Esti aici
Femeia.ro > Featured Homepage > Horoscop zilnic – 16 septembrie 2020. Muncim doar cu gândul la bani

Horoscop zilnic – 16 septembrie 2020. Muncim doar cu gândul la bani

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 16 septembrie 2020 – Ziua este sub semnul banilor. Suntem fiecare în parte preocupat de finanțe. Unii se bucură de ceea ce primesc, alții se gândesc că trebuie să muncească mai mult pentru a câștiga mai mult. În egală măsură, fiecare semn zodiacal va câștiga și va pierde. Fie este vorba de bani în plus, din investiții profitabile anterioare, fie de pierderi sau bani risipiți ca urmare a unor neînțelegeri, păcăleli și/sau excrocherii.

Berbec – Obiceiurile tale impulsive de a cheltui bani fără să te gândești înainte, o să-ți aducă pagube. Da, este foarte plăcut să fii generoasă, dar trebuie să-ți amintești mai întâi de nevoile tale. Luna nouă de mâine o să te ajute să te echilibrezi pentru a-ți atinge obiectivele pe termen lung.

Taur – Ai parte de surprize. Este util pentru viitor dacă vei începe de azi să faci unele schimbări majore în stilul tău de viață. Este o zi bună pentru tine, productivă și inspirațională. Ține minte lucrurile bune de azi, îți vor fi de folos pe termen lung.

Gemeni – Nu acționa din impuls. Ai această tendință, azi mai ales. Aruncă o privire asupra vieții de familie și caută soluții simple prin care aceasta să se îmbunătățească. Este nevoie de intervenția ta pentru ca lucrurile să fie mai simple, mai comode și mai frumoase. Sunt complicații pe care le poți depăși, dacă comunici mai mult cu partenerul tău de viață.

Citește și: Cum e copilul fiecărei zodii

Rac – Problemele cu banii te aruncă într-o buclă tensionată, din care vei scăpa abia după ce primești confirmările pe care le cauți.  Este foarte tentant să faci achiziții impulsive, dar este infinit mai sănătos să te abții și să cheltui banii cu cap și atenție. Un planificator ți-ar fi util.

Leu – Ești rebelă azi, dar asta nu înseamnă că trebuie să arunci în aer totul în jurul tău. Concentrază-te pe ambițiile legate de carieră și începeți prin a face o listă cu obiective care trebuie imediat atinse. După ce rezolvi toate acestea vei putea să faci și ceea ce vrei, nu doar ceea ce trebuie.

Fecioară – Mergi în ritmul tău și nu te mai agita inutil. Ai multă energie și ai ambiția de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârșit tot ce ți-ai propus. Munca ta, grea și complicată, dă roade și vei fi recompensată pentru toată strădania și disciplina de care ai dat dovadă.

Balanță – Onestitatea este cea mai bună politică. Când apar probleme neașteptate, nu le băga sub covor. Înfruntă ceea ce te deranjează. Vei câștiga simpatie. Onestitatea este o calitate rară care impresionează și cucerește în egală măsură. Este o zi perfectă pentru a-ți curăța casa.

Scorpion – Totul devine oarecum mai agitat și mai complicat, dar te vei adapta la noul ritm. Ești frustrată din cauza banilor, dar trebuie să accepți situația în care te afli și să continui să cauți soluții, indiferent care vor fi acestea sau cât de rapid apar. Este bine să faci unele ajustări.

Citește și: Cum își încarcă fiecare zodie bateriile

Săgetător – Istoria pare că se repetă pentru tine, dar nu este cazul să comiți din nou aceleași greșeli. Ai ocazia să alegi o altă abordare și să nu mai ajungi iar cu portofelul gol, doar pentru că faci calcule greșite. Stabilește-ți obiective clare.

Capricorn – Problemele în relația cu cei din familie apar din senin și îți este greu să le gestionezi și să le rezolvi. Este posibil să te lupți pentru independența de care ai atât de multă nevoie. Ai multe proiecte și ești foarte entuziasmată de rezultatele care vin pe măsură ce finalizezi proiectele în curs.

Vărsător – O mică schimbare a ritmului de zi cu zi îți face bine și-ți aduce multe surprize plăcute. Schimbările continuă să apară și vor fi din ce în ce mai intense, pentru că trebuie să simți că ai trecut într-o nouă etapă a vieții tale în care totul are un alt nivel.

Pești – Gelozia amenință să-ți distrugă liniștea sufletească. Ignoră acest monstru cu ochi verzi și concentrează-te pe nevoile tale reale, pe dorințele și aspirațiile pe care le ai. Sunt mai importante și mai arzătoare. Nu acționa până ce nu vei ști exact toate detaliile.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns