Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 18 mai 2020. O zi interesantă

Horoscop zilnic – 18 mai 2020. O zi interesantă

Datele generale ale zilei de 18 mai 2020 – Ziua aceasta de luni poate că nu va fi specială, dar cu siguranță este foarte interesantă. Poți face față provocărilor. Cel mai bine, lucrurile trebuie înțelese și judecate din mers. Oferă ajutor dacă poți, fii înțelegătoare și ai mai multă răbdare și cu cei din jur, și cu tine.

 

Berbec – La toate gesturile tale de generozitate şi de prietenie ţi se răspunde sub aşteptări. Fii un pic mai egoistă, nu-ţi mai oferi tot sprijinul unei persoane care oricum uită să mulţumească. Gândeşte-te de două ori înainte de a te dedica altora și orientează-te către cei care contează cu adevărat.

Taur – Altădată te simţeai foarte bine în mediul în care te afli azi, dar acum parcă s-a întors totul pe dos. Înainte de a judeca situaţia, mai lasă o zi, două să treacă fără a lua măsuri drastice. Regreţi că ai fost grăbită și nu ai analizat lucrurile mai bine.

Gemeni – Dacă pleci la drum, e posibil să nu-ţi meargă toate conform planificării, dar fii sigură că vei găsi de fiecare dată alternative. Ceva se schimbă, dar te vei adapta situaţiei din mers. E posibil să nu fie o schimbare în sensul dorit.

Citește și: Cum iubesc nativii din fiecare zodie?

Rac – Trebuie să te implici într-o competiţie care are că scop obţinerea unui renume, a unui succes. Nu eşti cu nimic mai prejos, eşti la fel de bine pregătită, dar emoţiile negative nu te lasă să arăţi de ce eşti în stare. Nu ai motive să te îndoieşti de valoarea ta!

Leu – Chiar dacă unele proiecte înaintează extrem de lent, nu te deranjează deloc această lentoare. Ştii să profiţi de răgazul pe care îl ai la dispoziţie pentru a pregăti viitoarea reuşită. Succesele durabile se ating greu. Fii foarte atentă la incidente minore, dar neplăcute!

Fecioară – Eşti trasă în două direcţii şi ambele au şi avantaje care merită atenţie, dar şi unele dezavantaje pe care trebuie să le eviţi. Nu contează ce vrei, contează ce poți. În funcție de acest detaliu trebuie să-ți faci planurile de viitor.

Balanță – Cineva intervine brutal în spaţiul tău personal şi strică toată armonia care se instalase peste unele planuri. Ai răbdare, foloseşte-te de toate instrumentele tale pozitive de răbdare, toleranţă, diplomaţie, pentru a reveni la o atmosferă paşnică, aşa cum îţi place. Nu-i lăsa pe ceilalţi să-ţi strice ziua!

Scorpion – Nu ai de ce să te compari cu alții. Fiecare cu destinul lui, cu sensul lui, cu resursele sale. Bazează-te doar pe ceea ce poţi singură. Te simţi că un politician care trebuie să se prezinte bine în orice situaţie şi zâmbeşte orice ar fi, dar ce ascunzi în spatele zâmbetului?

Citește și: Ce element este zodia ta și ce spune asta despre personalitatea ta 

Săgetător – Atenţie la conflicte, fie că este vorba despre familie, fie despre cei cu care lucrezi! E posibil să pierzi un contract, o oportunitate sau o ocazie bună de promovare. Nu-ți face griji. Vor apărea altele mai bune curând. Creativitatea ta poate să îți aducă nu doar recompense financiare, ci şi recunoaşterea talentului.

Capricorn – Se apropie un eveniment care îţi inspiră o oarecare teamă sau neîncredere, încât ai dori să se amâne cumva. Timpul trece fără să-l poţi opri, deci trebuie să te înarmezi cu putere, ca să faci faţă acelei provocări pe care o presimţi a fi complicată. Dacă a mers bine cândva, va merge şi acum!

Vărsător – Primeşti o sumă de bani care vine la momentul cel mai potrivit pentru a te achita de nişte obligaţii financiare. Ai toate motivele de satisfacţie cu privire la bani, deci bucuriile acestei zile vor gravita în jurul cumpărăturilor, achitării de datorii mai vechi și investiţiilor necesare. Banii pot aduce fericirea uneori!

Pești – Aştepţi cu sufletul la gură un moment decisiv pentru viaţa ta sentimentală, faţă de care ai o emoţie cu totul aparte. Te pregăteşti sufleteşte pentru posibile variante pe care nu le vrei. Aceleași emoții sunt și de partea cealaltă. Sunteţi amândoi pe aceeaşi lungime de undă.

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: 123RF.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns