Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 19 octombrie 2020. Conflicte, iluzii și compromisuri

Horoscop zilnic – 19 octombrie 2020. Conflicte, iluzii și compromisuri

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 19 octombrie – Pentru că avem două planete principale retrograde – Mercur și Marte, pentru că Saturn este în opoziție cu Soarele, iar Luna crește, ziua o să fie amestecată și relativ dificilă. Avem probleme de comunicare (soluția: nu vorbi, dacă nu trebuie), avem planuri și strategii care sunt anulate în ultimul moment și descoperim, fiecare în felul lui, că arta compromisului și diplomația sunt savatoare și aduc mereu beneficii.

 

Berbec – Lucrurile par să meargă destul de bine pentru tine în mai multe privințe. Gândirea este limpede, emoțiile sunt sub control și piesele de puzzle ale zilei par să se potrivească. Este momentul tău pentru a profita de oportunități și de a le transforma în ceva și mai mare. Ai puterea de a face aproape orice.

Taur   Ai grijă să nu ai reacții exagerate în fața evenimentelor la care vei lua parte azi. Nu este momentul potrivit pentru a forța atingerea obiectivelor. Simte-te liberă să-ți manifești exuberanța și lasă-ți entuziasmul să se exprime. Dă-ți frâu liber! În același timp, ai grijă să duci obligațiile acestei zile la final.

Gemeni – Uneori, emoțiile depășesc rațiunea. Exact așa se va întâmpla azi cu tine. Nu mai acționa doar din impuls. Lasă capul și inima să lucreze împreună. Încearcă să nu te agiți prea mult, nu te stresa, nu te panica și lasă lucrurile să curgă în voia lor. Scopul trebuie să fie acela de a găsi un echilibru care să te ajute să fii pozitivă. Acceptă compromisul, dacă ți se oferă.

Citește și: Află care-i piatra prețioasă ce aduce noroc zodiei tale

Rac – Asigură-te că dorințele tale sunt posibile. Gestionează-ți emoțiile și nu le lăsa să-ți afecteze acțiunile. Nu-ți face iluzii. Este important pentru tine să știi dacă acțiunile de azi au fost rezultatul deciziilor tale sau te-ai lăsat manipulată de cei din jur. Seara, recapitulează evenimentele zilei și vezi care sunt lecțiile pe care trebuie să le înveți. Îți vor fi de folos de acum înainte.

Leu – Sectorul financiar nu este cel mai tare punct al tău și lucrurile vor merge prost încă o vreme de acum înainte. Nu sunt însă motive de panică. Când Universul îți închide o fereastră, o alta se deschide. Ceea ce trebuie să faci este să găsești alternative, iar planurile pe care le faci azi ar putea să fie eficiente pe termen lung.

Fecioară – Aspectele astrale care te guvernează săptămâna aceasta combină speranțele și visele cu asumarea responsabilităților pentru a obține ceea ce îți dorești în viața personală și profesională. Cei care îți sunt alături te definesc și poți fi judecată în funcție de abilitățile și rezultatele lor. Asigură-te că vei comunica bine profesional și financiar cu cei care îți sunt alături.

Balanță – Profesional primești ceea ce meriți azi și în zilele care urmează din această săptămână. Vizibilitatea ta la locul de muncă crește și ai instrumentele necesare pentru a crea și transmite mesaje puternice și clare, care se văd și care sunt luate în seamă. Ai capacitatea de a face aproape tot ce vrei.

Scorpion – Îți dorești foarte mult să ieși în față, să te afirmi, să te faci remarcată și să primești laude. Concentrează-te pe relațiile personale și străduiește-te să-ți fie iertate greșeli vechi. Vezi ce mai poți face bun pentru oamenii pe care îi iubești și treci la fapte!

Citește și: Află care sunt armele de seducție ale fiecărei zodii

Săgetător – Pentru tine, ziua de azi este despre a fi mai responsabilă. Chiar dacă s-ar putea să fii obosită, cel mai bine este să-ți duci treburile până la capăt. Nu accepta discuții fără fundament și nici comentarii care nu au un temei  justificat. Există riscul ca oamenii din jur să profite de tine și este util pentru tine, dar și pentru ei, să nu-i lași.

Capricorn – Este o săptămână interesantă și plină, în care va trebui să înfrunți diferite complicații și momente tensionate. Ziua de luni este importantă pentru că este începutul unor schimbări de ritm care par dificile, dar care se vor dovedi binevenite și utile. În ciuda aparențelor, săptămâna va fi bună!

Vărsător – Fii ambițioasă și perseverentă. Nu face greșeala de a rămâne închistată într-o matriță construită social, care nu rezonează cu cine ești cu adevărat. Nu ai nevoie de asigurări, nu ai nevoie de confirmări. Nu există cu adevărat standarde pentru frumusețe și bine. Uneori, propria opinie este cea mai bună unitate de măsură. 

Pești –  Plutește o nouă dragoste în aer, iar intuiția este la cote maxime. Combinate, acestea înseamnă avantaje și beneficii. Este un moment bun, dar este esențial să-l fructifici la maximum posibil. Fii îndrăzneață și încearcă să faci lucrurile în ordinea lor cea corectă.

 Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns