Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 14 octombrie 2020. Cum te afectează Mercur retrograd

Horoscop zilnic – 14 octombrie 2020. Cum te afectează Mercur retrograd

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 14 octombrie – Este evenimentul momentului. Mercur retrograd ne poate complica viața, dar în fapt complicațiile pe care acestea le aduce trebuie privite în sensul lor benefic. Mercur retrograd înseamnă o șansă în plus, o analiză mai atentă, răbdare, calcule corecte și mai multă onestitate când decidem ceva. Fiecare va avea de pierdut sau de câștigat în această perioadă, în funcție de felul lui de a fi. Pentru unii va fi foarte bine, pentru alții extrem de complicat.

Berbec – Mercur retrograd te poate ajuta să-ți transformi ambițiile în realitate, mai ales că Soarelui în Balanță i se opune Marte, ceea ce te face să te concentrezi mai mult și mai bine. Rămâi pasionată de ceea ce faci, este cea mai bună cale prin care poți combate efectele negative și poți profita de perioadă.

Taur   Totul pare puțin înfricoșător. Dacă așa simți, fă un pas în spate și reevaluează lucrurile. Mercur este retrograd pe casa parteneriatelor tale, deci ia lucrurile încet și fii foarte clară în comunicare pentru următoarele câteva săptămâni.

Gemeni – Mercur te face să pierzi lucruri, iar programul este dat peste cap. Mica planetă îți afectează rutina atât de dragi ție. Soluția este să faci lucuri noi, inedite, neobișnuite pentru tine, pentru că acestea vor fi avantajate. Sunt posibile întârzieri și greșeli copilărești.

Citește și: Ce element este zodia ta și ce spune asta despre personalitatea ta

Rac – Fii atentă la ce spui. Acolo este cea mai mare problemă a ta. Există riscul să nu fii înțeleasă, să spui una și să se priceapă altceva. Nici tu nu înțelegi foarte bine care sunt mesajele pe care le primești. Deci confuzie totală. Comunică în scris și în cuvinte puține. În rest, lucrurile sunt pe linia de plutire.

Leu – Stai! Nu face mișcări bruște, nu te angaja în nimic nou, nu folosi cardul de credit. De fapt, dacă poți, nu face nimic. Este însă bine să faci planuri, pentru că acestea vor fi foarte bine calculate, bine gândite și vor aduce rezultate pozitive. Citește cu atenție tot ce semnezi, dacă nu se poate amâna până după 4 noiembrie.

Fecioară – Treci printr-o veritabilă poveste de groază. Retrogradările lui Mercur sunt mereu dificile pentru tine, deoarece Mercur este planeta ta conducătoare, dar această perioadă s-ar putea să fie foarte grea, deoarece se petrece în Scorpion, care îți este complet opus. Te simți ca într-un nor. Soluția este să fii foarte calmă și extrem de atentă.

Balanță – Mercur retrograd îți va dovedi că onestitatea este cu adevărat cea mai bună politică. Ești încurajată să ajungi la miezul problemelor tale, să-ți revizuiești atitudinea și secretele. Nu băga gunoiul sub covor. Așteaptă-te să iei decizii contrare stilului tău și să înveți lucruri noi.

Scorpion – Este util să fii foarte prudentă cu privire la tot ce ține de comunicare. Modul tău de a vorbi direct, uneori intimidant, este complet neproductiv în această perioadă ciudată. Poți fi înțeleasă greșit, iar asta va avea consecințe extrem de neplăcute. Gândește înainte să vorbești.

Citește și: De ce se teme cel mai mult zodia ta?

Săgetător – Mercur afectează tot ce ține de secretele tale, de lumea ta intimă, personală. Ar fi util să te retragi din lumina reflectoarelor pentru o perioadă. Deși singurătatea nu este bună, să stai acasă, să faci lucruri în siguranță este cea mai bună soluție. Poți cere un concediu sau poți lucra de acasă. O să fie extrem de eficient.

Capricorn – Este perioada în care îți poți impune punctul de vedere. Mercur retrograd îți este util, dar depinde de tine cum vei folosi această etapă. Ai noroc, onestitatea ta proverbială este arma implacabilă care aduce beneficii excepționale în această perioadă. Fii contondentă și vei impresiona.

Vărsător – Îți va fi afectată munca de zi cu zi. Nu vei mai fi vârful, nu vei mai ieși în evidență. Cumva îți convine asta, pentru că deseori relațiile cu cei din jur te plictisesc întrucât sunt superficiale. Fii calmă și citește mesajele de două ori înainte să le trimiți.

Pești –  Lucrurile pot să fie destul de stresante pentru tine în următoarele două săptămâni. Mercur se află în sectorul tău de filozofie, provocând schimbări majore în convingerile tale și în opinii. S-ar putea să descoperi că nu ai avut dreptate atunci când credeai că ai.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns