Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 17 ianuarie 2020. Se schimbă ordinea și logica lucrurilor

Horoscop zilnic – 17 ianuarie 2020. Se schimbă ordinea și logica lucrurilor

Datele generale ale zilei de 17 ianuarie 2020 –  Nu toate merg cum vrei. E normal! Nu toate evoluează suficient de repede. Si asta e normal. Nu prea te împaci bine cu tine și ești des nemulțumit de ceea ce este în jurul tău. E ok! Este exact starea pe care trebuie să o experimentezi în această perioadă. Se schimbă ordinea, se schimbă logica lucrurilor, poate ca se schimbă chiar lumea întreaga.
Sfatul meu: Nu privi viitorul asa cum privesti trecutul, cu regrete… Priveste viitorul cu incredere!
Zodiile de apa sunt agitate și preocupate de ceva ce nu pot spune, zodiile de foc au o zi bună dar grea, zodiile de aer sunt mult mai cumsecade azi decât au fost ieri și se simt bine, iar zodiile de pamant au angoase, spaime și treaba, ca de fiecare dată!

BERBEC – Dai dovadă de simpatie și înțelegere față de toate persoanele din jurul tău. Ai o zi norocoasă. Din punct de vedere sentimental ești fericită, s-ar putea să oficializezi relația în care ești acum. Nu trebuie să-ți fie teamă să spui ceea ce gândești, pentru că nimeni o să să te judece, chiar dacă greșești.

TAUR – Astăzi te poți odihni suficient, ai terminat tot ce aveai de făcut. Dacă ai împrumutat bani, o să-i primești înapoi. Îți place să-i faci mici surprize frumoase partenerului de viață. Comunicarea lasă un pic de dorit între voi. S-ar putea să te apuci serios de învățat. E posibil să închei niște contracte cu străinătatea.

GEMENI – E posibil să ai discuții aprinse cu părinții din cauză că îți dorești niște lucruri scumpe pe care ei nu pot să ți le ofere. Preferi compania prietenilor și de aici pot izbucni numeroase certuri cu partenerul de viață. Nu te implica în conflictele apărute la locul de muncă pentru că riști să te cerți cu persoanele în vârstă.

RAC – Ai grijă pe unde mergi ca să nu aluneci și să cazi! Ești predispusă accidentelor. Tu ești cea care hotărăște în cuplu, partenerul tău nu are nimic de obiectat. Îți merge bine din punct de vedere profesional, ești o bună organizatoare și ai putere de convingere.

LEU – Ai foarte multe probleme de rezolvat și până la sfârșitul săptămânii vei fi epuizată fizic și psihic. Ai mare nevoie de atenție și ești în stare să-ți șantajezi emoțional partenerul ca să o obții. Treaba merge bine la serviciu și ai șanse să obții niște beneficii în plus.

FECIOARA – O stare de neliniște a pus stăpânire pe tine. S-ar putea să simți că în curând se va întâmpla ceva rău. Faci planuri de viitor împreună cu partenerul de viață. Dacă ești singură, mergi la cât mai multe evenimente, petreceri, unde ai șanse să cunoști pe cineva. Te simți bine la serviciu și ești apreciată de șefi, pentru că reușești să găsești mereu soluții la toate problemele.

BALANTA – Treci prin sentimente contradictorii, ba râzi, ba plângi. Nimeni nu te înțelege. Nu lua decizii importante în ceea ce privește viața sentimentală pentru că s-ar putea să te răzgândești și să-ți pară rău. Lasă lucrurile să decurgă de la sine. Unii colegi sunt invidioși pe tine pentru că faci treabă bună. Fii foarte atentă!

SCORPION – S-ar putea să se strice ceva prin casă și să trebuiască să repari urgent. Cauți un specialist care să se ocupe de această problemă. Nu te implici prea mult în viața sentimentală și nu te deranjează dacă nu ai un partener. Primești niște bani pe care ar fi bine să-i economisești. Nu mai cheltui banii aiurea!

SAGETATOR – Vei întâmpina diverse probleme pe care vei reuși să le treci cu mult calm. Nu mai bagi în seamă reproșurile partenerului de viață. Aștepți ca el să ia o decizie în ceea ce vă privește. S-ar putea ca locul de muncă să nu fie așa cum ai sperat. Te gândești să cauți un alt job.

CAPRICORN – Singura problemă pe care o ai este cea legată de bani. O duci mai greu din punct de vedere financiar și nu se întrevede nicio ameliorare prea curând. Fii mai drăgăstoasă cu partenerul tău și atunci și el va fi mult mai atent cu tine. Nu vrei să ți se dea în plus alte responsabilități pentru că consideri că ai deja prea mult de lucru.

VARSATOR – Vei avea o zi grea și trebuie să-ți dai silința să o treci cu bine. După aceea va ieși și soarele pe strada ta. Nu-ți vărsa nervii pe partenerul de viață și nu te gândi să-l părăsești, pentru că e doar un impuls de moment. Cu atâtea probleme personale pe cap nu e de mirare că nu poți fi atentă la ceea ce faci. Ai grijă să nu greșești ceva la locul de muncă!

PESTI – E o zi norocoasă pentru tine, te simți bine și e posibil să ieși la cumpărături cu familia. Îți faci timp să stai mai mult cu cei dragi și te distrezi alături de ei. Și la serviciu ai parte de momente bune și primești și niște bani din mai multe locuri.

Articol exclusiv online Text: Otilia Ignat Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns