Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 21 mai 2020. Analizează-ți dorințele

Horoscop zilnic – 21 mai 2020. Analizează-ți dorințele

Datele generale ale zilei de 21 mai 2020 – Este un moment ideal pentru a face o analiză a dorințelor pe care le ai. Unele nu se vor putea realiza niciodată, așa că este bine dacă le vei uita. Concentrează-te pe aspirațiile realizabile, dar pentru care trebuie să depui efort, pentru că astele le susțin și contribuie substanțial la împlinirea lor.

 

Berbec – Ai o stare de spirit bună și ești sprijinită de oamenii cu care interacționezi. Cheia este aducerea în prim-plan a sentimentelor intense și a emoțiilor care le însoțiesc. Această combinație de energie este pur și simplu magică. Alătură-te celor care lucrează la proiecte și evenimente speciale.

Taur – Astăzi este una dintre acele zile intense în care te simți copleșită de energia din jurul tău. Amintește-ți că este în regulă să te oprești din când în când și că nu trebuie să fii mereu la înălțime. Nu suntem perfecți. Fii blândă și liniștită și bucură-te de ceea ce ai, fără resentimente.

Gemeni – Aceasta este o zi perfectă pentru a străluci. În ciuda fluctuațiilor intense în starea generală, lucrurile sunt pe calea lor cea bună. O să descoperi că problemele se vor rezolva și că tot efortul pe care l-ai depus în ultima perioadă începe să dea rezultate.

Citește și: Cum își încarcă fiecare zodie bateriile

Rac – Este cu adevărat o binecuvântare pentru tine eliberarea de stres și de griji pe care o încerci azi. Secretul zilei este să-ți amintești cu drag și considerație de cei care te-au ajutat pe parcurs. Distrează-te, dar fii prudentă!

Leu – Concentrează-te pe evenimentele zilei și atât! Este important să ții sub control emoțiile puternice care pot să apară. Este un moment bun pentru a face lucrurile cu pasiune, dar, orice ai face astăzi, fă cu tot sufletul.

Fecioară – Opiniile tale puternice riscă să intre în conflict cu sentimentele. Lasă logica să învingă și dovedește spirit pragmatic, chiar dacă inima ta nu susține ceea ce faci. Ai nevoie de sprijin moral pentru o depăși o complicație sentimentală, pe care nu știi cum să o rezolvi. Poate că este momentul să spui lucruilor pe nume, chiar dacă este greu.

Balanță – Acceptă că ești unică și specială. Această zi ar putea fi intensă pe plan sentimental, dar este de preferat să nu te lași perturbată de nimeni. Oricare ar fi cauza emoțiilor, vei putea face față cu ușurință acestei situații, pentru că știi că este în interesul tău!

Scorpion – Rămâi ancorată cu picioarele pe pământ pentru că numai în felul acesta vei putea merge mai departe prin hățișul de complicații care apar din senin. Cu toate că nu pare, este o zi foarte bună, care-ți va aduce mari avantaje în viitorul imediat. Fii veselă și calmă!

Citește și: Ce-ți rămâne când nu mai ai nimic? Cum o ia fiecare zodie de la capăt

Săgetător – Combină forța pe care ți-o dau astrele cu puțină emoție. Așa vei avea un impact major asupra celor din jur. Totuși, nu te lua pe tine prea în serio,s pentru că s-ar putea să apară incidente care să te determine să-ți schimbi complet strategia.

Capricorn – Atitudinea uneori superficială pe care o arăți nu-ți este caracteristică și e posibil să nu dea bine în fața celor din jurul tău, care aveau cu totul altă părere despre tine. Pari detașată și insensibilă, dar ție îți convine să fii așa. Alternativa ar fi o disperare care te-ar stresa cumplit și nu ai deloc nevoie de asta.

Vărsător – Zâmbetul din această dimineață trebuie păstrat toată ziua. Zâmbește lumii din tot sufletul tău frumos. Încurajează-i pe cei din jur să depășească tristețea, dar fără să-ți asumi problemele lor. Apără-te de toate formele de energie întunecată pentru că viitorul tău este strălucitor.

Pești – Șansa este de partea t, astăzi. Profită de contextul care te avantajează și îndrăznește să experimentezi momente noi, care să-ți aducă oportunități pe măsura așteptărilor pe care le ai. În interacțiunea cu ceilalți găsești exact ce ai nevoie pentru a menține lucrurile în echilibru.

Articol exclusiv online/ Text: Otilia Ignat

Foto: 123RF.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns