Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 18 august 2020. Lună Nouă – un nou început

Horoscop zilnic – 18 august 2020. Lună Nouă – un nou început

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 18 august 2020 – Dacă ai planuri de viitor, fă în așa fel încât să le demarezi astăzi, pentru că Luna Nouă este o bună oportunitate pentru a începe proiecte care să aibă succes. Pe de altă parte, Uranus retrograd face o conjunție interesantă cu Venus, iar efectul este revigorant, energizant și pozitiv, dar la modul general, fără influențe efective, pe care să le percepem la nivelul fiecăruia dintre noi.

 

Berbec – Este o zi potrivită pentru a-ți expune cu insistență, cu agresivitate chiar, potențialul artistic. În replică vei primi apreciere și o să descoperi că nimic nu-ți aduce mai multă plăcere decât posibilitatea de a-ți manifesta spiritul artistic. O să reușești să îmbini perfect utilul cu plăcutul și de aici vor rezulta beneficii pentru tine.

Taur – Te simți obosită și melancolică. Cel mai bine ar fi să te retragi într-un loc liniștit și să asculți muzică. Zilele din ultima perioadă au fost extrem de aglomerate, muncești prea mult, așa că starea asta de epuizare pe care o simți astăzi este perfect justificată. Mâine o să fie mai bine!

Gemeni  Astăzi este o zi cu sentimente puternice, profunde. Ești foarte preocupată de tot ceea ce este în jurul tău, ai energie, gândești pragmatic și pozitiv și reușești să-i implici pe cei din jurul tău în acțiunile tale. Ești în egală măsură activă și faci ceea ce îți place, iar asta te bucură. O zi bună cu adevărat, de care trebuie să profiți din plin.

Citește și: 5 lucruri puțin cunoscute despre zodia Leu

Rac – Există mai multe moduri în care te poți exprima, iar soluțiile creative, artistice sunt cele care îți fac cea mai mare plăcere. Nu este întotdeauna vorba de a desena, a cânta. Este vorba despre modul în care îți amenajezi casa, grădina, spațiul de lucru. La tine, azi, mai mult ca în alte zile, totul este artistic, elegant, bine cântărit. Bucură-te de ziua asta, pentru că este una frumoasă și plină de inspirație pentru tine.

Leu – Începe ceva nou azi! Ceva important, definitoriu, ceva la care te gândești de mai multă vreme. Ai forța necesară, ai inspirație, ești intuitivă și activă. Dacă te-ai simțit obosită în ultima vreme, ziua de azi vine cu un val de energie de care aveai o uriașă nevoie și care te scoate din monotonia ultimei perioade.

Fecioară – Partea ta activă se manifestă din plin azi. Ești extrem de concentrată pe munca de creație, pe ceea ce trebuie bine „gândit”, iar rezultatele vor apărea până la finalul zilei. Ești îndrăgostită și te simți foarte atractivă, ceea ce-ți stimulează în plus energia. Este una din zilele în care poți obține exact ce vrei, dar numai dacă te implici.

Balanță – Starea ta emoțională are un efect pronunțat asupra modului în care te simți. Nu este una dintre cele mai bune zile ale tale, dar nici pe departe una dintre cele rele. Dacă vei face un minim efort pentru a te mobiliza, restul va veni de la sine. Și este necesar să faci asta pentru că sunt foarte multe lucruri care trebuie rezolvate rapid.

Scorpion – Trebuie să iei decizii radicale, majore pentru tine și pentru familia ta, dar de una singură. Da! Este o mare responsabilitate, însă poți face cele mai bune alegeri, dacă te vei concentra pe lucrurile care sunt esențiale și vei ignora mărunțișurile. Independența este esențială pentru tine, dar ar fi util să faci din când în când câte un mic compromis, mai ales dacă așa poți evita conflictele.

Citește și: Cum să te machiezi în funcție de zodie

Săgetător Ești foarte aglomerată azi, dar, dacă te vei concentra și vei face tot ceea ce este important și necesar, restul zilelor acestei săptămâni vor fi cu adevărat pline de realizări, toate în favoarea ta. Fii energică, activă și productivă și totul o să fie finalizat cu succes. Nu ai motive de îngrijorare.

Capricorn – Astăzi, abilitatea ta excepțională de a influența deciziile celor din jur funționează la cote maxime. Asta îți dă puterea de a depăși orice problemă, fie că este a ta, fie că este a celor dragi. Lucrurile funcționează în favoarea ta și vei avea ca rezultat o nouă performanță demnă de laudă.

Vărsător – Azi ai nevoie de liniște și vrei să faci doar ce îți place. Retrage-te pe ”insula” ta și nu lăsa lumea dezlănțuită din jurul tău să te tulbure. Cu toate acestea, încearcă să fii mai activă. Aerul proaspăt, exercițiile fizice și soarele sunt vitale pentru tine.

Pești – Probabil că vei descoperi cu mirare că ești plină de energie. Este perfect să te implici în tot felul de activități. Finalizezi orice lucrare, faci curățenie și organizezi locurile dezordonate. Este o zi plăcută, mai ales pentru că vei primi recunoștința celor din jur pentru faptele tale.

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: iStock.com

Comments

comments

Lasă un răspuns