupra noastră, înainte de orice.

Berbec – Ai un rol important de jucat azi, iar unele lucruri esențiale depind exclusiv de tine. Intuiția ta este la cote înalte azi. Ai posibilitatea de a pune în practică planuri mai vechi și vei fi apreciată pentru aceasta. Nu te mira dacă vei lăsa senzația că le știi pe toate și toți vor veni să-ți ceară sfaturi. Ai toate motivele să fii mândră de tine.

Taur – Nu încerca să te scuzi pentru eventualele erori, cu poante și glume. Nu stai bine la capitolul umor și nici la capitolul comunicare. Vei afla unele detalii utile, care te vor ajuta în viitor, dar pe care nu le vei putea folosi acum, deși ai nevoie. Depășești câteva momente delicate care țin de serviciu, la limită. Seara vin ceva vești bune care o să te bucure!  

Gemeni – Este o zi cenușie azi. Partea bună este că ție îți plac zilele monotone, în care nu se întâmplă nimic spectaculos. O să fii obosită seara, dar foarte mulțumită pentru că ziua a fost fără incidente și ai obținut rezultatele pe care le așteptai. Ai nevoie de relaxare acasă!

Rac – Risipești o grămadă de energie aiurea, pe detalii și fleacuri inutile. Ai putea să-ți faci viața atât de frumoasă, dacă ai renunța la complicațiile pe care ți le provoci de cele mai multe ori singură. Dacă te-ai opri din iureșul în mijlocul căruia te pui singură, ai putea găsi soluții care te vor pune la adăpost.

Leu – Va trebui să te mobilizezi și să-ți reorganizezi stilul de viață astfel încât să ai timp pentru toate cele care trebuie făcute. Nu va fi ușor, dar banii în plus sunt atât de necesari încât merită orice efort. Nu te mai gândi la viața ta, în ansamblu, pentru că din cauza regretelor ratezi bucuria clipelor bune pe care le ai azi.

Fecioară – Te implici în conversații fascinante care îți oferă o mulțime de informații utile. Ești în centrul atenției și asta este o adevarată hrană pentru sufletul și starea ta generală, care se îmbunătățește considerabil. Ai tendința de a împărți lucrurile în două, cu o oarecare superficialitate și asta nu este în avantajul tău.

Balanță – Ziua îți aduce exact ce ai nevoie. Nici mai mult, nici mai puțin. Este important să-ți amintești de unele obligații deja asumate și să le duci la îndeplinire. Trupul tău are nevoie de stimulare la fel de mult ca și mintea ta. Împacă ambele nevoi și abordează viața ta de zi cu zi fiind mai preocupată de tine, înainte de cei din jur.

Scorpion – Este o zi cu multă presiune, cu multe evenimente ce se cer trăite și rezolvate. Parcă nimic nu se întâmplă atâta vreme cât nu pui și tu umărul, atâta vreme cât nu te implici. Nu prea poți înțelege ce înseamnă să faci doar ce trebuie, dar, la final, vei constata că ești mulțumită de rezultate și mai ales de laudele pe care le primești.

Săgetător – Este una dintre zilele care încep cu o întârziere și vei fi, până seara, mereu în criză de timp. Uneori starea asta este accentuată tocmai pentru că te grăbești. Mișcă-te mai încet, ca să câștigi timp. Cere sfaturi sau ajutor de la cineva cu autoritate care ține la tine, dacă altă cale nu există.

Capricorn – Te simți sufocată, incapabilă să-ți expui sentimentele. Ai nevoie de mai mult timp pentru a alege o direcție pozitivă în viața ta și trebuie să faci asta acum. Te simți forțată să satisfaci cerințele unei persoane de care depinzi. Oricât de enervant ar fi acest lucru, trebuie făcut.

Vărsător – Astăzi energia fizică și mentală este la nivel foarte ridicat. Probabil că vei petrece puțin timp în compania unor oameni care îți sunt foarte apropiați și de la care vei învăța câteva strategii extrem de folositoare. Seara ai parte de relaxare și de o ambianță extrem de plăcută care te face să te simți în siguranță și foarte relaxată.

Pești – Inspirație este cuvântul zilei pentru tine. Talentul tău creativ ar trebui să înflorească și să te motiveze să pui în practică ideile minunate pe care le ai. Aceasta ar putea implica muzică, pictură, redactarea unor texte. Feedback-ul de la alții ar trebui să fie încurajator. Mergi pe drumul tău și fă ceea ce simți că ai nevoie să faci și refuză ceea ce este impus din afară.

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: 123RF

Comments

comments

Lasă un răspuns