Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 21 februarie 2020. Schimbări pe toate planurile

Horoscop zilnic – 21 februarie 2020. Schimbări pe toate planurile

Datele generale ale zilei de 21 februarie 2020 – Până va reveni Mercur la ”gânduri mai bune”, adică după 10 martie, o să tot avem parte de schimbări. Unele enervante, altele normale și necesare. Toate însă te vor scoate în primul moment din minți pentru că va trebui să te adaptezi. Dar vezi partea bună a poveștii: oricum ar fi, o schimbare este o treaptă în sus!

Berbec – Fii optimistă, ai încredere în forțele tale și fă ceea ce simți că trebuie să faci. Câteva persoane te invidiază. Dai dovadă de hărnicie și eficiență la locul de muncă. Eșți în formă bună. Fii calmă și nu spune cu voce tare ceea ce gândești: nu-ți aduce beneficii azi.

Taur – Te trezești dis-de-dimineață deoarece ai multă treabă. Ai de recuperat. Ești îndrăgostită și îi faci toate poftele partenerului de viață. Aștepți să-ți răspundă cu aceeași monedă. Șefii sunt mulțumiți de tine. Ești în formă bună și faci treabă excelentă.

Gemeni – Te cerți cu cineva apropiat din cauză că are opinii diferite de ale tale. Ar trebui să asculți și părerea celorlalți. Sensibilitatea de care dai dovadă îți poate aduce necazuri. Unii cred că ești prea moale. Colegii nu au nimic cu tine, nu trebuie să te superi pe ei.

Rac – În sinea ta ești invidioasă pe o femeie care are o situație financiară mai bună decât a ta. Nu-ți consuma energia cu sentimente negative! Dacă partenerul nu-ți acordă dragostea de care ai nevoie, poți privi mai atent în jurul tău: ai de unde alege. Ești permanent solicitată la serviciu.

Leu – Oamenii te percep ca pe o persoană dificilă și inaccesibilă, pentru că nu ești sociabilă. Fii mai prietenoasă! Iubitului tău îi plac femeile frumoase și sexy, așa că ai grjă să fii mereu aranjată. Fii foarte atentă la ceea ce faci, pentru că ești predispusă la greșeli.

Fecioară – O persoană apropiată îți cere ajutorul. Trebuie să faci niște drumuri în plus. Familia și prietenii sunt încântați de partenerul tău, le place foarte mult de el. Este liniște la serviciu și poți pleca mai devreme acasă.

Balanță – Părinții te ajută financiar să treci de o perioadă dificilă. Ești bucuroasă că ai reușit să ieși din încurcătură. Diseară te vei distra. S-ar putea să ieșiți în oraș. Nu e o perioadă potrivită să găsești și altceva de lucru, dar, dacă nu ai altă treabă, poți să încerci.

Scorpion – Te macină ceva în suflet și ești tristă. Cu cât afli mai repede cauza, cu atât mai bine. Fii sinceră cu iubitul tău, dacă îl minți, te minți și pe tine. Nu ai chef de muncă și te plictisești la serviciu. Nu-i mai ține pe ceilalți de vorbă, că nici ei nu-și vor face treaba.

Săgetător – Ai o zi mai grea, apar probleme la tot pasul. Se mai întâmplă să fie și astfel de zile cu ghinion. S-ar putea să ai probleme cu partenerul de viață. Nu mai visa! Pot apărea momente dificile, în funcție de gradul de responsabilitate pe care îl ai la job.

Capricorn – E posibil să faci un împrumut. Nu este o idee bună, mai bine cheltui atât cât îți permiți. Vrei să fii corectă în relația cu partenerul de viață și îi spui tot ce se întâmplă. S-ar putea să nu-i convină. Ceva se schimbă la locul de muncă, e posibil să fie vorba de o reorganizare.

Vărsător – Ești sociabilă, ai o capacitate de convingere foarte mare și reușești să faci tot ce ți-ai propus. E posibil să ai divergențe de opinii cu partenerul. Nu insista prea mult dacă el nu e de acord cu tine. Fiecare e liber să aibă convingerile lui. Pot apărea probleme cu banii, întârzieri de salariu, care te pun pe jar și te enervează.

Pești –  Grijile permanente îți afectează sănătatea. Încearcă să te detașezi de toate. Din punct de vedere sentimental ești fericită. Partenerul tău știe să te facă să te simți bine. La serviciu pierzi timpul cu niște persoane indecise. Nu vei reuși să stabilești nimic concret.

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: Pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns