Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 10 septembrie 2018

Horoscop zilnic – 10 septembrie 2018

Datele generale ale zilei: 10, luni. Este o zi perfecte pentru a incepe. Numarul zilei, momentul astral, fac din aceasta zi una perfecta din toate punctele de vedere. Configuratia planetelor promite succes si un start bun pentru tot ce incepe azi (probabil ca cei care au stabilit ca azi sa inceapa scoala, au consultat astrele inainte pentru ca nici nu se putea o zi mai buna ca asta!)

Vibratia zilei este 1, ceea ce inseamna ca suntem in momentul perfect pentru noi inceputuri!

Gandul bun al zilei: Incepe ziua cu dreptul si cu zambetul pe buze si totul o sa fie perfect! Este o zi aparte, o zi memorabila. Construiti amintiri frumoase si pasiti cu incredere inainte! Succes la scoala!

BERBEC – Vei merge la cumpărături și vei cheltui banii pe lucruri neapărat necesare. Ești foarte frumoasă și misterioasă și vei atrage privirile bărbaților. Nu ești dispusă să faci compromisuri la locul de muncă, dacă va trebui să încalci anumite principii morale.

TAUR –  Deși prietenele vor să te întâlnești cu ele, preferi să stai în casă și să te odihnești. Ești foarte darnică și îi faci cinste iubitului sau îi vei cumpăra un cadou. S-ar putea să începi un curs care să-ți aducă o diplomă folositoare pentru cariera ta.

GEMENI – Primești tot felul de invitații la petreceri, evenimente, pe care le refuzi politicoasă. Relația ta de dragoste are nevoie de o reîmprospătare. Pregătește-i o surpriză partenerului. Îți merge foarte bine din punct de vedere profesional. Astrele sunt de partea ta.

RAC – Simți fiorul unei schimbări în viața ta. S-ar putea să fie vorba de o mutare de domiciliu. Reușești să te împarți între familie și serviciu, iar partenerul este foarte încântat. Trebuie să iei niște decizii importante la locul de muncă, iar aptitudinile tale de șefă te ajută să rezolvi orice problemă.

LEU –  Aștepți ca o situație complicată să se rezolve de la sine. Ești orgolioasă și nu vrei să fii tu cea care cedează prima. Te simți singură și abandonată. A trecut ceva vreme de când iubitul nu te-a mai complimentat. S-ar putea să primești salariul sau anumite bonusuri cu întârziere, ceea ce te va nemulțumi profund.

FECIOARA – Ocupă-ți timpul pe care îl ai la dispoziție cu ceva folositor și nu te lăsa pradă deznădejdii. Ai grijă ce vorbești, s-ar putea să-l jignești pe partenerul tău fără să vrei. E o perioadă sensibilă din punct de vedere sentimental.
Relațiile cu șefii sau colegii sunt tensionate, nu le înrăutăți și mai mult!

BALANTA – Banii sunt o problemă importantă pentru tine, s-ar putea să fi cheltuit mai mult odată cu începerea școlii.
Amână discuțiile cu partenerul de viață, astăzi nu veți ajunge la o înțelegere.  S-ar putea să ai probleme cu aparatura electronică și să nu-ți poți face treaba.

SCORPION – Încă de la primele ore ale dimineții ești morocănoasă. Ieși diseară în oraș, poate îți vei reveni! Din punct de vedere sentimental nu se întâmplă nimic. Relația cu iubitul este monotonă. Mergi la serviciu fără tragere de inimă. Nu ai dormit suficient și ești lipsită de energie.

SAGETATOR – Neîncrederea a pus stăpînire pe tine și nu mai faci nimic cum trebuie. Gândește pozitiv! Te mulțumești cu puțin în dragoste, nu mai ai așteptări de la partenerul tău. Ai parte de mai multe evenimente la serviciu, mai mult sau mai puțin plăcute.

CAPRICORN – Vei afla niște secrete în legătură cu amicii tăi, care te vor face să-ți schimbi părerea despre ei. Ești fermecătoare și câțiva bărbați îți caută compania. Te prefaci că ești inaccesibilă. Auzi câteva bârfe la serviciu care te pun pe gânduri. S-ar putea să vină un alt șef.

VARSATOR –  Participi la un eveniment important, pentru care te-ai pregătit intens. Vei fi strălucitoare. S-ar putea să te îndrăgostești de un bărbat nepotrivit, care îți va aduce numai suferință. Ai grijă în ce te bagi! Îți place să coordonezi orice activitate, dar unele persoane se pot simți lezate de intervenția ta.

PESTI – Nu-ți ajung banii să faci niște plăți urgente și cauți soluții să rezolvi această problemă. Vei petrece o seară interesantă cu iubitul tău. A trecut ceva vreme de când nu te-ai mai simțit atât de bine cu el. Ești foarte solicitată la serviciu încât și acasă te vei ocupa de problemele profesionale.

Citeste si despre cele 11 zodii japoneze, afla amanunte despre cele mai geloase zodii si nu rata informatiile despre partile negative ale zodiilor.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns