Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 22 ianuarie 2020. Comunicare multă și conflicte în dragoste

Horoscop zilnic – 22 ianuarie 2020. Comunicare multă și conflicte în dragoste

Datele generale ale zilei de 22 ianuarie 2020 – Este mijloc de săptămână, mereu cea mai grea zi. Este însă o zi bună pentru comunicare și explicații, dar este o zi proastă pentru dragoste pentru că aproape că sunt inevitabile conflictele cu cei pe care îi iubiți. Evident cele mai multe sunt furtuni într-un pahar cu apă, dar te vor consuma și te vor provoca să-ți face multe gânduri rele. Partea bună este că ziua se termină bine.

Zodiile de apa sunt agitate și vor mai mult decat merită, zodiile de foc au energie multă și dau și altora, zodiile de aer sunt blazate și au nevoie de ceva care să le provoace, iar zodiile de pamant, evident, au multă treavba și sunt stresate!

BERBEC

E posibil ca anumite afecțiuni mai vechi, pe care nu le-ai tratat, să revină și să-ți strice programul de azi. Din cauza încăpățânării s-ar putea să te cerți cu partenerul tău. Fii mult mai înțelegătoare! Ai un volum mare de muncă și abia poți face față. Pregătește-te pentru schimbările care vor avea loc la serviciu.

TAUR

Dacă nu bagi în seamă anumite simptome de răceală, poți spune că ai o zi frumoasă. Te deranjează vorbele partenerului de viață, căruia nu-i convine nimic din ce faci. Mergi în mai multe locuri pentru a pune la punct ultimele detalii legate de un contract. Ești norocoasă din punct de vedere profesional.

GEMENI

Nu mai cheltui banii aiurea și mergi să-ți faci anumite analize importante pentru sănătatea ta! Nu e cazul să fii geloasă pe iubitul tău pentru că nu ai motive. Nu te înșală! Ca să faci față volumului mare de lucru trebuie să-ți organizezi foarte bine timpul. Încearcă să-ți faci foarte bine treaba.

RAC

Ești plină de energie. S-ar putea să faci un drum să-ți plătești facturile. Ai parte de o zi romantică alături de partener. Amintirile frumoase sunt cele care vor rămâne în timp. Străduiește-te să dai dovadă de seriozitate și responsabilitate la locul de muncă și ți se vor da sarcini care îți vor aduce venituri suplimentare.

LEU

Ai o zi mai grea din cauză că ai multe responsabilități pe umerii tăi. Înarmează-te cu răbdare. S-ar putea să apară în viața ta o iubire mai veche, iar partenerul tău să devină gelos. Ai un volum mare de muncă și te întrebi cum ai putea face față. Secretul este să nu intri în panică.

FECIOARĂ

Ai parte de ceva nou în viața ta, fie că mergi într-un loc unde nu ai mai fost sau că încerci ceva ce nu ai mai făcut până acum. Din cauza programului încărcat nu petreci prea mult timp cu partenerul tău, căruia îi este dor de tine. Muncești mult, dar peste câteva zile vei primi și recompensa materială. Merită să faci acest efort!

BALANȚĂ

Petreci ziua în compania familiei. Îți încarci bateriile alături de cei dragi. Nu se întâmplă nimic deosebit în viața sentimentală. Vei avea o zi obișnuită alături de partenerul tău. Fă-ți un plan pe termen lung și vei vedea cum începe să dea roade pe zi ce trece.

SCORPION

Te simți bine din punct de vedere fizic și psihic. Ai grijă de cei dragi. S-ar putea ca unele vorbe ale tale să fie greșit înțelese de partenerul de viață, care se va supăra. Ai spor la treabă. Ești o bună organizatoare.

SĂGETĂTOR

Problemele financiare îți dau bătăi de cap și nu te lasă să fii în formă bună. S-ar putea să te cerți cu partenerul tău din cauza unor cheltuieli neprevăzute. Nu te lua după ce spune el! Încerci să-ți faci treaba cât mai bine, chiar dacă ai anumite nemulțumiri în ceea ce privește locul de muncă.

CAPRICORN

Vei avea o zi obositoare, așa că diseară ar fi mai bine să stai acasă și să te odihnești. De când nu i-ai mai spus o vorbă bună partenerului tău? Toată ziua nu faci decât să-l cicălești! Secretul reușitei în afaceri constă în lucrul în echipă. Ține cont de acest lucru!

VĂRSĂTOR

Mai bine stai acasă decât să mergi la cumpărături. Vei fi tentată să cheltui toți banii. Te-ai îndrăgostit și ești fericită. E o perioadă frumoasă din viața ta. Se pare că nu comunici foarte bine și nimeni nu înțelege ce vrei. De aceea pot apărea neînțelegeri la serviciu.

PEȘTI

Te-ai trezit fără chef de viață și nimeni nu-ți intră în voie. Nu ai motive să fii supărată. Ai mari șanse să te îndrăgostești. Intuiția îți spune că totul va fi bine. S-ar putea ca un coleg să te facă să renunți la proiectele tale. Nu te lua după ce spune el!

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns