Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 11 februarie 2020. Probleme și complicații copleșitoare.

Horoscop zilnic – 11 februarie 2020. Probleme și complicații copleșitoare.

Datele generale ale zilei de 11 februarie 2020 – Uneori realitatea depășește orice așteptări și ne poate copleși cu problemele și provocările ei. Astrele uneori complică și mai mult lucurile și așa foarte complicate. Exact așa este această zi. dar – pentru că mereu este o soluție, mereu există o ieșire, toate complicațiile zilei se pot rezolva abordând problemele pe care le ai de dus cu calm și urând strategia ”pe bucățele”. Nici o problemă nu se rezolvă dintr-o dată, ci pas cu pas!

BERBEC

Ești foarte îngăduitoare cu cei care s-au purtat urât cu tine. Treci cu vederea peste neplăcerile pe care ți le-au creat și îi ierți din tot sufletul. Ești fericită pentru că iubitul tău îți acordă atenție și încearcă să-ți facă pe plac. Dacă îți plac animalele, ai putea lucra într-un domeniu în care ai posibilitatea să ai grijă de ele, ca de exemplu într-un cabinet veterinar.

TAUR

Treci printr-o situație delicată și trebuie să-ți folosești toate atuurile ca să ieși bine din ea. Îți dorești mai mult de la relația în care ești acum. S-ar putea să aștepți ca iubitul tău să te ceară în căsătorie. Comunici foarte bine cu oricine, reușești să transmiți emoție, de aceea vor fi avantajate cele care lucrează cu publicul sau sunt artiste.

GEMENI

Familia este foarte importantă pentru tine și ești gata să renunți la tot ca să ai grijă de ea. Cineva are probleme. Partenerul tău îți oferă toată libertatea de care ai nevoie. Este exact ce-ți trebuie în această perioadă. Nu-ți este teamă să spui lucrurilor pe nume și unele persoane vor începe să-ți poarte pică.

RAC

Te gândești intens la o situație complicată. E posibil să fi avut multe cheltuieli luna aceasta și ai rămas fără bani. Îți surprinzi partenerul prin faptul că faci ceva ce nu ai fi făcut până acum. Te-ai schimbat în ultima vreme. Ai o zi complicată la serviciu, dar vei termina toată treaba și vei pleca la timp acasă.

LEU

S-ar putea să mergi la medic pentru o problemă de sănătate. Stai liniștită, nu e nimic grav. Partenerul îți insuflă curaj și ești mult mai liniștită în privința problemelor care te frământă. S-ar putea ca astăzi să nu mergi la serviciu. Ți-ai luat o zi de concediu.

FECIOARĂ

Reiei legături de prietenie cu persoane cu care nu ai mai vorbit de mult. Ești în centrul atenției și îți place. Ai parte de surprize plăcute în dragoste. Te simți mult mai bine din punct de vedere sentimental. Ești în centrul atenției și în viața profesională. Toată lumea se bazează pe tine.

BALANȚĂ

Ești mult mai realistă când vine vorba de a lua decizii în ceea ce privește viața personală. Nu vrei să riști nimic. Sensibilitatea de care dai dovadă îi cucerește pe bărbați. Atragi privirile tuturor. Ai mari șanse de reușită dacă lucrezi în domeniul artistic. Ai idei noi, originale.

SCORPION

Vei face mai multe drumuri pentru a obține niște bani care ți se cuvin.Vei avea șanse de reușită. Ești atrasă de un bărbat care nu te bagă în seamă și nu știi cum să-l abordezi ca să intri în vorbă cu el. Chiulești de la serviciu câteva ore ca să-ți rezolvi problemele personale. Promiți că vei recupera în altă zi.

SĂGETĂTOR

Îți ajuți prietenele aflate în dificultate și acestea îți vor rămâne îndatorate. Ai un suflet bun. Nu ai parte de evenimente deosebite în dragoste. Dacă ai un partener lângă tine îți este suficient. Colegii și șefii sunt îngăduitori cu tine și te ajută atunci când nu te descurci. Te simți bine la serviciu.

CAPRICORN

Începi ziua fără chef de treabă. Ai fi stat toată ziua acasă, în pat. Auzi că partenerul tău primește niște telefoane de la o femeie și vrei să afli mai multe despre ea. S-ar putea să-ți schimbi locul de muncă. Ai găsit altul mai bun.

VĂRSĂTOR

Ești cu capul în nori, nu te poți concentra și de aceea vei încurca mai multe lucruri astăzi. Te simți răvășită sufletește. De vină este reacția partenerului atunci când i-ai spus că îl bănuiești de infidelitate. Vei avea o surpriză plăcută la serviciu. S-ar putea să primești o mărire de salariu.

PEȘTI

Ești sensibilă astăzi și nimeni nu-ți intră în voie. Preferi să stai singură cu gândurile tale. Vrei să iei masa cu partenerul tău, dar s-ar putea ca el să ajungă târziu acasă. Simți nevoia să vorbești cu el. Afacerile nu merg prea bine și cauți soluții ca să meargă treaba. Nu a fost o perioadă propice.

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns