Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 15 octombrie 2020. Criză de identitate

Horoscop zilnic – 15 octombrie 2020. Criză de identitate

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 15 octombrie – Nu o să ne mai simțim confortabil în pielea noastră. Experimentăm o criză de intentitate, pentru că influențele astrale sunt atât de intense, încât ne afectează modul de a fi. În toată această stare haotică apar oportunități și ocazii rare de evoluție, performanță, succes și relansare personală.

 

Berbec – Nu este momentul pentru schimbări radicale în viața de familie, deși ai destule motive să vrei asta. Ești avantajată profesional azi și este momentul cel mai bun în care poți cere ceea ce știi că ți se cuvine, pentru că sunt șanse foarte mari să primești.

Taur   Nu poți fi perfectă în fiecare zi, dar ăsta nu este un capăt de țară! Nu este una dintre cele mai bune zile, însă poți trece peste asta fără prea mari angoase. Ești foarte curioasă și vrei să afli detalii care nu te privesc, iar asta îți complică inutil viața. Ești îngrijorată în privința viitorului.

Gemeni – S-ar putea să existe o problemă care îți va da mari bătăi de cap. Este posibil să nu înțelegi bine realitatea. Energia zilei va aduce această chestiune, oarecum delicată, în centrul atenției. Încercă să rămâi echilibrată și să obții o nouă perspectivă asupra acestei situații, înainte de a lua decizii.

Citește și: Află care sunt armele de seducție ale fiecărei zodii

Rac – Ai sentimentul că te lovești de un zid de cărămidă. Intensitatea zilei te poate face să te simți descumpănită, dezorientată, ca într-o oală sub presiune. Încercă să nu amesteci lucrurile. Dă-ți seama că o mare parte din nebunia din jur este doar rodul imaginației tale.

Leu – Orice idee este valoroasă, așa că nu ezita să spui ce gândești. Intuiția este una din armele tale secrete pe care trebuie să te bazezi. Ești unul din nativii care pot face lucruri admirabile, azi și în zilele care vor urma, pentru că ai structura astrală care te susține. Este important să nu-ți exteriorizezi spaimele: cei din jurul tău le pot interpreta greșit.

Fecioară – Frustrarea este cuvântul zilei pentru tine azi. Te simți stingheră, abandonată, fără un rost anume, poate chiar fără scop. Este doar o senzație fără fundament și este cauzată de astre, care fac combinații nepotrivite pentru psihicul tău. Nu te lăsa prinsă în discuții contradictorii.

Balanță – S-ar putea să ai multe lucruri de făcut azi. Fă doar ce poți și lasă restul. Incertitudinile legate de bani ar putea fi, de asemenea, o problemă la care nu mai trebuie să te gândești. Acceptă realitatea și fă-ți un plan productiv de viitor.

Scorpion – Nu ești deloc dispusă să comunici. Vei îmbina obligațiile pe care le ai de dus la capăt azi, cu micile tale plăceri și în felul acesta vei reuși să treci peste această zi. Ai de ales între mai multe planuri pentru după-amiază. Cel mai bine ar fi să te relaxezi și să scapi de anxietate.

Citește și: Cum e copilul fiecărei zodii

Săgetător – Sentimentele negative față de anumite persoane îți afectează sănătatea. Împacă-te cu oamenii pe care ești supărată/cu care ești certată. Te poți schimba în bine și poți privi viața în doi cu alți ochi numai dacă îți dorești acest lucru. Se cere mult de la tine și faci tot ce-ți stă în putere să demonstrezi că poți să te descurci.

Capricorn – Viața îți oferă lecții pe care trebuie să ți le însușești. S-ar putea să te fi certat cu partenerul tău și acum să-ți pară rău pentru vorbele pe care i le-ai spus la supărare. Cere-ți scuze! E posibil să circule niște zvonuri despre tine, nu tocmai bune. Repară-ți imaginea spunând clar cum stau lucrurile.

Vărsător – Concentrează-te la tot ce faci, riscul de a face greșeli este foarte ridicat. E o zi potrivită pentru a începe un proiect important. Să nu-ți fie frică de provocări! E o perioadă favorabilă, în care poți să te afirmi și să obții mari satisfacții și recunoaștere.

Pești –  Entuziasmul este bun, dar trebuie păstrate niște limite, înainte de a fi periculos pentru tine și pentru cei dragi ție. Entuziasmul te poate împinge la exagerări care nu aduc nimic bun. Temperează aceste emoții sau orientează-le către manifestări pozitive.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns