Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 12 octombrie 2020. Intuiție și inspirație

Horoscop zilnic – 12 octombrie 2020. Intuiție și inspirație

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 12 octombrie – Prima zi a săptămânii este dominată de intuiție și inspirație. Nimic din ceea ce simți că se va întâmpla nu este doar o senzație, ci un fapt. Nativii din zodiile de pământ (Capricornul, Taurul și Fecioara) sunt cei care pur și simplu văd viitorul, în timp ce nativii din zodiile de apă (Scorpionul, Racul și Peștii) sunt profund afectați de emoții, tensiuni și conflicte cu ei și cu toată lumea. Ceilalți sunt într-un relativ echilibru. Este ultima zi liniștită, pentru că mâine noapte Mercur retrogradează și începe balul de toamnă…

 

Berbec – Azi ești în echilibru și asta este foarte bine, întrucât de acest echilibru cu tine și cu toate cele din jur aveai nevoie. La job lucrurile sunt ca de fiecare dată complicate fără un motiv real. Acasă este oaza de liniște de care ai atât de multă nevoie. De mâine, lucrurile se schimbă radical, este ca atunci când mergi în viteză cu mașina și dai de o groapă. 

Taur   Este o combinație astrală care îți aduce multe gânduri, planuri, proiecte, dar îți lipsește curajul. Dacă lași lucrurile să treacă pe lângă tine fără să faci nimic, vei pierde. Spune ce simți, vorbește, cere ce-ți este cuvenit, fii calmă și nu lua decizii pripite, pentru că vei regreta. Fii atentă cum treci peste eventuale momente ciudate ale după-amiezii.

Gemeni – Ai o zi bună, însă așteptările tale erau mult mai mari decât ”oferta” zilei. Uneori, răbdarea și cumpătarea sunt cele mai bune soluții. Acasă este o stare de tensiune fără motiv real. La serviciu este mai bine decât pare și mult mai bine decât crezi. Lucrurile nu sunt calme, dar se vor liniști pe seară.

Citește și: Care parte a paharului o vezi întâi

Rac – Nu te mai consuma inutil. Ești într-o perioadă de tranziție. Ai luat deja niște decizii care au pus puțină ordine în viața ta, dar ai și multe regrete. Uneori deciziile radicale sunt cele necesare, chiar dacă produ, pe moment suferință. Jobul rămâne principala ta preocupare. Îți place, te motivează și te mobilizează. Nu mai ascunde gunoiul sub preș.

Leu – Fii mai atentă cu cei de acasă. Au mare nevoie de energia, puterea și ambiția ta. Ai multe de dus la capăt azi și o să reușești în cea mai mare parte. Ceea ce rămâne nefăcut și nu este pe lista cu obiective principale poate fi amânat și va rămâne așa pentru multă vreme. Din păcate, unele probleme pe care le pui în paranteze sunt urgente și grave. 

Fecioară – Ești extrem de intuitivă. Te miră și pe tine corectitudinea cu care anticipezi viitorul. Oricum, intuiția este una din calitățile tale. Ai multă treabă acasă, apar probleme de nicăieri și asta te face să-ți neglijezi serviciul. Fii mai organizată, mai ales după-amiază, și mult mai atentă. Sunt zone cu risc prin care treci la limită. 

Balanță – Este o zi bună, echilibrată și calmă. Exact cum te simți tu mai bine. Lucrurile merg ușor și realizezi că primești ceva mai mult decât meriți, iar asta te face să te simți ciudat. Acasă e nevoie de implicarea ta în toate problemele. Nu protesta, pentru că îți place teribil să iei decizii.

Scorpion – Nici ziua aceasta nu o să fie mai bună decât precedentele. Este o stare de agitație și confuzie care te scoate din zona ta de confort și te face să nu știi cum să gestionezi bine problemele din casă și de la serviciu. Nu există o soluție unică. Există soluții punctuale pentru fiecare moment în parte. În plus, ar fi extrem de util dacă ți-ai păstra calmul.

Citește și: Ce personalitate ai după luna nașterii

Săgetător – Te-ai odihnit în weekend și ai chef maxim de treabă la job. Faci treabă bună, îți ajuți colegii, ești veselă și energică. Acasă te vei simți epuizată și după ziua plină de la muncă. Relaxează-te alături de cei dragi. Fii foarte atentă la planurile care privesc zilele următoare și pe care le faci azi.

Capricorn – Ești intuitivă și extrem de abilă. Ești însă atât de agitată, încât pierzi din vedere că, deși este o perioadă complicată, ai toate astrele alături. Nu te feri să te implici în discuții în contradictoriu. Fii categorică și pledează pentru tine, pentru că ai toate argumentele din lume! Acasă este agitație și asta te enervează în plus. O să vină zile mai bune!

Vărsător – Ziua este foarte ciudată. Tu ești calmă pentru că știi că totul se va termina cu bine, dar în jurul tău este un veritabil haos. Nimeni nu te înțelege, nimeni nu pricepe de unde vine detașarea ta și din cauza asta vei enerva pe toată lumea. În final îți vor da dreptate, ceea ce este o mare satisfacție pentru orgoliul tău.

Pești –   Ești mulțumită de tine, dar ești extrem de închistată și preferi singurătatea și bucuriile din turnul tău de fildeș. Fii mai volubilă, spune clar și simplu ce vrei, ce probleme ai și va fi mult mai bine și pentru tine, și pentru cei care te iubesc. La job este foarte bine. Ești foarte apreciată!

Text: Otilia Ignat

Foto: iStock.com

Comments

comments

Lasă un răspuns