Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic 12 februarie 2020. Ambiție și toleranță astrală

Horoscop zilnic 12 februarie 2020. Ambiție și toleranță astrală

Horoscop zilnic 12 februarie 2020. Ambiție și toleranță astrală

Datele generale ale zilei de 12 februarie 2020 – Ambiția și toleranța par chestiuni opuse. În fapt merg mână în mână și au darul de a ne face umani. Astrele azi sunt exact la fel. Ne provoacă la ambiție, pentru a depăși obstacole și tensiuni, și ne îndeamnă la toleranță, pentru a nu ne pierde umanitatea în haosul cotidian, aproape general.

BERBEC

Ai grijă de tine și nu mai face treaba în locul altora. Ai și tu nevoie de relaxare. Îți fug ochii după un bărbat atrăgător și partenerul tău va observa acest lucru. Ai grijă ce faci! Colegii nu sunt mulțumiți de tine și s-ar putea ca cineva să-ți facă observație. Nu te supăra pe ei pentru că au dreptate.

TAUR

Norocul te însoțește pretutindeni. Vei avea o zi excelentă din toate punctele de vedere. Chiar dacă ai un partener, te simți ca și cum ai fi singură. El este foarte ocupat. Afacerile încep să meargă bine. Nu mai ai de ce să-ți faci griji!

GEMENI

Ai o zi frumoasă, relaxantă. Ai timp să faci ce-ți place. E posibil să te cerți cu partenerul de viață. Exista o tensiune între voi de câteva zile.
Cu ajutorul colegilor te descurci foarte bine la serviciu. Mulțumește-le pentru ajutor!

RAC

Te tratezi după ureche și nu e bine. Mergi la medic neapărat! În dragoste ai parte de momente frumoase, romantice. Ești fericită. Ai o zi mai grea la serviciu. S-ar putea să stai peste program.

LEU

Apar evenimente neașteptate care îți dau toate planurile peste cap. Ești debusolată. Încercați să vă planificați timpul în așa fel încât să stați mai mult împreună. Altfel relația dintre voi se va răci. Nu poți controla tot ce se întâmplă la serviciu, așa că e cazul să te relaxezi.

FECIOARĂ

Mergi la cumpărături și stai toată ziua prin magazine să probezi mai multe haine. Un bărbat s-a îndrăgostit de tine și s-ar putea să-ți ofere un cadou. Nu duci lipsă de bani, tocmai ce ai luat salariul. Astăzi ești liberă.

BALANȚĂ

Ești irascibilă din cauza problemelor financiare. Nu-ți strica ziua din această cauză! Comunicarea cu partenerul de viață este greoaie, nu reușiți să vă puneți de acord. Ai o zi grea la serviciu, cu multe probleme complicate de rezolvat. Trebuie să dai dovadă de răbdare.

SCORPION

Nu ai nicio boală gravă. Starea ta psihică este de vină. Ai nevoie de partenerul tău mai mult ca oricând iar el nu prea îți acordă atenție. Te simți singură. Ai șanse să găsești un job bun, nu te lăsa pradă disperării.

SĂGETĂTOR

Ești foarte obosită, dar spre norocul tău, ai o zi lejeră și te poți odihni. Partenerul tău vrea să petreacă mai mult timp cu tine, dar ai atât de multă treabă încât o să-l refuzi. Aștepți cu nerăbdare salariul dar mai ai până o să-l primești. Munca îți este afectată de starea ta interioară.

CAPRICORN

S-au adunat atâtea treburi că nu mai știi ce să faci mai întâi. Te agiți prea mult! Te potrivești perfect cu partenerul tău dar în situații de criză crezi că nu e chiar așa. Problemele de acasă îți influențează munca. Nu te mai gîndi la ele în timpul serviciului!

VĂRSĂTOR

Persoanele din jurul tău te ajută și te susțin și te simți bine că ai atâția prieteni buni. Ai nevoie de familie ca să treci de această zi complicată. Partenerul te înțelege perfect. Ești foarte stresată la locul de muncă. Dacă nu te relaxezi, nu vei rezolva nimic, din contră, totul va merge și mai greu.

PEȘTI

Bucură-te de toate lucrurile frumoase din viața ta și fii recunoscătoare pentru tot ce ai! Nu mai suporți criticile partenerului de viață și s-ar putea să te superi și să nu mai vorbești cu el. E posibil să te cerți cu șefii, așa că nu le da prilej de discuție.

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns