Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 21 august 2020. Suntem perfecționiști

Horoscop zilnic – 21 august 2020. Suntem perfecționiști

Horoscop 29 septembrie

Datele generale ale zilei de 21 august 2020 – Luna în creștere, aflată în semnul Fecioarei, este cauza principală a energiei generale de azi, pe care o au toți nativii. Această combinație astrală ne împinge la perfecționism, la exagerare. Suntem predispuși la greșeli, facem gafe, unele dintre ele monumentale, pentru care va fi nevoie să dăm explicații. Soluția este să renunțăm la rigiditate, să fim pragmatici și realiști, ca să profităm de forța pozitivă a zilei.

Berbec – Dacă nu ești mulțumită de cariera ta, ai putea începe demersurile pentru a găsi o altă cale. Există etape specifice pe care le poți parcurge pentru a-ți valorifica eventualele oportunități disponibile. Ia în considerare discuțiile cu foști colegi, ia pulsul exact al pieții și nu lua decizii pripite. Oricum, păstrează doar pentru tine aceste planuri de reorientare profesională.

Taur – Dacă ai o dorință ascunsă, pe care îți dorești mult să o îndeplinești, acum este momentul. Există o creștere fantastică a puterii tale mentale, care elimină orice sentimente de insecuritate sau lipsă de încredere, și care te va ajuta să iei decizii bune. Azi ai capacitatea de a face judecăți solide și corecte.

Gemeni – Dacă în ultima perioadă te-ai simțit lipsită de energie, aceasta este ziua în care vei recupera și te vei scutura de amorțeală. Ești foarte energică, iar asta îți crește creativitatea și forța fizică. Profită de ocazie pentru a face lucrurile mai complicate de la cele care țin de un proiect la job, pe care îl tot amâni, până la a muta niște piese de mobilier prin casă, așa cum îți dorești de mai multe zile. 

Citește și: Fiecare zi de naștere are un destin. Află care e al tău!

Rac – Ai putea încerca ceva interesant azi, ceva deosebit, special sau ceva ce nu ai mai făcut. Ai chef de aventură pentru că știi că asta aduce emoție, flux creativ și energie, toate fiind esențiale pentru tine. Ai nevoie de toate acestea pentru a-ți menține psihicul sănătos, iar pentru aceasta, evident, ai nevoie de adrenalină.

Leu – Cu energia debordantă pe care o ai azi poți face progresul major de care ai nevoie. O parte dintre preocupările zilei sunt legate de dorința de a pune lucrurile în ordine, inclusiv în sertarele și dulapurile din casă. Ordinea îți dă un sentiment de pace și control asupra realității din jurul tău, iar tu ai nevoie de aceast echilibru mental, inclusiv de planificare și programare. Totuși, nu exagera!

Fecioară – Ești zodia cea mai luminoasă azi. Canalizează-ți energia spre lucrurile pozitive care îți sunt necesare. Cu toate acestea, abordarea ta este radicală și are nevoie să fie ținută sub control. Acțiunile tale pot fi contradictorii și-i bulversează pe cei din jur. Nu le da importanță!

Balanță – Astăzi este o zi perfectă pentru a repara o greșeală mai veche. Tot azi poți cere ajutor de la o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult, dar pe a cărei simpatie te bazezi. Un posibil eșec îți va deteriora încrederea în propria persoană, dar ar fi bine să rămâi în ring și să continui să lupți pentru ideile și nevoile tale.

Scorpion – Ai capacitatea de a găsi abordări inovatoare pentru lucruri neplăcute, complicate și dificile. Energia ta este la cote ridicate, la fel și acuitatea mentală. Din păcate, ești radicală și uneori cazi în absurd cu unele decizii pe care le impui mai ales celor din familie. Ar fi util dacă ai vedea lucrurile din mai multe puncte de vedere înainte de a lua decizii. Ai mai multe opțiuni decât crezi. Notează-ți ideile.

Citește și: Ce-ți rămâne când nu mai ai nimic? Cum o ia de la capăt fiecare zodie

Săgetător – Dacă s-au acumulat frustrări în familie sau la job, azi poți să le aduci pe tapet și să încerci să scapi de ele. Poți face pace cu trecutul. Este momentul perfect și ar fi păcat să-l ratezi. Fii constantă cu tine și nu renunța la lucrurile care contează, doar de dragul celor din familie. Pur și simplu fă ceea ce știi că trebuie făcut și te vei simți grozav.

Capricorn – Nu-ți face griji pentru ziua de azi. Ai energie și le vei putea face pe toate cele care trebuie făcute, indiferent cât sunt de multe. S-ar putea să realizezi mai mult decât ți-ai propus. Energia cosmică indică faptul că, dacă nu ai reușit tot ieri, o să reușești azi! Încearcă să găsești cât de puțin timp și pentru a te relaxa. Ai nevoie de asta, deși nu recunoști.

Vărsător –Este o zi excelentă pentru a face curățenie în dulapuri, în sertare și mai ales printre hârtii. Pune lucrurile în ordine sau măcar încearcă să faci asta, pentru că vin vremuri agitate și nu vei mai avea timp pentru muncile domestice (pe care oricum le detești). Stabilește un echilibru între ceea ce oferi minții și ceea ce dai trupului.

Pești – Dacă anumite proiecte sau sarcini ți s-au părut dificile, energia de astăzi îți oferă injecția cu vitalitate de care ai nevoie. Ține cont de faptul că lucrurile vor merge cu adevărat bine doar după ce le vei începe efectiv. Este un moment bun pentru a te întâlni cu alte persoane pentru a discuta despre afaceri sau alte aranjamente. Abilitățile de comunicare și cooperare sunt sporite azi.

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: iStock.com

Comments

comments

Lasă un răspuns