Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 21 octombrie 2020. Bine pe o parte, rău pe alta

Horoscop zilnic – 21 octombrie 2020. Bine pe o parte, rău pe alta

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 21 octombrie – Lucrurile ar putea să fie puțin complicate pentru fiecare dintre noi. Venus face o conjunctură nepotrivită cu Pluto, Mercur și Marte sunt retrograde, iar Soarele în Balanță și Luna în Săgetător pun paie pe foc. Fiecare nativ va primi una caldă și alta rece, în funcție de modul în care fiecare va ști să-și gestioneze energiile și strategiile pe care trebuie să le aplice. În ansamblu, poate să fie o zi excelentă pentru cariera ta, dar o zi proastă pentru relații și romantism. Sau invers.

 

Berbec – Săptămâna continuă bine pentru tine și este meritul lui Venus în Fecioară. Îți place ceea ce faci, munca te acaparează cu totul și ești nerăbdătoare să primești și să îndeplinești noi sarcini. Acasă nu mai este la fel de bine, pentru că cei dragi îți vor reproșa indiferența și oboseala.

Taur   Îți petreci cea mai mare parte din zi consolând pe cineva. Ești dispusă să faci orice este posibil pentru a fi alături de cei dragi care au nevoie intens de susținerea și sprijinul tău moral și, din păcate, financiar. Te străduiești din răsputeri să-ți faci prieteni și aliați acolo unde ar trebuie să fie doar colegi de muncă. Reevaluează lucrurile rapid.

Gemeni – Fii inteligentă și ține toate cheltuielile în frâu. Azi este o zi în care tentațiile vor fi foarte mari, la fel și regretele pentru banii aruncați aiurea pe fleacuri inutile. Încearcă să recondiționezi, să analizezi cum poți transforma ceea ce ai înainte de a arunca și de a face achiziții deloc necesare.

Citește și: Ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de zodie

Rac – Ai o zi împărțită în două, jumătate agitată și tensionată, jumătate calmă și romantică. Ești printre cei care primesc azi doar beneficii și care nu au deloc complicații. Bucură-te de ceea ce ai și nu te mai gândi la viitor. Lucrurile sunt așa cum sunt și nu se vor schimba.

Leu – O zi cu succese și realizări la job. Îți este recunoascută valoarea și primești laude meritate. Câștigurile financiare și realizările profesionale ar putea fi chiar mai mari decât te aștepți, pentru că eleganța, abilitatea de comunicare și onestitatea de care dai dovadă din când în când aduc beneficii.

Fecioară – Este o zi dedicată organizării și analizelor. Asta este specialitatea ta și ești fericită că poți face asta. Ai putea încerca să clarifici niște chestiuni lăsate în urmă de zilele trecute, ca să scapi de această tensiune și să te eliberezi de unele angoase, mai ales că trebuie să le duci singură.

Balanță – Nu-ți fie teamă să iei decizii categorice la serviciu. Nu fi timidă și spune exact ce și cum stau lucrurile, fără nici un fel de angoase sau spaime. O să vezi că lucrurile se vor tranșa în favoarea ta și va fi bine. Dacă dorești ceva important, spune și sunt mari șanse să primești. Vei fi surprinsă cât de ușor este. Implică-te mai mult și arată-le tuturor ce poți.

Scorpion – Folosește-ți puterea personală. Ia decizii, pune piciorul în prag. Chiar dacă lucrurile nu vor fi pe placul celor din jurul tău, ei vor fi nevoiți să le accepte. Soarele intră în semnul tău și îți va ascuți intuiția, îți va spori energia și beneficiile. Vei simți din plin asta, iar lucrurile se vor schimba în bine, pentru că perioada ta de glorie nu a venit, dar este pe drum. Fii elegantă și păstrează-ți calmul, indiferent ce se întâmplă!

Citește și: Cum îți impactează viața fazele lunii?

Săgetător – Este o perioadă bună și pentru tine. Ai tonus bun, energie și ești extrem de calculată în tot ceea ce faci. Este însă o zi aglomerată și foarte densă, în care ai multe de făcut. Respiră adânc și mergi înainte. Înapoi nu se mai poate.

Capricorn – Nu lua lucrurile personal. Este o atmosferă ciudată pentru toți și fiecare în parte se străduiește să facă așa cum este mai bine. Cu Soarele în Scorpion, toată lumea va fi puțin mai lentă, mai ciudată decât în ​​mod normal (inclusiv tu). Dacă o persoană îți dă replici acide, nu răspunde. Interesele tale contează mai mult.

Vărsător – Ai o zi cu vibrații puternice, care îți oferă multă putere de muncă, ambiție dusă la absurd uneori și recunoașterea meritelor. Deși acest lucru este grozav, vine și cu o responsabilitate copleșitoare. Nu le face pe toate dintr-o dată. Fii mai calmă și ascultă-i și pe cei din jur.

Pești –  Plutește o nouă dragoste în aer, iar abilitățile tale intuitive sunt la cote maxime. Combinate, cele două oportunități aduc avantaje și beneficii. Este un moment bun, dar este esențial să-l fructifici la maximum posibil. Fii îndrăzneață și încearcă să faci lucrurile în ordinea lor corectă.

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns