Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 15 ianuarie 2020. Ziua este realativ tristă și complicată pentru unii

Horoscop zilnic – 15 ianuarie 2020. Ziua este realativ tristă și complicată pentru unii

Datele generale ale zilei de 15 ianuarie 2020 – Suntem fix la mijlocul lunii și asta înseamnă că am depășit cu bine perioada de acomodare cu 2020. Ziua este realativ tristă și complicată pentru unii, dar ușoară și veselă pentru alții. Mereu există un echilibru, mereu funcționează legea compensației. Poate așa o să înțelegem că viața este o sferă perfecă. Și dacă vei înțelege asta te vei bucura de perfecțiunea fiecărui moment al vieții tale și vei găsi mereu o cale… O zi cu agitație pentru Pești, cu speranțe pentru Raci, tensiuni și planuri pentru Scorpioni și rezultate pentru Vărsători.

Zodiile de apa sunt foarte agitate, zodiile de foc au proiecte ample de viitor,  zodiile de aer sunt plictisite și nemulțumite, iar zodiile de pământ sunt în sfârșit mulțumite de rezultatele lor.

BERBEC – Iartă persoanele cu care te-ai certat, nu e bine să stai supărată! E posibil să pui piciorul în prag și să stabilești noi reguli în relația cu partenerul de viață. Dacă nu le respectă, ești hotărâtă să te desparți de el. Pot apărea schimbări la locul de muncă care te pot afecta în mod direct. Fii pregătită pentru orice!

TAUR – Se poate spune că ești între cioan și nicovală, familia și locul de muncă exercită o presiune imensă asupra ta. E posibil să apară conflicte cu partenerul de viață, încearcă să fii foarte calmă! Nu prea ai chef de muncă dar ești nevoită să mergi la serviciu sau la școală.

GEMENI – Treci prin sentimente contradictorii, neliniștea a pus stăpânire pe sufletul tău. Nu ai motive de îngrijorare! Încerci să menții o atmosferă calmă acasă și să nu mai ai conflicte cu familia. Te-ai săturat de ceartă. Dacă ești artistă, cucerești publicul doar prin simpla prezență. Ești fermecătoare.

RAC – Ești hotărâtă să realizezi ceva important. Cu voință și credință poți face orice. Sacrifici viața personală pentru cea profesională. Nu ai timp de cei dragi. E posibil să participi la conferințe, congrese unde se adună oamenii cei mai importanți din domeniu. Ești norocoasă din punct de vedere profesional.

LEU – Nu ești în formă bună și te străduiești să te pui rapid pe picioare pentru a-ți vedea de treabă. Treci prin minte toate situațiile în care ai avut probleme cu bărbații. Nu te mai gândi la trecut! La serviciu cauți să-ți faci treaba cât mai bine, nu ții cont de problemele personale.

FECIOARA – Îți faci o listă amănunțită de cheltuieli pentru că nu stai prea bine cu banii și trebuie să te descurci până la următorul salariu. Partenerul te surprinde cu ceva plăcut. Vrea să te facă să te simți bine. Îți merge bine din punct de vedere profesional, nu apar evenimente deosebite.

BALANTA – Nu te mai superi din orice fleac, ești mult mai relaxată ca zilele trecute. Vei avea o zi frumoasă. Chiar dacă ți-e greu, trebuie neapărat să ai o discuție cu partenerul tău. Așa cum stau lucrurile între voi acum, nu sunt în regulă. Ține-te de treabă, nemulțumirile legate de locul de muncă vor dispărea în timp.

SCORPION – Ești foarte ocupată, dar îți faci timp și pentru tine. Vrei să arăți bine. Nu se întâmplă nimic deosebit din punct de vedere sentimental. Singura nemulțumire pe care o ai este în legătură cu banii. Ai succes dacă lucrezi în domeniul artistic.

SAGETATOR – Ai parte de evenimente fericite, profită de orice oportunitate care ți se deschide în cale. Chiar dacă ești preocupată de altceva, acordă mai mare atenție partenerului de viață. Un simplu mesaj de iubire poate schimba totul. Fii pregătită pentru schimbări majore în viața profesională, care vor fi în avantajul tău.

CAPRICORN – E posibil să apară evenimente neprevăzute care să-ți dea programul peste cap. Relația cu partenerul de viață este excelentă. Petreceți o seară frumoasă împreună. Ești norocoasă din punct de vedere profesional, te întâlnești cu persoane importante care te pot susține în ceea ce faci.

VARSATOR – Te-ai trezit fără chef de treabă și încerci să amâni toate treburile importante. Nu apar evenimente deosebite în viața sentimentală. Ești foarte emotivă. Ar trebui să te apuci de învățat, dar nu te poți concentra la nimic din ce citești.

PESTI –  Ai nevoie de niște bani și s-ar putea să ceri un împrumut. Ai tendința să exagerezi anumite lucruri și să te cerți cu partenerul tău. Nu mai despica firul în patru! Îți pierzi timpul încercând să obții un avans din salariu. Ai șanse să-l primești.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Lasă un răspuns