Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 2 octombrie 2020. Luna plină în Berbec, explozie de energie

Horoscop zilnic – 2 octombrie 2020. Luna plină în Berbec, explozie de energie

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 2 octombrie 2020 – Luna plină este mereu o sursă de energie pentru toți pământenii. Luna plină din acest moment este așezată în casa Berbecului, semn caracterizat prin energie impulsivă și carismatică, uneori agresivă, dar mereu puternică și dominatoare. Ca să înțelegem explozia de energie pe care o avem azi și tensiunile uriașe care se acumulează, să mai adăugăm și faptul că Marte este tot în Berbec. Toate acestea ne fac creativi, ambițioși și extrem de plini de idei, unele bune, altele nocive.

Berbec – Ești pe val și într-o dispoziție pozitivă. Nu uita că, în ciuda contextului exploziv, ai puterea liberului arbitru. Ai o mulțime de lucruri de rezolvat, așa că este bine să te concentrezi și să alegi doar partea pozitivă, deși tentația este contrară. Ai șansa să arăți cât de mult ai evoluat.

Taur – Este timpul să te eliberezi de trecut și să pășești cu energie spre viitor. Este un moment bun, dar foarte rar, pe care nu ai voie să-l ratezi. Stai foarte bine la nivel emoțional. Ești optimistă și foarte energică. De acum înainte, șansa este de partea ta, pentru o bună bucată de timp.

Gemeni – Este agitație în casa ta zodiacală, dar asta poate să fie un beneficiu pentru tine dacă vei ști să canalizezi, către scopurile tale energia pozitivă a momentului. Încetează să te mai vaiți și fă-ți auzită vocea și dorințele. Exprimate clar, dorințele se vor îndeplini.

Citește și: Dicționar Feng Shui – animale și plante pentru locuința ta

Rac   Schimbările dese și multe prin care ai trecut până acum ți-au adus un plus substanțial de experiență. Acum nu mai trebuie să te surprindă nimic. Ar fi mai bine să te focalizezi pe ceea ce contează, pe ceea ce este urgent și să lași neliniștea interioară deoparte. Ai posibilitatea de a face alegeri înțelepte.

Leu – Ai făcut multe din cele care trebuiau realizate până acum, dar te macină rutina. Găsește un motiv de bucurie în fiecare lucru pe care îl faci. Planifică o călătorie, pentru că este timpul să ieșiți din monotonie. Poate să fie și o călătorie solo într-un loc unde ți-ai dorit mereu să ajungi. Nu lăsa acest impuls cosmic benefic să treacă fără să-l folosești.

Fecioară – Mergi până la capăt! Cu luna plină în spate, ai lumina călăuzitoare de care ai nevoie. Lasă toate facturile și responsabilitățile pe care le ai pe umerii altora și respiră! Este o zi perfectă pentru tine dacă vei face planuri și dacă îți vei satisface dorințele cele mai secrete.

Balanță – E timpul să alegi și să aduci în viața ta pe cineva special. Sunt vibrații sexuale majore pe casa ta și nu le vei putea rezista. Venus te pune în valoare, dar realizările efective depind doar de modul în care vei știi să folosești eficient darurile pe care le primești.

Scorpion – Este o zi relaxată pentru tine. Nu se întâmplă nimic spectaculos, este totul pe linia de plutire, ai pasat toate grijile altora și acum poți să respiri în voie. Nu face planuri fantastice, ci ia-o încet, ca să nu te rănești.

Citește și: De ce se teme cel mai mult zodia ta?

Săgetător – Există întotdeauna cineva care are o părere bună despre tine și care te poate scoate din amorțeală. Contextul astral este favorabil pentru srategii noi, îți poate aduce amiciții valoroase pe termen lung și o altă abordare, mai autentică. Ești în plină glorie și nu ai voie să permiți nimănui să te scoată de pe drumul tău.

Capricorn – Ești dornică să faci ordine, în casă, în viață… Simți nevoia să o rupi complet cu trecutul și să începi o viață nouă. Te scuturi de trecut, de hârtii vechi, scrisori de la foști iubiți, visuri neîmplinite și regrete, ca să faci loc unui nou stil de viață și să începi, proaspătă și plină de însuflețire o nouă viață.

Vărsător – Uneori ai impresia că nimeni nu te aude cu adevărat și că oamenii te privesc ca pe o ciudățenie. Nu este nimic în neregulă cu asta! Ești unică, așa că trebuie să accepți asta ca pe un fapt. Combinația astrală de azi aduce un bonus la capitolul comunicare. Te vei exprima liber și cu beneficii pentru imaginea ta.

Pești – Dăruiești atenția și dragostea ta celor din jur și asta este cea mai bună cale prin care la rândul tău vei primi dragostea și energia celor din jur. Știi că meriți mai mult decât primești, dar pentru moment trebuie să te mulțumești cu mai puțin.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns