Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 20 mai 2020. Alege-ți cu grijă prietenii!

Horoscop zilnic – 20 mai 2020. Alege-ți cu grijă prietenii!

Datele generale ale zilei de 20 mai 2020 – Când ai succes, ai mulți prieteni. Esențial este să ai alături de tine oameni buni atunci când greșești și când nu reușești. Aceia sunt cu adevărat prieteni. Uneori nu știm să prețuim prietenii adevărați și ne lăsăm impresionați de laude deșarte. Un om care știe să-și aleagă prietenii este un om norocos!

 

Berbec – Exact atunci când simți că toate sunt puse pe un făgaș, se întâmplă lucruri neprevăzute care îți dau toate planurile peste cap. Este însă o zi bună, în care vei putea să evaluezi cât de sinceri sunt oamenii din jurul tău și pe cine te poți baza cu adevărat.

Taur – Ai parte de noi reguli azi, care îți sunt impuse și care nu-ți convin, dar pe care trebuie să le accepți pentru că sunt în joc locul tău de muncă, dar și sănătatea. Este vremea pentru a face o reevaluare serioasă a celor care îți stau alături, pentru că este clar că nu toți merită considerația și sprijinul tău.

Gemeni – Aparent, ai foarte multe motive de îngrijorare. Te irită unele probleme de sănătate pe care nu vrei să le iei în serios. În fapt, nu sunt motive reale de îngrijorare, dar este clar că ai nevoie de relaxare și de o introspecție serioasă, care să te împace pe tine cu tine!

Citește și: Cum își încarcă fiecare zodie bateriile

Rac – Ai neglijat conștient unele relații personale, iar acum constați că nu ai făcut deloc bine. Încearcă să repari aceste gafe, pentru că, dacă vei amâna, lucrurile se vor complica și mai mult și vor fi imposibil de remediat.

Leu – O să ai surpriza foarte plăcută ca oameni pe care îi credeai indiferenți să fie foarte aproape de tine și de problemele tale. Mai mult, aceștia vor fi cei care îți vor întinde mâna de ajutor de care ai nevoie și te vor susține în rezolvarea unor probleme serioase azi.

Fecioară – Fii disciplinată azi, pentru că în felul acesta vei putea să le duci cu bine pe toate la capăt, cu minimum de efort și maximum de succes. Este bine dacă ai trece în revistă lucruril restante și dacă te-ai strădui să le finalizezi.

Balanță – Ai de luat câteva decizii majore azi. O să fie greu, pentru că, indiferent ce vei face, o să ai ceva de pierdut. Alege în funcție de beneficiile pe termen lung care vin împreună cu aceste alegeri pe care trebuie neapărat să le faci. Fii corectă și nu te lamenta după ce vei hotărî ce anume cale urmezi.

Scorpion – Rămâi cu picioarele pe pământ, întrucât numai în felul acesta vei putea merge mai departe prin hățișul de complicații care apar din senin. Cu toate că nu pare, este o zi foarte bună, care îți va aduce mari avantaje în viitorul imediat. Fii veselă și calmă!

Citește și: Cum îți determini numărul destinului și ce spune acesta despre tine

Săgetător – Lucrurile vor merge din ce în ce mai mult în favoarea ta de acum înainte. Ești una din zodiile rasfățate ale acestui an: astrele continuă să fie alături de tine și să-ți susțină toate acțiunile, deși unele nu sunt printre cele mai bune alegeri. Fii consecventă cu tine!

Capricorn – Ai nevoie de un moment de respiro în care să te focalizezi doar pe dorințele și nevoile tale. Lucrurile nu sunt niciodată chiar atât de complicate precum par și există mereu o cale prin care complicațiile pot fi aplanate.

Vărsător – Eul tău interior și vitalitatea ta generală primesc un serios impuls azi. Împacă-te cu emoțiile și fii conștientă de faptul că atitudinea ta recentă poate cântări foarte mult pentrtu cei pe care îi iubești. Totul pare simplu, ușor și banal. Lucrurile cele mai complicate se rezolvă de la sine și toată lumea te admiră pentru asta.

Pești – S-ar putea să-ți fie greu să găsești direcția bună pe care o cauți astăzi. Nu uita că lumea nu se învârte în jurul tău, indiferent de cât de mult ți-ai dori asta. Probabil că nu acesta este lucrul pe care vrei să-l auzi, chiar dacă este foarte adevărat și chiar dacă se va dovedi util pentru tine, până la finalul zilei.

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: 123RF.com

Comments

comments

Lasă un răspuns