Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 21 septembrie 2020. Început de săptămână cu oportunități

Horoscop zilnic – 21 septembrie 2020. Început de săptămână cu oportunități

Horoscop zilnic

Datele generale ale zilei de 21 septembrie 2020 – Prima zi din săptămână aduce fiecărui nativ oportunitățile de care are nevoie. Depinde însă de fiecare în parte dacă le va sesiza și dacă le va folosi. Combinația astrală este benefică, planetele mari (Jupiter și Saturn) sunt pline de bunăvoință și oferă sprijin tuturor acțiunilor corecte și drepte, în timp ce Marte ne va tăia din elan, dar și asta este folositor, pentru că ne vom gândi de două ori înainte de a decide.

Berbec – Este o zi foarte grea pentru tine și, în pofida unei conjuncturi generale pozitive, astrele nu sunt de partea ta azi. O soluție eficientă ar fi să rămâi acasă, dar, dacă pleci la serviciu, stai departe de orice discuții, proiecte sau acțiuni radicale. Din fericire, mâine va fi bine.

Taur – Ești foarte concentrată pe muncă și asta este bine, pentru că exact de acolo trebuie să vină și cele mai importante oportunități. Ultimul lucru de remarcat este că, odată cu trezirea lui Jupiter și Saturn, este posibil să auzi lucruri care nu sunt pe placul tău cu privire la chestiuni generale care te afectează însă profund.

Gemeni – Îți stă mintea doar la dragoste și romantism. Azi, cei din jurul tău te vor antrena și te vor împinge de la spate ca să faci tot ce trebuie să faci. Trebuie să rămâi limpede, pentru a pune concluzii într-un mod profund. Ai ocazia să te faci remarcată, dar numai dacă te vei detașa de toate emoțiile.

Citește și: De ce se teme cel mai mult zodia ta

Rac – Relațiile de colaborare, cele din familie și cele profesionale ar trebui să meargă foarte bine. Primești, în diferite forme, răsplată pentru eforturile făcute. Nu te mira de consistența unora dintre aceste daruri. Gândește-te serios la viitor și ia-ți măsuri de siguranță, după cum îți sugerează intuiția. Cu ea nu dai niciodată greș!

Leu – Este favorizată viața socială. Cumva, este exact ceea ce aveai cu adevărat nevoie, deși te-ai resemnat cu privire la evoluția ta pe acest plan. Nu te așteptai la asta și se potrivește perfect cu această perioadă mai strâmtorată. E momentul perfect pentru a relua o legătură veche. Poate aduce multe provocări și oportunități, dacă te interesează cu adevărat.

Fecioară – Pot să apară ceva complicații legate de niște acte, de niște angajamente scrise. Fii atentă și clarifică orice nelămurire înainte de a le ignora. Sunt importante și trebuie lămurite. Pe plan sentimental totul este la superlativ, dar trebuie să te implici mai mult dacă vrei care relația să devină cu adevărat consistentă.

Balanță – Cineva intervine brutal în spaţiul tău personal şi strică toată armonia care se instalase. Ai răbdare, foloseşte-te de toate instrumentele tale pozitive de răbdare, toleranţă, diplomaţie, pentru a reveni la o atmosferă paşnică, aşa cum îţi place. Nu-i lăsa pe ceilalţi să-ţi strice ziua!

Scorpion – Primeşti o sumă de bani care vine la momentul cel mai potrivit pentru a te achita de nişte obligaţii financiare. Ai toate motivele de satisfacţie cu privire la bani. Bucuriile acestei zile vor gravita în jurul cumpărăturilor, achitării de datorii mai vechi și investiţiilor necesare. Banii pot aduce fericirea uneori!

Citește și: Tarotul, cărțile care-ți spun viitorul. Hai să-ți ghicesc!

Săgetător – Fii foarte atentă la toate semnalele pe care le primești de la organismul tău și ajută-l să ajungă la starea de echilibru și confort de care are nevoie. Ai putea încerca o dietă cu multe fructe și legume sau ai putea face mai multă mișcare. Fii activă și concentrează-te doar pe ce este potrivit și util pentru tine și pentru cei care contează pentru tine.

Capricorn – Banii sunt foarte importanți azi. Nu contează dacă îi primești sau dacă îi dai, ceea ce contează este ca ei să circule, iar tu să fii motorul care îi pune în mișcare. Banii astfel rulați sunt folositori și aduc beneficii. Evident că nu este cazul să faci cheltuieli dacă nu sunt necesare. Poți face un cadou cuiva drag sau, de ce nu?, ție. Este foarte bine aspectată relația de cuplu.

Vărsător – Adaugă mister și puțină picanterie în viața ta. Sunt semne că perioada anostă din ultima perioadă se termină și va trebui să faci față provocărilor. Este o nouă realitate și ai nevoie să o trăiești din plin. Ia în calcul că schimbarea de ritm va fi bruscă și pe alocuri neplăcută.

Pești – Trebuie să reiei unele legături mai vechi care nu-ți aduc nicio bucurie și care deseori te scot din sărite. Este posibil să fie nevoie de o schimbare radicală de atitudine și de stil din partea ta. Încearcă să nu-ți mai faci atât de multe griji și scapă de tensiunile inutile pe care le duci cu tine cu o ambiție demnă de o cauză mai bună. 

Text: Otilia Ignat

Foto: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns