Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 19 mai 2020. Comunicare și energie

Horoscop zilnic – 19 mai 2020. Comunicare și energie

Datele generale ale zilei de 19 mai 2020 – Nimic nu este veșnic. Este o lecție dură pe care fiecare om trebuie să o învețe. Schimbarea și, mai ales, schimbările radicale vin exact atunci când nu te aștepți. Un om înțelept este cel care își asumă schimbările, care le înțelege și care le respectă. Uneori ele aduc comunicare și energie, cum este cazul acestei zile, alteori ne blochează toate activitățile. În replică, omul a primit capacitatea impresionantă de a se adapta și de a întoarce schimbările în favoarea sa.

 

Berbec – Fiecare gest al tău reflectă ceea ce ești, dar mai ales aspirațiile pe care le ai. Azi este posibil să fie nevoie de mai mult efort din partea ta pentru a te adapta la ceea ce primești de la astre. Fii calmă și generoasă. Împacă-te cu realitatea pe care o trăiești și fă cumva ca lucrurile să vă fie folositoare ție și celor dragi ție.

Taur – A fost foarte greu de comunicat cu tine zilele acestea. Comunicarea corectă, clară și limpede vă poate aduce beneficii impresionante și ție, și partenerilor tăi, fie că sunt cei de la serviciu, fie că sunt cei dragi, din familie. Învață să spui lucrurilor pe nume, oricât de complicat și de dificil ar părea asta în primul moment.

Gemeni – Ai abilitatea de a detecta adevărul, chiar și atunci când lucrurile îți sunt spuse foarte complicat. Ai puterea să vezi exact care este adevărata față a celor de care, cumva, depinde activitatea ta profesională. Profită de asta. Este o șansă prin care poți lua decizii bune care să te ajute să avansezi în carieră.

Citește și: Cum își încarcă fiecare zodie bateriile

Rac – Ultimele zile au fost foarte intense și ai primit lovituri pe care nu le așteptai. Poate că ar trebui să analizezi cu mult calm care sunt cauzele pentru care s-a întâmplat asta și să vezi, înainte de a face acuzații, care sunt motivele reale. Încearcă să abordezi lucrurile altfel și vei vedea că se vor îmbunătăți.

Leu – Te vei confrunta cu dorința acută a partenerului tău de a-și impune punctul de vedere. Nu asta te deranjează cel mai tare, ci faptul că ia decizii radicale, fără să te consulte. Ai două căi: discuți în forță sau îi explici pe un ton categoric că nu accepți așa ceva. Indiferent de răspuns, ai răbdare înainte de a-i întoarce definitiv spatele. Își va da seama că a greșit.

Citește și: Ce-ți rămâne când nu mai ai nimic? Cum o ia de la capăt fiecare zodie

Fecioară – Uneori ai senzația că plutești în ceață și pierzi controlul asupra propriei tale vieți. Azi este una din acele zile, în care îți pui mii de întrebări și cauți mii de răspunsuri. Calmează-te și încercă să iei lucrurile pe rând, cu atenție la detalii. Doar în felul acesta realitatea cețoasă se va limpezi.

Balanță – Cineva intervine brutal și te demobilizează, iar restul zilei îl petreci plângându-ți de milă. Poate că ar fi mai bine dacă ai avea o altă abordare și ai răspunde cu aceeași monedă. Nu ignora, din cauza asta, lucrurile bune și calde pe care cineva care contează pentru tine le face ca să te scoată din starea de tristețe în care te-ai afundat.

Scorpion – Este obositor pentru cei din jurul tău faptul că tu ai mereu o altă opinie, o altă abordare, o altă perspectivă asupra unor lucruri banale. Pe de altă parte, și pe tine te enervează că ei nu-ți apreciază capacitatea de a vedea mereu totul dintr-un alt punct de vedere. Cel mai bine ar fi să te analizezi tu pe tine din punctul celorlalți de vedere și, în final, să adopți o atitudine mai puțin radicală.

Citește și: Ce-ți rămâne când nu mai ai nimic? Cum o ia de la capăt fiecare zodie

Săgetător – Este momentul să tragi niște concluzii și să te apuci de treabă cu seriozitate. Doar în felul acesta mai poți să-ți recucerești locul pierdut din topul celor mai buni, unde erai așezată, dar nu mereu după meritele tale. Este bună abilitatea de a comunica și de a răsuci lucrurile în favoarea ta, însă nu funcționează de fiecare dată.

Capricorn – Ai capacitatea de a cuceri doar cu câteva cuvinte. Vorbești însă foarte mult astăzi, și asta nu-ți mai lasă timp pentru a duce la bun final lucrurile pe care le aveai în plan. Nu este deloc momentul de a-ți ignora obligațiile de serviciu, pentru că ești într-o competiție acerbă și curând se va trage linie.

Vărsător – Ai o energie debordantă azi. Totul pare simplu, ușor și banal. Lucrurile cele mai complicate se rezolvă cu ușurință atunci când te ocupi tu de ele și toată lumea te admiră pentru asta. Este o zi perfectă pentru a-ți înfrunta cele mai ciudate spaime, pentru că le vei depăși fără nici o complicație.

Pești – Îți este greu să te găsești tu pe tine, pentru că te oferi mereu celor care au cumva nevoie de ajutor. Este dificil să fii mereu la dispoziția celor din jur. Nu vei mai avea deloc timp și pentru tine, și tocmai de asta ai cel mai mult nevoie acum. De timp petrecut tu cu tine!

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: 123RF.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns