Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 13 octombrie 2020. Mercur e retrograd

Horoscop zilnic – 13 octombrie 2020. Mercur e retrograd

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 13 octombrie – În noaptea de 13 spre 14 octombrie, Mercur intră în mers retrograd, până pe 4 noiembrie. Se întâmplă asta în casa Scorpionului, pentru ca lucrurile să fie complet haotice. Retrogradarea lui Mercur se face simțită de azi, când tot ceea ce înseamnă comunicare, relații comerciale, oportunități și deplasări o să fie în aer. Și asta nu este tot: Marte este în continuare retrograd, deci suntem încordați, retrași, fără spirit combativ, deși Soarele ne obligă la echilibru, pentru că este în Balanță. Suntem pe cont propriu!

Berbec – Cariera și succesul financiar sunt obiectivele principale ale acestei zile. Ai proiecte legate de ceea ce ai lăsat în urmă: te întorci la scoală, la facultate, reiei o activitate mai veche, abandonată între timp. Acesta este momentul perfect pentru a repara ceva din trecutul tău.

Taur   Ești stabilă și cauți modalități prin care să-ți satisfaci interesele spirituale și metafizice. Abilitățile tale intuitive și psihice ar trebui să funcționeze la un nivel foarte înalt, determinându-te să experimentezi și să descoperi lucruri noi despre lumea în care trăiești. Ești foarte curioasă azi.

Gemeni – Aproape fiecare segment al vieții tale ar trebui să meargă bine. Ești unul dintre puținele semne care sunt avantajate de mersul înapoi al lui Mercur, așa că folosește perioada. Afacerile și parteneriatele sunt pe drumul cel bun, iar relațiile personale se îmbunătățesc. Singurele piedici pot să fie inabilitatea ta de a comunica și timiditatea.

Citește și: Ce misiune avem pe Pământ?

Rac – Indiferent care sunt preocupările tale de acum, indiferent dacă este vorba despre afaceri, proiecte personale sau voluntariat, acestea îți vor aduce satisfacții. Te bucuri de ceea ce faci și interacționezi cu oameni noi, care îți aduc oportunități suplimentare. Depinde de tine cum ai să știi să le folosești. Ai grijă la supărările minore, pentru că pot degenera.

Leu – Ești foarte ancorat în trecut. Nu te poți desprinde de unele realități consumate care te-au marcat și cauți, cu o ambiție demnă de o cauză mai bună, să reconstruiești ceea ce nu mai există. Un eforti inutil și păgubos. Relațiile tale de dragoste merg bine. Fructifică sentimentul de entuziasm pe care îl simți pe seară.

Fecioară – O întâlnire te va marca. S-ar putea transforma chiar în mai mult decât un moment distractiv. E posibil să te implici într-un angajament sufletesc de lungă durată, care să-ți asigure contacte sociale valoroase. Fii prudentă:  unele lucruri par roz, însă sunt teribil de dăunătoare pentru viitor.

Balanță – Așteaptă-te la multe schimbări. Unele vor fi interesante și utile, altele te vor obliga să faci un pas înapoi și să reevaluezi cu atenție contextul. S-ar putea să petreci mult timp căutând soluții la probleme minore.

Scorpion – Probabil ai avut câteva perioade în care afacerile și finanțele au mers bine zilele trecute. Acum s-a terminat și trebuie să adopți varianta de avarie, în care fiecare ban trebuie cântărit de două ori. Dar lucrurile se vor restabili, chiar dacă nu foarte repede. Partea bună este că relansarea va fi spectaculoasă.

Citește și: Află care-i piatra prețioasă ce aduce noroc zodiei tale

Săgetător – Tinzi spre un comportament pragmatic dus la extrem, ceea ce este enervant și pentru tine, și pentru cei din jur. Altfel spus, ciugulești gunoaiele de pe covor, în loc să pui aspiratorul și să cureți toate firmiturile și resturile. Ești exagerat de sensibilă și vei lucra în tensiune zilele astea. Dar ești calmă și optimistă, ceea ce este perfect.

Capricorn – Probabil că te consideri o ființă inteligentă, nu-i așa? Află că azi vei lua cele mai aiurea decizii, de care îți va fi și ție rușine. Ai încă de învățat despre oamenii din jurul tău și despre tine. Cu toate rateurile de azi, nu te subestima. Recuperezi spectaculos în zilele următoare.

Vărsător – Farmecul tău natural este cel care te scoate în evidență. Activitățile de grup sunt bine avantajate și aduc contacte valoroase. Indiferent de obiectivele pe care le ai, materializarea lor va trena, dar vei descoperi că asta este, în final în folosul tău.

Pești –  Astăzi s-ar putea să treci prin situații ireale. Succesul, norocul, eșecurile și stresul vin la pachet pentru a complica lucrurile. Ești încordată și temătoare pentru ceea ce va urma. Nu-ți face griji prea mari. Mai bine lasă-te dusă de val.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns