Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 14 noiembrie 2018

Horoscop zilnic – 14 noiembrie 2018

Datele generale ale zilei: 14, miercuri. Este o zi foarte activa. O sa fim in miscare si o sa facem mai multe decat cele pe care le-am planificat pentu ziua de azi. Partea buna a zilei este ca astrele sunt in armonie. Partea rea este ca armonia este de scurta durata si pregateste exploziile din zilele urmatoare.

Configuratia astrala: Jupiter ne impinge de la spate, Luna ne stimuleaza intuitia, Venus ne indeamna la iubire, iar Marte, aflat intr-o pozitie nefavorabila ne pune bete in roate.

Zodii avantajate: Balanta, Varsator si Scorpion

Zodii dezavantajate: Berbec, Pesti, Leu

Vibratia zilei este 5 ceea ce inseamna ca suntem interesati de detaliile intime ale sufletului nostru si vrem ceea cepentru moment nu putem avea.

Gandul bun al zilei: 40 de zile pana la Craciun! Vreo trei luni pana la primavara….

Imaginea zilei:

BERBEC – S-ar putea să primești o amendă, o mustrare sau doar o observație din partea familiei sau a unor instituții de stat. Ai mai mulți admiratori și ești foarte încântată. Pentru tine e doar o joacă. Deși ai nevoie de bani, nu prea te ții de treabă. Ești cam leneșă.

TAUR – Chiar dacă nu ai nimic de făcut, reușești să găsești ceva cu care să-ți ocupi timpul. Partenerul ajunge mai târziu acasă, când tu deja te-ai băgat în pat. Îl lași să se descurce singur. Alergi în toate părțile după contracte și după bani. Faci treabă bună.

GEMENI – Nu prea reușești să dormi din cauza unor griji ascunse. Ai anumite probleme personale, care te macină. Partenerul îți oferă ceea ce ai nevoie și anume atenție. Stați mai mult timp împreună. Îți merge bine la serviciu, s-ar putea să primești o primă, un cadou.

RAC – Toată ziua te ocupi de treburi mărunte, pe care le faci fără chef. S-ar putea să te cerți cu cineva. Dintr-o dată ai devenit foarte geloasă și te porți urât cu el. Caută mai întâi dovezi. Ești norocoasă în carieră, reușești să te descurci în ultima clipă.

LEU – Te simți bine din toate punctele de vedere. Vei fi plecată toată ziua de acasă. S-ar putea să te întâlnești cu mai mulți bărbați, dar nu vei începe cu niciunul o relație. Dacă ai funcție de conducere, s-ar putea ca deciziile tale să fie contestate. Nu trebuie să dai înapoi!

FECIOARA – S-ar putea să faci mai multe drumuri pentru a plăti niște facturi. Nu ești prea fericită. Nu uita să-i trimiți iubitului măcar un mesaj de dragoste, ca să vadă că te gândești mereu la el. Nu e o zi potrivită pentru examene, concursuri de orice fel. Pregătește-te mai bine!

BALANTA – Începi săptămâna în forță, ți-ai propus să faci multe lucruri. Ești plină de energie.  Ești egoistă în dragoste, te interesează numai nevoile tale, nu și cele ale partenerului. Consideri că trebuie să-și poarte singur de grijă. Ai mult de lucru și trebuie să fii foarte atentă la ceea ce faci.

SCORPION – Ai nevoie de susținerea familiei în chstiuni care te privesc personal. Te simți singură. S-ar putea să faci o criză de gelozie din cauză că ți se pare că partenerul e interesat de altcineva. Ai o zi frumoasă la serviciu, lucrurile decurg în favoarea ta.

SAGETATOR – Ești foarte veselă și îi implici pe cei din jurul tău în activitățile tale.  Vrei o aventură sentimentală, te-ai plictisit de relații monotone. În carieră lucrurile nu sunt tocmai roz dacă cumva ești în litigiu cu o firmă. Nu insista foarte mult, va fi în dezavantajul tău!

CAPRICORN – Vezi lucrurile realist și îți dai seama imediat de soluțiile cele mai bune. Ai o zi excelentă. Te simți singură și te închizi în tine. Ieși în parc, mergi mult pe jos, îți va face bine. Ai planuri mari în ceea ce privește cariera, viața profesională este pe primul loc.

VARSATOR – Nu te lăsa păcălită de anumite persoane binevoitoare, care încearcă să profite de pe urma ta. În dragoste te lași dusă de val, mergi pe principiul ˝ce-o fi, o fi˝. Ai șanse să-ți găsești de lucru în străinătate dacă asta îți dorești, sau să obții o bursă la o facultate din altă țară.

PESTI – Trebuie să dai dovadă de diplomație pe toate planurile, dacă nu vrei să apară complicații. Relația cu partenerul de viață nu este foarte bună, vă ignorați unul pe celălalt. Chiar dacă ți se face observație la serviciu, ar fi bine să taci și să-ți asumi greșelile.

Citeste si: Lucruri mai putin stiute despre zodii

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns