Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 10 septembrie 2020. Se toarnă gaz pe foc

Horoscop zilnic – 10 septembrie 2020. Se toarnă gaz pe foc

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 10 septembrie 2020 – Retrogradarea planetei Marte, planetă care a fost de la începutul acestui an fatidic în poziția războinicului înfuriat, va turna de azi înainte gaz pe foc. Tensiunile maxime încep exact de azi și vor fi acute până pe 14 noiembrie. Suntem extrem de agitați, nerăbdători, avem o tensiune interioară acută care nu ne dă pace, cerem confirmări, avem nevoie de dreptate, dar numai așa cum o înțelegem noi. Pe de altă parte, facem alegeri responsabile și ne asumăm greșeli.

 

Berbec – Simți o pierdere concretă de energie. Nu te poți concentra și ești apatică. Fii blândă cu tine și rezistă dorinței de a purta război cu oricine te enervează. Ia vitamine și dormi cât se poate de mult. Când dormi nu te enervezi!

Taur – Abilitatea ta de a te exprima dispare. Împacă-te cu ideea că vei fi prinsă în tot felul de situații limtă pe care va trebui să le gestionezi, chiar dacă în primul moment te vei simți copleșită. Stai bine cu sănătatea, deci vei rezista.

Gemeni – Conflictele dintre prietenii tăi și principiile tale se vor acutiza. Natura ta uneori sarcastică și limba ascuțită ți-ar putea afecta unele dintre relații dacă nu ești atentă. Stresul din carieră este un stimul de care trebuie să profiți. Fă economie de energie. Un pui de somn te va scoate mereu din tensiune.

Citește și: Tarotul, cărțile care-ți spun viitorul. Hai să-ți ghicesc!

Rac – Ai grijă la neînțelegerile care apar din erorile de comunicare. Rămâi în lumea reală și concentrează-te pe fapte. Va urma o perioadă destul de grea pentru tine, dar le vei dovedi pe toate cu bine. Fii optimistă: va funcționa ca un semn de bun augur.

Leu – Ai grijă cum îți cheltui banii. Ține-ți bugetul sub control, pentru că se poate evapora dacă nu ești atentă. Schimbă rutina zilei dacă vrei să le faci pe toate din lista de azi. Pentru binele psihicului tău ai putea încerca puțină muncă voluntară. La o școală, de exemplu, sau undeva în comunitatea ta. Te va mobiliza.

Fecioară – Oportunitățile vin nechemate, dar trebuie să le vezi și să le folosești imediat ce apar. Nu lăsa pe nimeni să încerce să te păcălească și ai încredere în intuiția ta dacă simți că nu este în regulă ceva. Ai grijă și de corpul tău. Ultimul lucru pe care îl vrei este să te îmbolnăvești.

Balanță – Încearcă să folosești puterea lui Mercur, aflat în Casa ta, pentru a păstra lucrurile sub control. Dacă totuși devin stresante, alege să rămâi singură ca să te calmezi. Apar unele răni emoționale. Încearcă să le depășești analizându-te și stând de vorbă cu tine. Poți folosi și o oglindă și vorbește cu tine, așa cum ai vorbi cu cel mai bun prieten pe care îl ai.

Scorpion – Nu lăsa gelozia măruntă să-ți consume restul de energie emoțională pe care îl ai. Nu ești în concurență cu nimeni. Continuă să te concentrezi pe lucrurile care contează și folosește orice scuze vrei pentru a nu lăsa nicio dramă să-ți tulbure liniștea sufletească. Știi care este adevărul tău și ar trebui să-ți fie suficient.

Citește și: De ce se teme cel mai mult zodia ta

Săgetător – Ești zodia atinsă de aripa îngerilor. Cu toate acestea, nu spera să ajungi la ceea ce vrei doar prin noroc. În ciuda semnelor bune, trebuie să fii atentă la cum merg lucrurile în jurul tău. Pune-te pe primul plan, iar asta înseamnă să-ți faci treburile la care te-ai angajat.

Capricorn – Chiar dacă este temporar retrograd, Jupiter, planeta ta protectoare, îți aduce noroc și oportunități de creștere și schimbare în bine. Ceea ce începe ca o zi obișnuită ar putea fi o zi memorabilă. Încearcă să vezi lucrurile dintr-un punct de vedere diferit. Încearcă să-ți schimbi modul de gândire despre un anumit subiect dacă dorești să obții armonie.

Vărsător –  Probabil pentru un timp de acum înainte vei fi victima unui blocaj mental. Deși acest lucru nu este ideal, nu te panica. O să vezi chiar și tu lumea, în fine, așa cum o văd ceilalți: vei pierde puțin din superioritatea intimidantă pe care o afișezi mereu și vei avea puterea să vezi realități pe care nu le-ai fi observat. Va fi interesant!

Pești – Caută modalități noi prin care să-ți gestionezi stresul, eventual dintre cele care nu presupun cumpărături haotice de care nu ai nevoie. Întrebarea care te va măcina perioada următoare este cum transformi visele în realitate. Poate că ar fi bine să te întrebi dacă visele sunt realiste.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns