Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 19 februarie 2020. Fii calmă și fă-ți planuri!

Horoscop zilnic – 19 februarie 2020. Fii calmă și fă-ți planuri!

horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 19 februarie 2020 – Nu este deloc o zi ușoară. Chiar din contră. Este o zi plină de complicații, care apar la tot pasul și îți vor da peste cap toate planurile. Fii prudentă, fii calmă. Fii calculată, nu te repezi să iei decizii și fă-ți planuri și strategii de viitor. Ai mare grijă de sănătate.

Berbec – O rudă te cheamă la ea, dar nu ai chef. Este o obligație pe care trebuie să o onorezi. Nervozitatea ta de azi se răsfrânge și asupra partenerului, care nu are nicio vină. Calmează-te! Astăzi lucrurile nu merg așa de bine la job ca altă dată. Fii calmă, vor veni zile și mai bune.

Taur – Sunt semne că ceva nu este în regulă cu tine. Nu vrei, dar ar fi bine să mergi la medic. Ești orgolioasă și nu cedezi, chiar dacă tu știi foarte bine că nu ai dreptate. Mintea îți este în altă parte. Stai alături de iubitul tău ceva mai mult. Și tu, și el aveți nevoie de asta.

Gemeni – Ești fericită cum nu ai mai fost de mult timp. Îți merge bine. Tu și jumătatea ta vă faceți planuri de viitor împreună, discutați despre cum ar trebui să investiți niște bani. Astrele te susțin în carieră. Vei lua note bune la școală, dacă urmezi cursuri, sau vei fi apreciată la job.

Rac – Ești foarte obosită. Trebuie neapărat să te odihnești mai mult. Ai fost foarte ocupată și ți-ai neglijat iubitul. Măcar trimite-i un mesaj și spune-i că-l iubești. Muncești mult, faci ce-ți place și te pricepi bine la ceea ce faci. Te gândești însă că o mărire de salariu n-ar strica, dar mai ai răbdare. Nu-i momentul!

Leu – Astăzi eșți nervoasă și îți descarci nervii pe toată lumea. După ce te vei calma, o să-ți pară rău. Nu suporți să-ți spună partenerul ce să faci. Ascultă-l și pe el, nu mai fi încăpățânată. Lucrurile nu au mers așa cum ai fi vrut, dar nu e totul pierdut.

Fecioară – Ai nevoie de bani și te gândești să te împrumuți. Numai dacă îți trebuie urgent și pentru lucruri importante cum ar fi sănătatea, altfel, încearcă să te descurci cu ce ai. Poartă-te frumos cu partenerul, fă-i o surpriză, spune-i că îl iubești. Muncești foarte mult. Pui cariera înaintea familiei, ceea ce până la un punct nu este deloc bine.

Balanță – Sună-ți amicii și întâlniți-vă seara la un suc. Îți vor reda buna-dispoziție. Când vrei, poți să fii atrăgătoare. Frumusețea vine din interior. Așa că, dacă dorești să cucerești pe cineva, schimbă-ți starea de spirit. Crezi că un coleg vrea să-ti pună bețe în roate la job. Dacă ai dovezi, du-te cu ele la șefii tăi, deși e posibil să nu fie tocmai bine…

Scorpion – Nu e rău să-ți faci planuri de viitor, numai să nu visezi lucruri imposibile. S-ar putea ca partenerul să te dezamăgească. Totuși, nu lua decizii drastice pe moment. Ai muncit din greu, așa că în curând vei primi și răsplata pentru efortul tău.

Săgetător – Ești răsfățata zodiei astăzi și ești foarte norocoasă. Toate merg bine. Mergi astăzi cu partenerul să cumpărați ceva pentru casă. Deși toate sunt bune pentru tine, este foarte prudent dacă nu vei face excese, de niciun fel.

Capricorn – Te preocupă cariera și nu mai ai timp și de familie, care îți reproșează acest lucru. Vei câștiga mai mulți bani în urma efortului depus. E o perioadă complicată pentru tine și trebuie să dovedești calm, echilibru și să ai inspirație. Ai nevoie de un umăr care să-ți fie alături.

Vărsător – Astăzi trebuie să dai un test de răbdare, orice decizie luată pe moment îți va afecta negativ viitorul. Fii relaxată, sunt alte lucruri în viață mult mai importante decât o ceartă cu cineva care contează pentru tine. O să treacă! Cineva îți propune să te implici într-un proiect. Dacă vei obține niște bani în plus, nu refuza.

Pești –  Îți faci calcule peste calcule cum să te descurci cu banii până la salariu. Nu te stresa prea mult din cauza asta. În dragoste, bazează-te întotdeauna pe intuiție, numai ea îți spune adevărul. Stăpânește-ți nervii, ca să nu te cerți azi la serviciu.

Articol exclusiv online/Text: Otilia Ignat

Foto: Pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns