Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 16 decembrie 2020. Schimbare radicală

Horoscop zilnic – 16 decembrie 2020. Schimbare radicală

Datele generale ale zilei de 16 decembrie 2020 – Venus se află în casa Săgetătorului și pe măsură ce efectele se instalează o să simțim din plin schimbarea energetică pe care planeta dragostei ne-o aduce. O să ne simțim mai buni, mai calzi, mai umani, dar și mai generoși și mai optimiști. Dezechilibrele vin de la Lună și Nodul Nord care ne fac să ne temem de viitor. Pe de altă parte, tot azi, Pluto și Luna, în conjuncție, formează un aspect dificil care ne provoacă emoții, temeri  și gânduri profunde despre rolul și rostul nostru pe lume. Dar și agresivitate și furie. Balansăm, deci, între cele două stări.  

Berbec – Astăzi este o zi grozavă pentru tine, în care ar trebui să descoperi că lucrurile funcționează, și o fac foarte bine. Pe de altă parte ai o abordare dură asupra realității. Este important să te asiguri că ești pe un teren solid, din toate punctele de vedere. Ai capacitatea de a ajunge în vârful Everestului, dacă asta vrei. Pune-ți cizmele și începe urcușul!

Taur – Există unele avertizări astrale pentru tine azi. Ar fi util să fii atentă, să conduci cu grijă și să dovedești prudență maximă. Nu este nimic grav, dar paza bună, trece primejdia rea. Ocupă-te de casă, dar fă lucruri minore. Ești foarte disciplinată, iar asta te ajută să îți onorezi toarte sarcinile.

Gemeni – Ai o stabilitate emoțională care merită toată lauda. Cu toate acestea ai tendința de a duce lucrurile la extreme și oscilezi între maxime, cu tonus bun și energie, și incredibile momente de minim, cu depresie și stări anxioase. O pauză este absolut necesară. O plimbare, un dialog cu cineva drag, îți poate fi de folos. Nu ai motive pentru care să fii îngrijorata. Astrele îți sunt alături și te susțin.

Rac – Este una dintre zilele în care te poți ocupa de organizare și de amenajare, în casă. Ești implicată fizic și emoțional. Începe cu facturile și termină cu pregătirea darurilor pentru cei dragi. Nu uita să cureți praful de sub pat, dar și demonii din mintea ta. În felul acesta te vei simți mult mai bine și vei fi mai relaxată.

Leu – Mergi mai departe pe drumul tăiu și acționează cu încredere maximă în tine și în deciziile pe care le iei. Probabil vei descoperi că ești extrem de bine văzută, apreciată și iubită și toate acestea te vor face să te simți foarte bine, în pielea ta. Intuiția este la cote foarte înalte, așa că nu ezita să te bazezi pe ea.

Fecioară – S-ar putea să-ți fie foarte greu să demarezi un proiect nou. Este momentul în care ar fi bine dacă ai amâna proiectele noi, după mijlocul lui ianuarie. Faci foarte multe planuri pentru perioada de Sărbători, dar este foarte probabil ca multe dintre ele să nu se poată realiza. Nu din cauza ta, ci din cauza contextului. Nu este un capăt de țară și nici ultimele Sărbători. Vin și altele.

Balanță – Străduiește-te să pui lucrurile la punct pentru cât a mai rămas din această lună din an, pentru a putea respira în liniște, în perioada Sărbătorilor. Îți plac zilele de Crăciun în liniște, tihnă și haine de casă, dar pentru asta trebuie să te pregătești puțin. Fii conștientă de limitele tale fizice și mentale și nu le depăși.

Scorpion – Azi ai nevoie de odihnă  ca să-ți încarci bateriile. Este necesar să te preocupi mai mult de tine și de felul în care arăți, nu pentru că ar fi o problemă, ci pentru că asta îți oferă echilibrul psihic de care ai atât de multă nevoie.

Săgetător – Ești liberă să zbori dacă vrei. La figurat, evident! Îți este bine, ai energie, poftă de viață și simți o mulțumire interioară, care nu are un motiv temeinic, dar este foarte plăcută. Este o zi minunată pentru a acționa. Ești ajutată de un plus de încredere interioară și de forță emoțională. Nu se poate o zi mai bună decât asta!

Capricorn – S-ar putea să-ți fie greu să te pui în mișcare azi, dar poate fi un moment bun pentru planificare. Fii realistă și atentă în acțiunile tale. Fii conștientă de pașii pe care trebuie să-i faci pentru a-ți atinge un anumit scop. Atunci când ai dileme, mergi pe calea mai conservatoare. Este potrivită pentru tine și primești și sprijin.

Vărsător – Îți zburdă imaginația, dar ar fi bine să rămâi ancorată în realitate. Fii realistă cu privire la lucruile pe care trebuie să le faci, chiar dacă nu-ți place asta și acționează cu încredere. Este mai important să dovedești cu fapte, ceea ce poți și apoi să-ți faci planuri mărețe. Dar, toate sunt bune, nu te panica!

Pești – Este una dintre zilele în care îți poți permite orice extravaganță. Concentrează-te pe lucrurile cele mai importante pentru tine și lasă orice alte probleme pe seama altora. Vei descoperi că este o atitudine foarte productivă, atâta timp cât iei decizii cu calm.

Citeste si: Semnele de foc: Berbec, Leu și Săgetător și de ce sunt ele speciale

Text: Otilia Ignat/ Sursa foto: pixabay.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns