Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 14 septembrie 2020. Emoții și incertitudine

Horoscop zilnic – 14 septembrie 2020. Emoții și incertitudine

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 14 septembrie 2020 – Este o zi specială și din punctul de vedere al astrelor, dar și cel al evenimentelor prin care trecem. Luna în scădere este cea care ne face emotivi. Tot ea ne dă o stare de calm și echilibru. Marte retrograd aduce energie interioară, iar Saturn ne luminează calea, pentru că ne oferă exact ceea ce avem nevoie.

Berbec – Dacă ai folosit bine timpul în ultimele luni, este momentul concretizării planurilor tale. Lucrurile încep cu dreptul, dar se vor materializa abia după ce Marte va reveni la mersul normal. Fii împăcată cu tine și generoasă.

Taur – Zodia ta este favorizată. Ai abilitatea de a găsi soluții. Primești vești bune despre un copil sau despre cineva mai tânăr decât tine, ceea ce îți aduce multă bucurie. Intri într-o zonă foarte fertilă din toate punctele de vedere atât fizic, cât și creativ. Te simti inspirată pe toate planurile.

Gemeni – Viața ta socială va fi extrem de activă, așa că va trebui să reprogramezi unele întâlniri. Este posibil să apară frustrări și nemulțumiri față de ceea ce urmează să se întâmple, dar trebuie să găsești o modalitate de a rezolva problema pe cale amiabilă.

Citește și: Află care sunt armele de seducție ale fiecărei zodii

Rac – Ai sentimente amestecate. Ești preocupată de carieră, însă nu te simți foarte inspirată, ai planuri cu relația personală, dar nu îndrăznești să iei deciziile necesare, te ascunzi și eviți exact oamenii care ar putea să-ți fie de folos. Contractele și negocierile care au loc azi nu sunt rodnice.

Leu – Ești intuitivă. Stai bine cu relațiile de cuplu, dar nu sunt excluse câteva dispute. De obicei, ai un nivel ridicat de concentrare. Cu toate acestea, astăzi îți scapă lucruri esențiale, pe care le vei înțelege mai târziu. Ești concentrată pe lucrurile importante, pe detalii dificile și o să găsești soluție pentru problemele care te apasă.

Fecioară – Lucrurile nu sunt foarte simple, dar sunt departe de a putea fi considerate complicate. Ai șansa să îți acorzi timp ție însăți. O schimbare de look, ceva nou în garderobă, ceva pentru tonusul tău psihic. Este perfect să faci asta și nu trebuie să ai niciun fel de mustrări de conștiință. O să fii mai eficientă și mai productivă având o stare bună.

Balanță – Ești într-un vârtej și totul este tensionat în jurul tău. Starea asta o să mai dureze câteva zile. Păstrează-ți calmul și nu te lăsa luată de val. Siguranța ta și a celor care contează pentru tine este mai importantă. Furtuna va lăsa în urmă ce trebuie lăsat astfel și la final vei avea victoria de partea ta. Nu face cheltuieli inutile!

Scorpion –  Azi ești ca o bombă gata amorsată. Ar fi foarte bine dacă ai sta de vorbă cu cineva în care ai maximă încredere și care te domină. Te va ajuta să te pui în ordine. Dacă lași lucurile să treacă pe lângă tine fără să faci nimic, vei pierde. Spune ce simți, vorbește, cere ce-ți este cuvenit, fii calmă și nu lua decizii pripite, pentru că vei regreta.

Citește și: Fiecare zi de naștere are un destin. Află care e al tău!

Săgetător – Fii calmă și nu spune cu voce tare ce gândești. Ești într-o perioadă de tranziție. Ai luat deja niște decizii care au făcut puțină ordine în viața ta, dar ai și multe regrete. Nu te mai consuma inutil. Uneori, deciziile radicale sunt cele necesare, chiar dacă produc pe moment suferință. Jobul rămâne principala ta preocupare. Îți place, te motivează și te mobilizează.

Capricorn – Pentru tine nu este deloc o zi ușoară. Dimpotrivă. Este o zi plină de complicații care apar la tot pasul și îți vor da peste cap toate planurile. Fii prudentă, fii calmă. Fii calculată, nu lua decizii și fă-ți planuri de viitor. Ai mare grijă de sănătate. Poartă-te frumos cu partenerul, fă-i o surpriză, spune-i că îl iubești: muncește foarte mult și merită.

Vărsător –  Ușurința comunicării de care beneficiezi azi este o oportunitate pentru tine. Mai multă atenție și o planificare a sarcinilor pe care le ai va aduce după sine și soluții. Uneori este necesar să reiei treburi pe care le considerai rezolvate. Ai mai multă grijă față de seniorii din familie și acordă atenția cuvenită celor mici.

Pești –  Ai nevoie de bani și te gândești să te împrumuți. Numai dacă îți trebuie urgent și pentru lucruri importante cum ar fi sănătatea, altfel, încearcă să te descurci cu ce ai. Pui cariera înaintea familiei, ceea ce până la un punct nu este deloc bine.

Text: Otilia Ignat

Foto: Pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns