Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 14 februarie 2020. Din dragoste…

Horoscop zilnic – 14 februarie 2020. Din dragoste…

Datele generale ale zilei de 14 februarie 2020 – Oamenii au nevoie de confirmări. Au nevoie să li se spună că sunt iubiți și le face bine să spună că iubesc. Astrele ne îndeamnă azi, întâmplător, la iubire, pentru că iubirea este calea, soluția, mijlocul, scopul…

BERBEC

Mare atenție la sănătate, ai grijă să nu răcești! Revanșează-te față de partenerul tău și pregătește-i o surpriză în această seară. Îți iei niște sarcini în plus, ca să câștigi mai mulți bani. Șefii vor aprecia acest lucru..

TAUR

Ai primit niște bani și te grăbești să mergi la cumpărături. Ai o zi frumoasă. Un fost iubit te invită în oraș. Nu e bine să reiei o relație care n-a mers! Îți merge bine în plan profesional. Norocul e de partea ta.

GEMENI

Vei avea o zi liniștită, în care te vei simți bine alături de cei dragi. Îl inviți pe partenerul tău în oraș. Veți petrece o seară romantică împreună. Uneori ești încăpățânată și nu ții cont de sfaturile colegilor. Ai încredere în ei!

RAC

Ești în formă bună și alergi toată ziua pentru a-ți rezolva problemele. Partenerul te ajută într-o situație neplăcută și ești foarte mândră de el. Depui efort ca să fii apreciată de șefi. S-ar putea să ți se mărească salariul.

LEU

Apare soarele și pe strada ta. Problemele se rezolvă de la sine. Familia te susține și te ajută. Acasă ai parte de o atmosferă plăcută. Ai o zi liniștită la serviciu. Nu-ți mai faci griji în privința locului de muncă..

FECIOARĂ

Problemele de sănătate te împiedică să-ți vezi de treabă. Stai mai mult în pat. Dacă nu-ți convine ceva în relație, ar fi mai bine să-i spui partenerului de viață decât să ții în tine nemulțumirile. Ai foarte mult de lucru și dacă nu-ți planifici foarte bine timpul, o să rămâi în urmă.

BALANȚĂ

Ai o zi încărcată de evenimente încât nu ai timp nici măcar să mănânci. Ia o gustare, ca să nu te doară stomacul! Nu petreci prea mult timp cu partenerul tău și el se simte singur. Ar fi vrut ca astăzi să stea mai mult cu tine. Dacă nu reușești să faci față singură volumului mare de lucru, cere ajutorul colegilor.

SCORPION

 Te poți încărca cu energie gândind pozitiv și consumând mai multe legume și fructe. Partenerul îți face o surpriză frumoasă în seara asta. Ești fericită. Te ajută foarte mult faptul că ești sociabilă și reușești să stabilești contacte cu oameni cu poziție importantă.

SĂGETĂTOR

Încearcă să nu te împrumuți, chiar dacă nu o duci bine cu banii. Îți va fi greu să-i dai înapoi. Îi faci o surpriză partenerului. Nu contează valoarea cadoului, important e gestul. Muncești mult și s-ar putea să te epuizezi fizic și psihic până la sfârșitul săptămânii.

CAPRICORN

Cu toate că ai multe cumpărături de făcut, nu te grăbi să cheltui toți banii din buzunar. Mai e mult până vei primi alții. Vă hotărâți în ultima clipă unde o să petreceți în seara asta. Ajungeți amândoi la un consens. Nu e o zi favorabilă investițiilor. Astăzi nu lua decizii importante!

VĂRSĂTOR

S-ar putea să te doară ceva în zona abdomenului. E posibil să fi răcit! Partenerul tău îți face o surpriză deosebită, un cadou costisitor. Ești foarte fericită. Ești norocoasă în afaceri. Dacă îți joci cărțile așa cum trebuie, vei reuși să câștigi mai mulți bani.

PEȘTI

Apar neînțelegeri legate de bani. Cineva din familie a cheltuit mai mult decât trebuie. Îți petreci seara în compania prietenilor. Ai șanse să cunoști un bărbat deosebit. Chiar dacă ai nemulțumiri legate de locul de muncă, nu te certa cu nimeni. Peste câteva zile totul se va rezolva.

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns