Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 20 octombrie 2020. O zi norocoasă

Horoscop zilnic – 20 octombrie 2020. O zi norocoasă

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 20 octombrie – Din punct de vedere astral, ziua este cumplită. Avem agitație, tensiuni și o stare de emoție continuă, pentru că evenimentele se succed cu mare repeziciune. Dar, în ciuda tuturor lucrurilor, este o zi norocoasă, pentru că fiecare va avea parte de un moment de glorie, de un moment în care lucurile vor fi exclusiv în favoarea lui. Să înfruntăm tensiunile zilei și să profităm de șansa bună pe care o avem!

 

Berbec – Găsești soluții la toate problemele. Și da, sunt multe complicații azi, dar le vei duce la capăt cu bine. Nu lăsa îndoiala să ți se strecoare în suflet. Mergi bărbătește înainte. Ești sensibilă și delicată azi mai mult ca de obicei. Mănâncă alimente bogate în proteine. Acestea te vor ajuta să te stabilizezi și te vor aduce cu un pas mai aproape de realizarea planurilor.

Taur   Atitudinea ta de azi este de învingător. Ține cont că fiecare persoană din lume este specială, așa că nu te mai purta ca și cum ai duce tu singură lumea pe umeri. Fă ceva pentru cei din jur fără să ți se ceară asta, în loc să aștepți mereu laude și favoruri pentru tine.

Gemeni – Ai o zi bună, toate se așază acolo unde le este locul și poți merge, ușurată, mai departe. Nu este nimic în neregulă azi, ești pe un teren stabil și solid. Bucură-te de acest moment și fă-ți planuri pentru viitor.

Citește și: Ce misiune avem pe Pământ?

Rac – Ai un nivel ridicat de tensiune interioară. Ai prea multe de făcut și te simți incapabilă să te aduni, pentru că mereu apare ceva nou. Caută metode prin care să te concentrezi și ia lucrurile pe rând. Ai să vezi că se vor finaliza cu bine și ușor. Menține lucrurile sub control chiar dacă pare greu. Seara este foarte bună și interesantă.

Leu – Comunici astăzi foarte bine cu toți cei din jur și asta te ajută să pui rapid lucrurile la punct. Nu trebuie să muncești prea mult pentru a primi ce vrei. Lucrurile vin la tine în mod natural. S-ar putea să te întrebi de ce te-ai stresat atât de mult înainte pentru ceea ce acum pare a fi o banalitate.

Fecioară – Lucrezi intens pentru a obține o sumă de bani de care ai mare nevoie. Este posibil ca persoanele din jurul tău să se simtă cumva înstrăinate de tine. Nu-ți bate capul cu asta și concentrează-te pe proiectele și planurile tale. Sunt cele mai importante. O să ai timp mai târziu să le calmezi suspiciunile.

Balanță – Te simți mult mai bine cu tine azi decât în zilele trecute. Este o zi bună, pentru că vei trage linie și vei vedea cât de multe ai realizat în ultima perioadă, deși vremurile nu au fost deloc favorabile. Folosește ziua la intensitate maximă, astfel încât să ai un sentiment de împlinire plăcut în seara asta.

Scorpion – S-ar putea să te gândești că nu faci suficient pentru cei din jurul tău. Simți presiunea lor, le apreciezi efortul, te străduiești să te ridici la nivelul așteptărilor și toate acestea te fac să te simți inconfortabil. Ar fi bine să accepți că fiecare face doar atât cât poate și, dacă o face cu ambiție și dăruire, va fi apreciat. Este valabil și pentru tine. Nu este nevoie să fii prima mereu.

Citește și: Află care-i piatra prețioasă ce aduce noroc zodiei tale

Săgetător – Gândirea ta este clară și rațională astăzi. Acest lucru este deosebit de important, deoarece alții vor apela la opinia ta într-o chestiune esențială. Oamenii știu că se pot baza pe tine, așa că nu-i dezamăgi. Fii foarte sinceră cu sfaturile pe care le oferi, pentru că vor fi luate în seamă și aplicate.

Capricorn – Dacă ești în preajma oamenilor negativi și răuvoitori este foarte posibil să te influențeze și pe tine în rău. Fii atentă la asociații tăi, pentru că vei constata că alții te judecă în funcție de cei din jurul tău. Păstrează o atitudine elegantă și poartă-te manierat, indiferent cine este compania ta și va fi totul în bună regulă.

Vărsător – S-ar putea să simți că lumea nu te apreciază la justa ta valoare. Nu face greșeala să te ascunzi. Este doar o umbră de moment. Sunt multe alte ocazii în care vei putea străluci și în care vei impresiona cu stilul, atitudinea și inteligența ta. Dacă te vei lamenta mai puțin ai să vezi că este o zi foarte bună.

Pești –  Poți fi lider numai dacă cei din jur te recunosc ca atare. Evită să te superi aiurea sau să te răzvrătești pe cineva mai puțin puternic. Uneori este bine să asculți și opiniile altora și vei avea parte de respect. Fii amabilă și renunță să mai impui reguli dure care restricționează și strică atmosfera.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns