Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 11 septembrie 2020. O zi bună care salvează săptămâna

Horoscop zilnic – 11 septembrie 2020. O zi bună care salvează săptămâna

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 11 septembrie 2020 – Să recapitulăm. Avem Marte retrogad, două luni, și o întreagă nebunie energetică din cauza lui. Soarele face opoziție cu Neptun, azi, ceea ce ne pune la grea încercare sănătatea și ne reduce drastic vitalitatea. Săptămâna este salvată de beneficul Jupiter, aflat în Capricorn, care ne împinge de la spate chiar dacă vrem, chiar dacă nu vrem, chiar dacă putem sau ne simțim nevolnici. Azi avem o pauză cu ceva noroc și oportunități, dar fără planuri de viitor.

 

Berbec – Tensiunile parteneriale se acutizează, dar sunt soluții pentru o comunicare mai eficientă, dacă ești dispusă să primești sfaturi și să asculți și punctul de vedere al celorlalți. Optimismul este leacul tuturor relelor, cel puțin în perioada aceasta pentru tine.

Taur – Concentrează-te mai departe pe rezolvarea problemelor personale. Totul trebuie clarificat pentru că, în caz contrar, lucrurile vor fi extrem de complicate de acum înainte. Săptămâna a fost dificilă, dar vei găsi soluții chiar pe ultima sută de metri pentru a finaliza cu bine toate obligațiile acestei perioade.

Gemeni – Întotdeauna ești mai dispusă să te vaiți, în loc să te străduiești. Azi ai încercat varianta inversă și ai constatat ce bine este să te mobilizezi să duci un lucru la capăt și să-l faci bine. Este recomandat să ții minte ziua de azi și să repeți performanțele. Fii vigilentă și foarte atentă.

Citește și: Cele 3 zodii feminine care îi zăpăcesc complet pe bărbați

Rac – O recalibrare a eforturilor pe care le faci ar fi utilă și necesară. Ai putea să iei în calcul modificări ale stilului și ritmului în care lucrezi și în care îmbini obligațiile de acasă cu cele de la serviciu. Pragmatismul tău poate să servească drept lecție de viață pentru alte zodii și poate să fie un exemplu de reușită în viață având o abordare decentă și corectă.

Leu – Prima ta grijă trebuie să fie locul de muncă. Acasă totul poate fi ținut sub control mult mai ușor. Ai variante la dispoziție, deși unele dintre ele nu-ți sunt pe plac. Nu este locul pentru astfel de complicații, mai ales că perspectivele nu sunt printre cele care să te avantajeze în mod clar.

Fecioară – Este o zi foarte veselă pentru tine. Faci ceea ce îți place, iar asta îți aduce o binemeritată stare de bine. Este momentul optim să faci ordine în toate chestiunile  abandonate în ultima vreme. Unele dintre ele pot fi revitalizate, la altele trebuie să renunți și să accepți pierderea.

Balanță – Este foarte posibil să intri în criză de timp. Cu mult calm și cu amânarea câtorva lucruri neimportante totul se va rezolva cu bine. Faci o schimbare radicală cu tine și pentru tine și va fi foarte vizibilă pentru cei din jur, dar să nu te aștepți la ceva spectaculos. Pe de altă parte, apare pe negândite ceva legat de familie și trebuie rezolvat rapid și cu maximă atenție.

Scorpion – Începi o perioadă nouă, care vine cu o veste bună. Are legătură cu o idee mai veche ce prinde contur acum și asta îți aduce multă bucurie. Nu îți place să amesteci partea profesională cu cea personală, dar acum ești nevoită să faci asta, iar lucrurile te pot lua prin surprindere, pentru că nu știi foarte bine cum trebuie gestionate. Fii atentă la detalii. Sunt mereu cele mai importante.

Citește și: Cum iubesc nativii din fiecare zodie?

Săgetător – Nu te apuca de nimic nou înainte de a termina ceea ce deja ai început. Până la urmă o să te lămurești că asta este cea mai bună cale și vei renunța să mai alergi după doi iepuri. Primești o mulțime de sfaturi din partea unor oameni care, atunci când au fost în situația ta, nu s-au descurcat deloc. Vrei să fii lăsată să decizi singură ce ai de făcut și care sunt regulile pe care trebuie să le aplici.

Capricorn – Te ciocnești de la prima oră de o nouă realitate. Te iau o grămadă de lucruri prin surprindere. Trebuie să rămâi atentă și vigilentă, dacă lucrurile se schimbă radical, deși nu ești pregătită pentru asta. Fii echidistantă, pentru că doar așa te asiguri că nu vor fi probleme pe viitor. Seara se anunță specială în casă.

Vărsător – Situația în care te afli astăzi poate fi rezolvată doar cu ajutorul celor din jur și o să fii nevoită să lași de la tine și să-ți recunoști limitele. Ești foarte ancorată în realitate. Te numeri printre persoanele care nu acceptă sfaturi de la nimeni. Deși ai impresia că te pândește cineva și așteaptă să comiți o greșeală, realitatea este mult mai blândă. Fii optimistă și fă lucrurile încet!

Pești –Ai de luat decizii importante și ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să-ți selectezi prioritățile. Ar fi cazul să faci economii. Conjunctura astrală este favorabilă relațiilor personale. Reiei legătură cu prieteni cu care nu ai mai vorbit de multă vreme și stabilești, de pe acum, întâlniri pentru următoarele săptămâni.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns