Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 16 octombrie 2020. Luna Nouă aduce decizii radicale

Horoscop zilnic – 16 octombrie 2020. Luna Nouă aduce decizii radicale

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 16 octombrie – Luna Nouă înseamnă mereu un început, o deschidere de drum, demararea unui plan, a unui proiect, dar când Luna Nouă se întâmplă în semnul Balanței (cam de două ori pe an), configurația astrală ne spune că este momentul pentru decizii radicale, care ne pot modifica total drumul în viață. Momentul este marcat de hotărâri care țin de familie, de dragoste, de aspectele importante legate de cei pe care îi iubim sau i-am iubit. În plan secund, deciziile aduc echilibru, sinceritate și o abordare mai corectă a lucrurilor.

Berbec – Ai depășit șocul provocat de retogradarea lui Mercur, așa că este momentul să te bucuri de perspectivele noi pe care ți le oferă viața. Ai ocazia de a cocheta și a te distra într-o companie romantică și fermecătoare. Sunt avantajate proiectele personale și ai oportunitatea de a-ți impune punctul de vedere.

Taur   Ziua îți oferă vibrații pozitive. Folosește acest impuls de energie pentru a-ți crea planuri noi și strategii de viitor, care să te ajute și în profesie și în viața ta intimă. Înainte de a lua orice decizie – mare sau mică – acordă atenție tuturor detaliilor. S-ar putea să treci cu vederea amănunte importante.

Gemeni – Ziua ta este ceva mai complicată, dar se încheie cu bine. Ar fi util dacă ai asculta sfaturile pe care le primești de la un prieten. Este plin de intenții bune, pur și simplu vrea să te ajute. Profită de momentele de romantism.

Citește și: Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun cum stai cu tehnologia

Rac – Luna Nouă aduce pentru tine o zi cu foarte multe oportunități. Te angajezi în relații pe termen lung, deși nu este exclus ca acestea să fie foarte diferite de planurile și aspirațiile tale. Este momentul unor noi începuturi în casa ta și în viața privată. Începi să construiești viața pe care o dorești și la care ai visat.

Leu – Din fericire, săptămâna se termină cu bine, după ce ultimile zile au fost foarte complicate. Luna Nouă îți dezleagă limba și te face un comunicator excepțional, capabil să impresioneze. Acesta este momentul perfect pentru a străluci în timpul unei ședințe Ideile tale creative vor fi apreciate. O zi bună, în care ești atinsă de un moment de genialitate.

Fecioară – Ai echilibrul de care ai maximă nevoie, ca să poți jongla cu relațiile personale și cu cele de afaceri. Poate fi o zi minunată dacă profiți de oportunitățile care apar. Stresul banilor ar putea reveni, însă ai capacitatea de a gestiona corect și eficient lucrurile.

Balanță – Din fericire, totul se așază pe făgașul cel bun și se limpezesc. Acesta este un moment minunat pentru a începe ceva nou sau pentru a veni cu câteva idei strălucite care să te scoată în evidență la job. Este o zi bună, care se termină și mai bine, alături de jumătatea ta.

Scorpion – Este activată intens dorința ta de a ieși în față, de a te afirma, de a te face remarcată și de a primi laude. Concentrează-te pe relațiile personale și străduiește-te să-ți fie iertate greșeli vechi. Vezi ce mai poți face bun pentru oamenii pe care îi iubești și treci la fapte!

Citește și: Cum e copilul fiecărei zodii

Săgetător – Este momentul să-ți faci noi prieteni și să-ți extinzi cercul social. Este o zi bună, care aduce speranță și tonus, astfel că săptămâna de muncă se încheie cu o notă pozitivă, plină de oportunități. Dacă le folosești cu adevărat depinde însă doar de tine. Primești, dar în traistă trebuie să pui singură!

Capricorn – Vorbind sincer, este momentul să lași deoparte aerele de superioritate și să nu mai faci atâta gălăgie cu sacrificiile tale. Muncești pentru că nu poți trăi altfel, pentru că așa este firea ta. Este momentul ideal pentru a arăta o nouă față a personalității tale.

Vărsător – Din fericire, lucrurile se îmbunătățesc. Sunt favorizate noile aventuri, luna nouă încurajează ideile, chiar și pe cele bizare, tipice ție. O nouă descoperire ți-ar putea schimba complet punctul de vedere despre lume și viață. Continuă să-ți hrănești mintea cu informații cât mai diverse.

Pești –  Plutește o nouă dargoste în aer, iar abilitățile tale intuitive sunt la cote maxime. Este un moment bun pentru tine, așa că este esențial să-l fructifici la maximum posibil. Fii îndrăzneață și încearcă să faci lucrurile în ordinea lor  corectă.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns