Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 18 septembrie 2020. Efectul de Lună Nouă

Horoscop zilnic – 18 septembrie 2020. Efectul de Lună Nouă

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 18 septembrie 2020 – Agitație, tensiuni și stres, acesta este efectul de Lună Nouă pe care îl experimentăm azi. Partea bun este că suntem veseli, agreabili, avem energie pentru a trece peste dificultăți, cerem și primim ajutor și suntem apți să facem planuri de viitor constructive și rezonabile. Unii nativi, mai ales cei din Fecioară, se simt presați de evenimente (Luna Nouă este în casa lor), în timp ce alții nu înțeleg de ce se întâmplă atât de multe dintr-o dată. Ne liniștim în weekend!

Berbec – Ești foarte ocupată azi. Sunt foarte multe de făcut și toate sunt urgente, așa că ai putea cere o mână de ajutor de la prieteni. Unii dintre ei au sfaturi bune pentru tine. Cere-le orice și nu te îngrijora dacă nu faci o impresie bună. Vor înțelege! Adevărul este mai important.

Taur – Unele știri vin de la un prieten important pentru tine. Sunt chestiuni personale care implică și sentimente majore și care vă interesează pe amândoi. Probabil că  lucrurile vor prinde ceva viteză în curând pe plan sentimental. Nu îți face așteptări, lasă lucrurile să se întâmple!

Gemeni – Ai o zi în care cei din jurul tău te vor antrena și te vor împinge de la spate ca să faci tot ce trebuie să faci. Sunt multe discuții și destul de multă animație, dar tu vei rămâne limpede, pentru a pune concluzii într-un mod subtil și profund. Vei asculta mai mult decât vei vorbi, dar este bine așa.

Citește și: Află care sunt armele de seducție ale fiecărei zodii

Rac – Ai o grămadă de energie în această dimineață și ai putea să o valorifici rezolvând problemele cele mai complicate din lista ta cu treburi urgente. S-ar putea să ai nevoie de ajutor sau să ți se ceară o intervenție, așa că vei pune toată energia la treabă, cu folos însă. Apare o chestiune importantă și de aici planuri bune pentru viitor.

Leu – Primești un ajutor neprețuit pentru problemele legate de bani. Cineva pe care nu-l știai atât de generos s-ar putea să se ofere din senin să te scoată dintr-o mare încurcătură. Ai mare atenție cum te revanșezi și cum mulțumești. Este un favor pe care nu l-ai cerut! Pe de altă parte, situația cu banii nu este chiar atât de gravă.

Fecioară – Ai nevoie de o informație pe care o are un amic și va trebui să-i soliciți ajutorul și eventual să facă un lucru important și complicat pentru tine. Partea bună este că te va ajuta. Nu-ți fie teamă să te implici într-un proiect nou. Va aduce beneficii importante.

Balanță – Sunt posibile drumuri, eventual chiar un zbor. Apar schimbări în carieră și, deși ar putea părea destul de neliniștitoare la început, vor fi pozitive pe termen lung. Poate chiar o promovare, un transfer sau un loc de muncă mai bun. Nu te opune! Lasă-te dusă de val.

Scorpion – Ai dificultăți în carieră și probleme legate de bani. Ajutorul ar putea veni de la un prieten care trăiește departe. Este posibil ca această persoană să nu facă prea multe pentru tine, dar o să-ți dea idei foarte bune și sfaturi prețioase. Notează și implică-te.

Citește și: Fiecare zi de naștere are un destin. Află care e al tău!

Săgetător – Ești foarte inspirată azi. Vei rezolva un obstacol în calea avansării în carieră. Această soluție este extrem de benefică și va avea efect major pentru viața ta pe viitor. Te simți bine în pielea ta și ai maximă încredere în logica și deciziile tale și foarte bine faci.

Capricorn – Negociază un contract, pentru că este un moment favorabil. Probabil că vei primi câteva indicații, pe care este bine să le respecți, pentru că îți va aduce doar beneficii. Relația de cuplu va fi consolidată, așa că eventualele probleme sunt trecătoare. E o zi bună!

Vărsător – Dificultățile profesionale ar putea fi rezolvate dacă vei solicita o mână de ajutor. Este posibil ca unele lucruri să le înțelegi greșit și să îți faci gânduri negre degeaba. Fii atentă și spune ce gândești și ce simți și va fi totul perfect. Dacă sunt dificultăți, sunt trecătoare.

Pești – Ești romantică și plină de pasiune. Dacă poți programa ceva timp de calitate cu partenerul tău, fă-o, pentru că este foarte bine din toate punctele de vedere. Dacă nu este posibil, amână tot ce ține de dragoste pentru săptămâna viitoare.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns